Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1168120 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
Re:Дърдорилня
« Отговор #7520 -: Ноември 14, 2010, 04:32:21 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:50:05 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7521 -: Ноември 14, 2010, 04:38:05 pm »
 ;D ;D
 ей прав е бил да спомене и тази човещинка, но аз вече съм застъпила  казуса в аудио темата
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #7522 -: Ноември 14, 2010, 04:41:18 pm »

Vision - ти си шефът, ти решаваш

ее, недей с лошо де..имам повече земя в мен, отколкото лъв..обяснявай сега какво искаш да натвърдиш, защото нали ти казвам- нема никой тука горе.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7523 -: Ноември 14, 2010, 04:57:27 pm »
 ;D ;D
акъл не давам, просто се замислих, ако мерк отговаря за токовите включвания на мозъка, а няма проводимост по тях, то това което липсва е по- скоро креативност ( и не теоретична,а практическа) понякога, за да си отпушиш съзнанието не трябва мозък,а безмозъчие= липса на волеви движения и контрол
някак това което е в сътворението е съзидателна, любовна сила, послания, които се разбират последно с ума и повече с доверие, любов и душа
мисля, че съвсем несъзнателно си "затворила",  "блокирала" вселенските съобщения да достигат до душата
отваряй душата за послания :wink2:

ето повод да поговорим не само за ХемОроиди, но и за клизми ( ако да са душевни)

*

Vision

• 3523
« Отговор #7524 -: Ноември 14, 2010, 05:02:21 pm »
;D ;D
акъл не давам, просто се замислих, ако мерк отговаря за токовите включвания на мозъка, а няма проводимост по тях, то това което липсва е по- скоро креативност ( и не теоретична,а практическа) понякога, за да си отпушиш съзнанието не трябва мозък,а безмозъчие= липса на волеви движения и контрол
някак това което е в сътворението е съзидателна, любовна сила, послания, които се разбират последно с ума и повече с доверие, любов и душа
мисля, че съвсем несъзнателно си "затворила",  "блокирала" вселенските съобщения да достигат до душата
отваряй душата за послания :wink2:

ето повод да поговорим не само за ХемОроиди, но и за клизми ( ако да са душевни)

усещам, че ме склоняваш към творчество.. :-[

склонна съм да се съглася с теб, но нямам ли право да си изживея всичко, което ми е било обещано в брошурката, наречена ''живот''??

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7525 -: Ноември 14, 2010, 05:03:37 pm »
право- да
смисъл- не знам :rolleyes:

а да и съм сигурна, че "факсовете" както им вика Gal3 също напират- пропускай
какъв е тоя "запек"
 уф, все към тая тема ме тегли  priya- ти си виновна

*

Vision

• 3523
« Отговор #7526 -: Ноември 14, 2010, 05:21:45 pm »
право- да
смисъл- не знам :rolleyes:

а да и съм сигурна, че "факсовете" както им вика Gal3 също напират- пропускай
какъв е тоя "запек"
 уф, все към тая тема ме тегли  priya- ти си виновна

не може да няма смисъл, иначе защо са включени като опции..
може при умствената констипация /за разлика от чревната/ да се извличат повече ''витамини'' от духовната храна..може умствените ''газове'' да са благовонни или дори да имат изцерителна сила за природата..в краен случай може да открием източник на енергия, кой знае..
може рязането да е гърч на ума, опитващ се да си възвърне трона..нима ще го оставим да ни манипулира?? :P
а чувството за щастие е толкова относително, че не си заслужава да се търси закономерност в появата му..

с какъв ли ник пише сега ga3l.. :P

« Отговор #7527 -: Ноември 14, 2010, 05:40:26 pm »
Баща ми ми довелче преди няколко седмици един паламуд и аз го хвълих във фризера. ДНес го размразих и се надявам да съм го изчистила добре, защото разбрах, че бил токсичен, ако не се почисти като хората.

Друг път не съм приготнвяла такава риба /баща ми я прави веяна, но сега няма къде да се вее, защото балконите са остъклени/. Реших да я завивя във фолио и й сложих копър, чесън, зехтин, черен пипер на зърна, сол и лимон. Надявам се да излезе нещо.  :-[ :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #7528 -: Ноември 14, 2010, 05:42:52 pm »
сложи я на тиган или на скара

*

Vision

• 3523
« Отговор #7529 -: Ноември 14, 2010, 05:46:52 pm »
Баща ми ми довелче преди няколко седмици един паламуд и аз го хвълих във фризера. ДНес го размразих и се надявам да съм го изчистила добре, защото разбрах, че бил токсичен, ако не се почисти като хората.

Друг път не съм приготнвяла такава риба /баща ми я прави веяна, но сега няма къде да се вее, защото балконите са остъклени/. Реших да я завивя във фолио и й сложих копър, чесън, зехтин, черен пипер на зърна, сол и лимон. Надявам се да излезе нещо.  :-[ :lol:

във фолио може да стане като варена- много е мокра..аз бих отделила филетата и бих ги панирала в белтъци, а от останалото бих направила малко чорбичка.. ;)

« Отговор #7530 -: Ноември 14, 2010, 05:48:05 pm »
Е вече е късно  ;D Реших, че във фолио ще стане по-сочна, защото е много суха, иначе.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7531 -: Ноември 14, 2010, 05:49:26 pm »
Скара, скара.  :P Супер е рибата, добре си я овкусила, друго няма нужда. Обаче, ако е едър е хубаво като се слага да е разцепен на две половинки, така се изпича от всички страни.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #7532 -: Ноември 14, 2010, 05:53:28 pm »
Е вече е късно  ;D Реших, че във фолио ще стане по-сочна, защото е много суха, иначе.

суха ли е??може да бъркам рибата значи..яла съм нещо, наречено паламуд, беше много тлъсто..с големи, мокри филета..както казва Сънрейн, явно зависи от размера на рибата..

Скара, скара.  :P Супер е рибата, добре си я овкусила, друго няма нужда. Обаче, ако е едър е хубаво като се слага да е разцепен на две половинки, така се изпича от всички страни. 

ох, скара, скара.. :rolleyes:

« Отговор #7533 -: Ноември 14, 2010, 05:55:32 pm »
ако е едър е хубаво като се слага да е разцепен на две половинки, така се изпича от всички страни.  

Точно така го направих, защото предположих, че трудно би се изпекъл ако е цял  :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #7534 -: Ноември 15, 2010, 12:55:03 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:47:57 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Stella

• 7765
« Отговор #7535 -: Ноември 15, 2010, 12:56:26 am »
;D ;D
понякога, за да си отпушиш съзнанието не трябва мозък,а безмозъчие= липса на волеви движения и контрол
някак това което е в сътворението е съзидателна, любовна сила, послания, които се разбират последно с ума и повече с доверие, любов и душа. мисля, че съвсем несъзнателно си "затворила",  "блокирала" вселенските съобщения да достигат до душата. отваряй душата за послания
:wink2:

Много красиво, скоро разсъждавах върху това. Трябва по-често да отваряме душата си за послания.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #7536 -: Ноември 15, 2010, 03:26:59 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 02:17:34 am от kris »

*

holanda

« Отговор #7537 -: Ноември 15, 2010, 05:01:16 am »
махлеиии..вчера и днес ме болеше мъдреца.И май вече ще ме боли перманентно  :lol:
Вече расте-чувствам го.. и наболява  :angry:
триста дяволи!  :-X

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7538 -: Ноември 15, 2010, 05:13:49 am »
махлеиии..вчера и днес ме болеше мъдреца.И май вече ще ме боли перманентно  :lol:
Вече расте-чувствам го.. и наболява  :angry:
триста дяволи!  :-X

мъдреца е свързан със сърцето! отивай да го цепнат -не боли! обречена си на мазохизъм в противен случай! :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #7539 -: Ноември 15, 2010, 05:30:47 am »
мъдреца е свързан със сърцето! отивай да го цепнат -не боли! обречена си на мазохизъм в противен случай! :angry:

и без сърце мога  ;D,ама този зъП.. :03:

обаче как да ходя да го цепят като е само в началото и се е показал едва-едва? :unsure: