Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1166378 Прегледи
*

abroad

Re:Дърдорилня
« Отговор #7480 -: Ноември 12, 2010, 11:19:59 pm »
егати сайта четеш.. ;D
търсех нещо за ниндja (не че баща ми е ниндja) и ако бях намерила щях да си го сложа като подпис.. :-[

.. странен ден,все едно поcледните няколко съм се изстисквала емоционално,психически и пр.

същата, ама за седмица след новолунието - както обикновено :angry: "became she one, remove, remove"  ;D

« Отговор #7481 -: Ноември 13, 2010, 12:45:52 am »
За феновете на Хаус - тази вечер има нов епизод по Нова. Да не го забравите!  :88:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #7482 -: Ноември 13, 2010, 12:54:30 am »
Аз пък съм лош човек и имам нужда да ме погалят по посока на козинкатаааааааа.  :lol: ;D

поглези се с нещо или викни някой да те погали по козинката  :P достатъ4но лоши хора има по света,
 нека запазим доброто в себе си !  :25:  ;D

* верно доста си поспах  ;)

*

holanda

« Отговор #7483 -: Ноември 13, 2010, 12:55:49 am »
същата, ама за седмица след новолунието - както обикновено :angry: "became she one, remove, remove"  ;D

то ли да е виновно,мамка му и прасе  ;D

*

abroad

« Отговор #7484 -: Ноември 13, 2010, 01:02:40 am »
Със Сатурн в 7ми как мислиш, все някой трябва да ми е виновен, иначе не мога да заспя :P ;D

« Отговор #7485 -: Ноември 13, 2010, 01:17:54 am »
За феновете на Хаус - тази вечер има нов епизод по Нова. Да не го забравите!  :88:

Форман има нов глас.  :unsure: Не съм съгласна пък!   :33:

*

Asol

• 4140
« Отговор #7486 -: Ноември 13, 2010, 01:44:26 am »
поглези се с нещо или викни някой да те погали по козинката  :P достатъ4но лоши хора има по света,
 нека запазим доброто в себе си !  :25:  ;D

Амин. ;D

*

holanda

« Отговор #7487 -: Ноември 13, 2010, 02:10:17 am »
и двамата
разбира се, че имаше, но не такива дето да държат до гроб, ако изключим лилитката ;D

ужасТ   ;D

а коu дърjaт до гроб,Плутоновите ли? Или те дърjaт и след това  ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7488 -: Ноември 13, 2010, 04:22:02 am »
Аз пък съм лош човек и имам нужда да ме погалят по посока на козинкатаааааааа.  :lol: ;D

mmmmmmmmmm :-[
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #7489 -: Ноември 13, 2010, 04:35:33 am »

Форман има нов глас.  :unsure: Не съм съгласна пък!   :33:

гледах го, но не усетих разлика..не се ядосвай, серията беше добра, да излекуват хепатит С чрез заразяване с хепатит А..и новата асистентка ми харесва, вътрешно прилича на мен- скача като зайче срещу косачка, готино.. ;D ;D

13 ще се върне, обаче, ето инфо.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #7490 -: Ноември 13, 2010, 04:50:54 am »
А..и новата асистентка ми харесва,

да. Пак чевренокоса ,както беше Камерън в началото. Но изглежда много смешна на тези обувки с платформа една педя. Така или иначе се вижда, че е пълничка.  :rolleyes:

В една от сериите в предишните сезони Хаус не одобри кандидатка, защото беше решил, че ходи с неудобни обувки, а на онази токчетата бяха много прилични. На предната кандидатка токчетака също бяха потресаващи! Като, че ли някой може да стои 10 часа на такъв ток :lol: и като че ли в болница това е важно  :lol:

*

Vision

• 3523
« Отговор #7491 -: Ноември 13, 2010, 05:02:39 am »

да. Пак чевренокоса ,както беше Камерън в началото. Но изглежда много смешна на тези обувки с платформа една педя. Така или иначе се вижда, че е пълничка.  :rolleyes:

В една от сериите в предишните сезони Хаус не одобри кандидатка, защото беше решил, че ходи с неудобни обувки, а на онази токчетата бяха много прилични. На предната кандидатка токчетака също бяха потресаващи! Като, че ли някой може да стои 10 часа на такъв ток :lol: и като че ли в болница това е важно  :lol:

честно да ти кажа, изобщо не мога да визуализирам токчетата и сега, не помня да съм забелязала даже с какви обувки е.. :-[ от външният и вид помня само, че ми заприлича на дева или близнаци- нещо мерковско, повече на дева, заучено, леко инфантилно поведение, глуповато ''влиза' в ситуацията, като риба- в смисъл, че се прави малко на по- наивна, а после го сортира набързо, това и за дева и за риба го отнасям, определено гениална като риба..което ме подсети, че питах зъбаря за час на раждане, сега ще му спретна картата, има егн в здравната книжка май..йес!! ;D ;D даже може да я пусна, ако ти е интересно.. :-[

« Отговор #7492 -: Ноември 13, 2010, 05:04:52 am »
мииии.....знам, че стана въпрос вчера за зъбаря, но не ви проследих мислата... :-[

*

Vision

• 3523
« Отговор #7493 -: Ноември 13, 2010, 05:15:16 am »
мииии.....знам, че стана въпрос вчера за зъбаря, но не ви проследих мислата... :-[

извади ми мъдрец, долен, корените сраснали в едно и криви като пиратска кука.. ;D
оплаках се вече на Стреличка, та ще се повторя, ама час и половина клатене и ръчкане..спираше да си почина малко и пак ме започваше..обаче е много добър!! нито го счупи, нито кървища текоха, само малко..препоти се и той, и аз, ама това е, даде ми го за спомен, чудя се да го сложа ли в спирт, или може да си седи и така..вече го показах на брат ми племенника и те бяха ужасени колко е крив корена, а аз бях много горда..сега ще чакам да зарасте този и ще извадя и последния!!10 години растат, венеца отгоре прави джобове, цепят го, пак зараства, отдолу зъба се разваля, няма как да се оправи, направо пулпит - някакво бавноравиващо се е помъдряването при мен.. :-[ затова изкореняване, блажени са низшите духом.. ;D

« Отговор #7494 -: Ноември 13, 2010, 05:19:57 am »
Оо, Вижън, молА дай координати на тоя доФтор, ако не дай си Боже закъсаме да ходим при него /може и на лични, ако предпочиташ. А той хирург ли е? В болница? Има ли си сестри около него? :rolleyes: Че понякой път като закъсат и почват да търсят помощ по съседните стаи.

Пожелавам ти бързо да заздравее  :wub:! Жабуркай смардлика. Така съм чувала. Тя стяга.

Има ли нещо в хороскопа да показва операционна намеса? Щото това си е такова. :unsure:

*

Vision

• 3523
« Отговор #7495 -: Ноември 13, 2010, 05:30:58 am »
Оо, Вижън, молА дай координати на тоя доФтор, ако не дай си Боже закъсаме да ходим при него /може и на лични, ако предпочиташ. А той хирург ли е? В болница? Има ли си сестри около него? :rolleyes: Че понякой път като закъсат и почват да търсят помощ по съседните стаи.

Пожелавам ти бързо да заздравее  :wub:! Жабуркай смардлика. Така съм чувала. Тя стяга.

Има ли нещо в хороскопа да показва операционна намеса? Щото това си е такова. :unsure:

не, не е хирург и няма сестра, но е много добър просто..накара ме да направя снимка предварително и каза, че ще го вади той, само ако е прав корена, иначе ме праща на хирург, и на снимката се видя, че корена е прав, а той е бил извит навътре и забит в коста..и като започна да го вади няма да ме остави по средата, я..слънцето му съвпада с десц. ми, марса му в абсолютен съвпад с моято слв и марс във водолей, овнешка венера и други съвпадъци много..

а за мен транзити за днес: тр. нарс ми е в четвърти дом, друго какво да търся, никакви съществени транзити няма, сатурн е подминал скоро уран, даже не съм забелязала..това не е чак хирургическа интервенция..

« Отговор #7496 -: Ноември 13, 2010, 05:35:46 am »

извади ми мъдрец, долен, корените сраснали в едно и криви като пиратска кука.. ;D
- някакво бавноравиващо се е помъдряването при мен.. :-[ затова изкореняване, блажени са низшите духом.. ;D

На мен са ми ги извадили и трите даже пореди време като ходех при зъболекаря и ми викаше да не идваш да ти вадим зъб ;D Остана ми само един за престиж но и той така ме штрака напоследък че ще го махам защото се опасявам че и зъба до него май нещо не е наред.Но поне си намерих здравната книжка-жалко че съм изгубила хорара който бях направила за издирването и.Та така с мъдреците но то и без това напоследък се усещам как не помня като едно време поне да има кой да виня  ;D
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #7497 -: Ноември 13, 2010, 05:41:14 am »
Вижън, новолунието ти е било в квадрат с Марса в 6ти. Сатурн прави съвпад на У6ти Уран и тригон на Марс в 6ти.  ;) , опозиция на Луна. ПРогресивната Луна прави разпадащ тригон към Марс в 6ти. Тамън си е.  ;) Марс, Марс, Марс... :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #7498 -: Ноември 13, 2010, 05:41:26 am »
и?  ;D Болеше ли като растяха? Вярно ли е ,че избиват развалени?Вярно ли е,че няма толкова болка при горните мъдреци,колкото има при долните?  :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #7499 -: Ноември 13, 2010, 05:48:06 am »

На мен са ми ги извадили и трите даже пореди време като ходех при зъболекаря и ми викаше да не идваш да ти вадим зъб ;D Остана ми само един за престиж но и той така ме штрака напоследък че ще го махам защото се опасявам че и зъба до него май нещо не е наред.Но поне си намерих здравната книжка-жалко че съм изгубила хорара който бях направила за издирването и.Та така с мъдреците но то и без това напоследък се усещам как не помня като едно време поне да има кой да виня  ;D

въобще не ми е ясно от какъв зор се казват мъдреци, би трябвало да са подлеци, защото тръгват късно, растат бавно и правят големи мизерии.. :-[

ето да сложа, направих една синастрийка със зъбарят, него сама си го намерих и избрах интуитивно, след дълго обикаляне по мъките с един друг зъб..влизах наред в разни кабинети, правех се, че търся някой друг лекар, само исках да усетя енергията и атмосферата в кабинета..и накрая влизам при този, той си седи, чете си нещо на лаптопчето, пуснал си хубава музичка, сладур и симпатяга, викам си - ти ще си, пиле..после се оказа, че е риба  ;D
и днес ми вади зъба на фона на музиката на Сара Брайтман.. ;D ;D