На мен ми се е случвало, Вижън, не се плаши :blink: Можеш да опиташ да отвориш съкровищната вратичка на пералнята - долу в дясно е май на всички, и от там да потърсиш да извадиш и други тайности, които е глънала... Аз миналата седмица отворих моята и имаше цяла шепа стотинки :blink: Но много вода тече като я отваряш там, та си приготви повече кърпи/парцали...
отворих, първо това направих..има стотинки за един сладолед..

но не и банел..понеже задра нещо при центрофугата, погледнах и видях банел /сложила съм малко пране и един нов банелоносител, който си купих вчера, а имах чувството, че не трябва да го пера в пералнята, защото е само дантела и банел, ама ето, като ме домързя- мързела не мори, а мъчи, сега може да замине цялата пералня, а е сравнително нова/..

спрях я веднага, превъртях до края програмата, за да се отключи пералнята, отворих я, добре че имаше малко вода, намерих този банел, но другия го няма..видях че не дере вече, пуснах я пак да изкара до края програмата, отворих филтъра и там го няма, пипах по барабана, не напипвам нищо, в маркуч ли се е заврял, кой го знае къде е, изкара до край всичко без да дере и без шум, надявам се така да си остане, ама къде е това чудо, да му се не види и банела..