Е,що бе?!То това подчертаното в цитата ти хич не е зле свързано със сексуалните му възможности,значи....

всеки с вкуса си /казало кучето и си облизало д-то/..надявам се го знаеш този лаф..

ако ти се занимава, направи един мисловен /и писмен/ експеримент..представи си, че си поканила мъж на вечеря във вас..сами сте, сготвила си някакви неща /ти кажи какви/..той идва- как се държи, какво казва, каква е обстановката, как се храни, има ли апетит, няма ли, за какво си говорите, музика, каквото се сетиш..просто опиши цялата вечер..
довечера ще го направя и аз, ако искаш, че сега закъснявам.. :blink: приятен ден..
Хахах,относно лафа ...не го знаех

Ами добре,тъкмо имам сега малко време,ще си експериментираме тука...
Да си представим,че съм поканила мъж на вечеря,макар че предпочитам той да ме покани,но в моите случеи е по-скоро аз да го поканя

както и да е,сами сме,сготвила съм спагети и после за десерт сладолед.Той идва,звъни се на вратата,отварям,носи цветя(аз си падам по приказки,така че... :rolleyes: ),подарява ми ги,целува ме и после отиваме да седнем на масата,която аз вече съм подготвила.Обстановката,ами имайки напредвид романтичната ми болест,значи ще е романтична,може даже да е вечеря на свещи плюс малко приглушена светлина,че иначе хич няма да се видим

музиката би била нещо нежно,но не чак да заспя,но и не твърде бързо и ритмично.Първоначално предполагам,че ще има аператив,преди да започнем с основното ястие,аз бих го попитала как е,как вървят нещата при него в професионален план,как е прекарал примерно седмицата,бих го предрасположила да ми разкаже,ако е бил извън града примерно и какво е правил,как е прекарал,с кого е бил(без да изглежда като клюкарстване),предполагам,че и той би ме попитал същото как съм,как върви и т.н.,и ако някак си се изчерпа тази тема,бих отбила номера към нещо по-философско,макар че не е правилния подход към мъжете,ама...например вярва ли,че съществуват извънземни,какви хобита има,все ще трябва да бликне някаква интересна тема.А ако не,те нещата се усещат от само себе си дали с този човек може да имате общи допирни точки/май излизам от упражнението,ама.../.Относно храната предполагам,че би се хранил нормално,смисъл с нож и вилица де

макар че в случея нож не му трябва за спагетите.Бих обърнала внимание какво би поставил на спагетите,кетчуп,майонеза или нищо?Не знам дали има голямо значение този детайл,но би ми било интересно.Разбира се,че би ми направило впечатление,ако не си изяде блюдото и ми останат спагетките в чинийката,но това не винаги значи нещо,може просто да му е станало тежко.Е,да,има разлика между това да остане малко накрая и между това да хапне два пъти и да ги зареже повече от половината.Но аз например когато съм нервна и съм с човек,с който се предполага,че сме на интимна среща не мога да ям,просто от нерви не мога,а и от друга страна някак ми е притиснено да не се изложа и ме е срам да ям пред него,случва се,не винаги,но....
След спагетките,предполагам придружени с вино,макар да не пия,няма да е зле,малко за падане на преградите...и нервите :mellow: идва ред на сладоледа,по-добре е да си го изяде,бих го извинила само ако го боли гърлото,ама то тогава да не беше идвал,да ми лепне грип :unsure:
И след десерта предполагам ще го поканя в хола пред телевизора и от там вече каквото му дойде,по принцип,ако е човек,с когото си допадаме взаимно и има химия...както казах каквото му дойде,а ако нямаме допирни точки и химия предполагам,че ще си стоим на масата в кухнята,докато реши да си ходи

Не знам дали това беше упражнението или пак нещо съм сбъркала,но ти ще кажеш :wub: