Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1164571 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Дърдорилня
« Отговор #6780 -: Октомври 13, 2010, 02:00:13 pm »

Е,що бе?!То това подчертаното в цитата ти хич не е зле свързано със сексуалните му възможности,значи....  ;D :P

всеки с вкуса си /казало кучето и си облизало д-то/..надявам се го знаеш този лаф.. :P ;D ;D

ако ти се занимава, направи един мисловен /и писмен/ експеримент..представи си, че си поканила мъж на вечеря във вас..сами сте, сготвила си някакви неща /ти кажи какви/..той идва- как се държи, какво казва, каква е обстановката, как се храни, има ли апетит, няма ли, за какво си говорите, музика, каквото се сетиш..просто опиши цялата вечер..
довечера ще го направя и аз, ако искаш, че сега закъснявам.. :blink: приятен ден..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #6781 -: Октомври 13, 2010, 02:56:41 pm »
Ласт кис, слушай кака си Вижън! Опитът не е за подценяване. Апетитът към сетивните неща може да бъде + в сексуален план. Иначе другото е дъра-бъра и компенсиране вербално за неща дето ги не може реално. ;D

п.п.Като тийн и на мен ми харесваха някакви юноши бледи, тънки като глисти и с меланхолично поетично излъчване. Ама какво ми стана после..незнам.  ;D Мъжът трябва да излъчва физическо здраве и енергия.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6782 -: Октомври 13, 2010, 05:10:43 pm »
Подкрепям.  ;D

Вижън, аз ползвам също вече Солар Файър, ако нещо те интересува, питай, май я разгадах най-после.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #6783 -: Октомври 13, 2010, 05:52:30 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:22:54 pm от kris »

« Отговор #6784 -: Октомври 13, 2010, 09:03:46 pm »

Е,що бе?!То това подчертаното в цитата ти хич не е зле свързано със сексуалните му възможности,значи....  ;D :P

всеки с вкуса си /казало кучето и си облизало д-то/..надявам се го знаеш този лаф.. :P ;D ;D

ако ти се занимава, направи един мисловен /и писмен/ експеримент..представи си, че си поканила мъж на вечеря във вас..сами сте, сготвила си някакви неща /ти кажи какви/..той идва- как се държи, какво казва, каква е обстановката, как се храни, има ли апетит, няма ли, за какво си говорите, музика, каквото се сетиш..просто опиши цялата вечер..
довечера ще го направя и аз, ако искаш, че сега закъснявам.. :blink: приятен ден..

Хахах,относно лафа ...не го знаех  ;D
Ами добре,тъкмо имам сега малко време,ще си експериментираме тука...
Да си представим,че съм поканила мъж на вечеря,макар че предпочитам той да ме покани,но в моите случеи е по-скоро аз да го поканя ;D както и да е,сами сме,сготвила съм спагети и после за десерт сладолед.Той идва,звъни се на вратата,отварям,носи цветя(аз си падам по приказки,така че...  :rolleyes: ),подарява ми ги,целува ме и после отиваме да седнем на масата,която аз вече съм подготвила.Обстановката,ами имайки напредвид романтичната ми болест,значи ще е романтична,може даже да е вечеря на свещи плюс малко приглушена светлина,че иначе хич няма да се видим  ;D музиката би била нещо нежно,но не чак да заспя,но и не твърде бързо и ритмично.Първоначално предполагам,че ще има аператив,преди да започнем с основното ястие,аз бих го попитала как е,как вървят нещата при него в професионален план,как е прекарал примерно седмицата,бих го предрасположила да ми разкаже,ако е бил извън града примерно и какво е правил,как е прекарал,с кого е бил(без да изглежда като клюкарстване),предполагам,че и той би ме попитал същото как съм,как върви и т.н.,и ако някак си се изчерпа тази тема,бих отбила номера към нещо по-философско,макар че не е правилния подход към мъжете,ама...например вярва ли,че съществуват извънземни,какви хобита има,все ще трябва да бликне някаква интересна тема.А ако не,те нещата се усещат от само себе си дали с този човек може да имате общи допирни точки/май излизам от упражнението,ама.../.Относно храната предполагам,че би се хранил нормално,смисъл с нож и вилица де  ;D макар че в случея нож не му трябва за спагетите.Бих обърнала внимание какво би поставил на спагетите,кетчуп,майонеза или нищо?Не знам дали има голямо значение този детайл,но би ми било интересно.Разбира се,че би ми направило впечатление,ако не си изяде блюдото и ми останат спагетките в чинийката,но това не винаги значи нещо,може просто да му е станало тежко.Е,да,има разлика между това да остане малко накрая и между това да хапне два пъти и да ги зареже повече от половината.Но аз например когато съм нервна и съм с човек,с който се предполага,че сме на интимна среща не мога да ям,просто от нерви не мога,а и от друга страна някак ми е притиснено да не се изложа и ме е срам да ям пред него,случва се,не винаги,но....
След спагетките,предполагам придружени с вино,макар да не пия,няма да е зле,малко за падане на преградите...и нервите  :mellow: идва ред на сладоледа,по-добре е да си го изяде,бих го извинила само ако го боли гърлото,ама то тогава да не беше идвал,да ми лепне грип  :unsure:
И след десерта предполагам ще го поканя в хола пред телевизора и от там вече каквото му дойде,по принцип,ако е човек,с когото си допадаме взаимно и има химия...както казах каквото му дойде,а ако нямаме допирни точки и химия предполагам,че ще си стоим на масата в кухнята,докато реши да си ходи  ;D

Не знам дали това беше упражнението или пак нещо съм сбъркала,но ти ще кажеш  :wub:
« Последна редакция: Октомври 13, 2010, 09:08:56 pm от Last_Kiss »

*

holanda

« Отговор #6785 -: Октомври 13, 2010, 10:25:04 pm »
Last-Kiss,срещата ти като идея на мен ми идва твърде \като по книгитe\' ,обаче начина,по които разcъjдаваш над евентуалните си впечатления ми е много забавен. Няма елемент на изненада и тръпка,обаче като го питаш за извънземните,ще задействаш нещата,.. :P.
А това с кетчупа и майонезата защо е..
аз например ям само с горчица или чили/за спагети правя пак пикантен сос/..
и не разбирам защо всички девойки се срамуват да ядат пред мъj? Винаги ми е било странно,защото и моите приятелки се притесняват от това...да ядат..егати.. :unsure:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #6786 -: Октомври 13, 2010, 10:26:43 pm »
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:22:41 pm от kris »

*

holanda

« Отговор #6787 -: Октомври 13, 2010, 10:30:19 pm »
Виe какво? Като по филмите го искате. ;D

аз да,комедиен-приключенски някакъв  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6788 -: Октомври 13, 2010, 10:34:02 pm »
Интересен факт за октомври 2010г.
Този месец е необичаен, в него има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели.
Това се случва веднъж на 823 години.
Този месец се счита за доходоносен.
Това е според учението на Фън-Шуй.
Изпрати го на 8 човека , за да те споходи щастието и да се сдобиеш с добри финанси след 4 дни! ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #6789 -: Октомври 13, 2010, 10:36:02 pm »

Изпрати го на 8 човека , за да те споходи щастието и да се сдобиеш с добри финанси след 4 дни! ;D :wub:

много хитро от твоя страна да го пуснеш във форума  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6790 -: Октомври 13, 2010, 10:40:03 pm »

много хитро от твоя страна да го пуснеш във форума  ;D

Мерсиии...
Но е любопитен факт....не мислиш ли? :-\ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #6791 -: Октомври 13, 2010, 10:48:20 pm »
Ласт кис, слушай кака си Вижън! Опитът не е за подценяване. Апетитът към сетивните неща може да бъде + в сексуален план. Иначе другото е дъра-бъра и компенсиране вербално за неща дето ги не може реално. ;D
Toва не е вярно, или поне не е задължително, но само от това ако "преценявате"........ лол
По тая логика аз съм юноша блед, тънък като глист.  :85:
Е, хайде сега ще се засягаме гачи не знаем, че присъстващите по презумпция се изключват, а и има приятни изключения част от които си Ти. :blink:
Нали катериш скали и планини? Ето ти обяснения защо при теб епикурейството по-точно -отсъствието му не сработва.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #6792 -: Октомври 13, 2010, 10:52:23 pm »
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:22:19 pm от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #6793 -: Октомври 13, 2010, 11:19:04 pm »
Виe какво? Като по филмите го искате. ;D

аз да,комедиен-приключенски някакъв  ;D
Предпочитам сам да си режисирам лично мои филми с авторско право. ;D
Изкуството се нуждае от пионери, а не от посредственост.  :mellow:

Работа по Уран! ;) :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6794 -: Октомври 14, 2010, 12:41:14 am »
Много моля въпросния спам, набеден, че носи щастие, повече никой да не ми пуска.  ;D :P Нямам нищо против, страхотни сте, но не вярвам в действието на тия съобщения, налага се да трия и без това няма да ги препращам на други. Късмет!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #6795 -: Октомври 14, 2010, 12:46:38 am »
Много моля въпросния спам, набеден, че носи щастие, повече никой да не ми пуска.  ;D :P Нямам нищо против, страхотни сте, но не вярвам в действието на тия съобщения, налага се да трия и без това няма да ги препращам на други. Късмет!

Аз също не вярвам в тези бабини девитини. Който си има късмет, си го има. Тук поне се знае - нещо или ти е дадено или не. А при мен тригона на Юпитер на трон с Уран носи....да е жив и здрав.  :blink:

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #6796 -: Октомври 14, 2010, 12:56:47 am »

Аз също не вярвам в тези бабини девитини. Който си има късмет, си го има. Тук поне се знае - нещо или ти е дадено или не. А при мен тригона на Юпитер на трон с Уран носи....да е жив и здрав.  :blink:

Ами и аз получих и препратих.  Какво пък, да не ми се объркат тригоните, че съм суеверна. :P ;D ;D
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6797 -: Октомври 14, 2010, 12:58:55 am »
Какво пък, да не ми се объркат тригоните, че съм суеверна. :P ;D ;D

;D ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #6798 -: Октомври 14, 2010, 02:05:20 am »

Хахах,относно лафа ...не го знаех  ;D
Ами добре,тъкмо имам сега малко време,ще си експериментираме тука...
Да си представим,че съм поканила мъж на вечеря,макар че предпочитам той да ме покани,но в моите случеи е по-скоро аз да го поканя ;D както и да е,сами сме,сготвила съм спагети и после за десерт сладолед.Той идва,звъни се на вратата,отварям,носи цветя(аз си падам по приказки,така че...  :rolleyes: ),подарява ми ги,целува ме и после отиваме да седнем на масата,която аз вече съм подготвила.Обстановката,ами имайки напредвид романтичната ми болест,значи ще е романтична,може даже да е вечеря на свещи плюс малко приглушена светлина,че иначе хич няма да се видим  ;D музиката би била нещо нежно,но не чак да заспя,но и не твърде бързо и ритмично.Първоначално предполагам,че ще има аператив,преди да започнем с основното ястие,аз бих го попитала как е,как вървят нещата при него в професионален план,как е прекарал примерно седмицата,бих го предрасположила да ми разкаже,ако е бил извън града примерно и какво е правил,как е прекарал,с кого е бил(без да изглежда като клюкарстване),предполагам,че и той би ме попитал същото как съм,как върви и т.н.,и ако някак си се изчерпа тази тема,бих отбила номера към нещо по-философско,макар че не е правилния подход към мъжете,ама...например вярва ли,че съществуват извънземни,какви хобита има,все ще трябва да бликне някаква интересна тема.А ако не,те нещата се усещат от само себе си дали с този човек може да имате общи допирни точки/май излизам от упражнението,ама.../.Относно храната предполагам,че би се хранил нормално,смисъл с нож и вилица де  ;D макар че в случея нож не му трябва за спагетите.Бих обърнала внимание какво би поставил на спагетите,кетчуп,майонеза или нищо?Не знам дали има голямо значение този детайл,но би ми било интересно.Разбира се,че би ми направило впечатление,ако не си изяде блюдото и ми останат спагетките в чинийката,но това не винаги значи нещо,може просто да му е станало тежко.Е,да,има разлика между това да остане малко накрая и между това да хапне два пъти и да ги зареже повече от половината.Но аз например когато съм нервна и съм с човек,с който се предполага,че сме на интимна среща не мога да ям,просто от нерви не мога,а и от друга страна някак ми е притиснено да не се изложа и ме е срам да ям пред него,случва се,не винаги,но....
След спагетките,предполагам придружени с вино,макар да не пия,няма да е зле,малко за падане на преградите...и нервите  :mellow: идва ред на сладоледа,по-добре е да си го изяде,бих го извинила само ако го боли гърлото,ама то тогава да не беше идвал,да ми лепне грип  :unsure:
И след десерта предполагам ще го поканя в хола пред телевизора и от там вече каквото му дойде,по принцип,ако е човек,с когото си допадаме взаимно и има химия...както казах каквото му дойде,а ако нямаме допирни точки и химия предполагам,че ще си стоим на масата в кухнята,докато реши да си ходи  ;D

Не знам дали това беше упражнението или пак нещо съм сбъркала,но ти ще кажеш  :wub:

тук няма правилно и неправилно..важно е как звучи отстрани..
предполага се, че си поканила у вас човек, когото желаеш сексуално, защото ако е само приятелски интерес, не е толкова важно навън ли ще се видите, или къде..ясно е, че всичко ще се върти около секса..и ти го знаеш, и той го знае, ако дойде, значи приема ''сделката'', поне това се предполага, освен ако не е наивен или откровен глупчо..предполага се също, че от преди това се познавате достатъчно добре, за да го поканиш в къщата си, опознала си го като човек, за да знаеш, че го желаеш..и какво правим тук..
твоето описание е малко хладно, дистанцирано, наивно- девствено, или повлияно от книгите, както ти казват и другите..наистина ли така очакваш да протече вечерта??..ми то докато дойде време за същественото, ще сте прегорели като свещи.. :P ако има желание и у двамата де, ако няма то е ясно- приятели, събеседници и т.н.
в твоето описание има изчистеност- спагети, сладолед, малко вино, извънземни и телевизия..има и стремеж към контрол над ситуацията, неговата роля е сведена до това- кетчуп или майонеза ще си сложи на спагетите..
имаш ли опит с такива вечЕри, защото си малка и живееш с вашите, може и да нямаш и заради това да си представяш неща, които си чела в романите.. ;)

моята представа е такава- звъни, отварям, влиза, затварям, започва да ми говори, целува, хвърчат ''дрехи и задръжки'', и нещата се случват още до вратата..после отиваме в спалнята и чаак след 2-3 часа, умрели от глад се завличаме някак до кухнята и нападаме изстиналата вечеря.. ;D ;D

обаче моята представа не е много реалистична..не е невъзможна, но повечето хора следват определен стереотип, който са заучили от някъде- филми, книги, а импулсивността си е най- добра..

не искам да ти звуча наставнически, но опитай се да забравиш тези свещи, рози и другите клишета..не че са нещо лошо, но не са най- важното..най- важни сте вие двамата и това, което ще се случи между вас..изчакай го да дойде и гответе заедно, не планирай нищо, измислете го заедно, говорете за каквото дойде..зависи и от човека де, но имаш нужда от малко разчупване, мисля за ''твоя'' лъв и как не успяваш засега да го запалиш достатъчно..като лъв ти го казвам- не можеш да го запалиш с такова мудно действие, разграфено и проконтролирано като в бабешка пиеса..розите и свещите са мечта на 50 годишните, на които не им става само от мириса на любимия човек..а пък телевизията е направо пффф- смърт за страстта..дано да не те обижда това, просто съм станала машина за раздаване на любовни съвети и то без да го искам..заявките валят от всякъде, ти не си дала вербална такава, но това е танц за двама, ако не го искаше, нямаше да откликнеш на идеята ми за това описание, така че..извинявам се пак.. :-[ :blink: ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #6799 -: Октомври 14, 2010, 02:14:59 am »
Подкрепям.  ;D

Вижън, аз ползвам също вече Солар Файър, ако нещо те интересува, питай, май я разгадах най-после.  ;)

тегля я сега, ама нещо нета ли ми е бавен, 39 МВ не мога да изтегля сума ти време, после ще я разгледам и ако не разбирам нещо, ще те питам, 10Х.. :blink:

п.п.Като тийн и на мен ми харесваха някакви юноши бледи, тънки като глисти и с меланхолично поетично излъчване. Ама какво ми стана после..незнам.  ;D Мъжът трябва да излъчва физическо здраве и енергия.

тя е малка още, има време.. ;)
но и другата крайност е кофти- където не можеш да го отлепиш от масата, за да го завлечеш до леглото..тия даже са още по- зле, според мен..има си приоритети, които трябва да се спазват.. :P