Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1167769 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Дърдорилня
« Отговор #7640 -: Ноември 18, 2010, 04:13:11 am »

За мен вече си инвалид. Без глиги как ше рупаш жълъди - не те знам.  ;D

ти си лесен,ще ти изиграя едно ''Завръщане на блудната маца'' и си готов  :mellow:  :P

:rolf: :rolf: :clap:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #7641 -: Ноември 18, 2010, 04:22:46 am »

въх,че защо толкова мъки и защо те боли така? Само заради това,че не си го вадила в началото? :o

Това ми се струва много зле,на мен ми казаха,че до 10 дни ще се е затворил напълно.
Сега специално ми е малко напушено  ;D,но не изпитвам болката,за която предупреждаваха ,че е възможна
А ти се оправяй..леле..и зъбищата  :-\

защото с годините е станал много голям, двата му корена са се съединили и подгънали към костта, срастнали с нея и зъба растнал настрани, притиска другите зъби, те се гъчкат..нали имаш някакво обезболяващо под ръка, че като започнат да те отпускат упойките да не тръгнеш по нощите да търсиш аптека.. :(
твоя зъб е още малък, раната е по- малка, по- лесно ще ти мине..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #7642 -: Ноември 18, 2010, 04:24:57 am »
То е като монета- ези и тура , ама монета! :P ;D ;D

и лъскам  :93: :rolf:

*

holanda

« Отговор #7643 -: Ноември 18, 2010, 04:30:17 am »
.нали имаш някакво обезболяващо под ръка, че като започнат да те отпускат упойките да не тръгнеш по нощите да търсиш аптека.. :(

упойките ме пуснаха,преди 7 часа ми го вадеха,но си имам Ибупрофен.. :blink:

а защо си го чакала досега,те нали трябва да се махат,в противен случай болят и пречат  :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #7644 -: Ноември 18, 2010, 04:41:39 am »

упойките ме пуснаха,преди 7 часа ми го вадеха,но си имам Ибупрофен.. :blink:

а защо си го чакала досега,те нали трябва да се махат,в противен случай болят и пречат  :-\

и аз пия ибупрофен на WELBY, май това е фирмата, от щатите ми го донесоха и не знам дали си внушавам, ама ми действа по- добре от българския..редувам аулина с него, защото не дават да се пие по много аулин, че водел до зависимост..
иначе защо съм го чакала..защото съм така, чакам да няма накъде повече, мразя да ме боли, мразя зъболекарите, машинките и миризмите им..и добре че попаднах на този зъболекар последните години, та ходя без страх, дори с кеф..той ми смени всички пломби с бели, здрави, маха ми зъбния камък с ултразвук, мотивира ме да го правя поне два пъти в годината, въобще готин и свежарка е той, кефи ме.. ;D иначе майка ми беше стоматологична сестра в училището ми и като бях дете, зимата, като беше сняг и студено я чаках да си ходим заедно и гледах такива трагедии в този кабинет, такива ревове и кървища, седях и се хипнотизирах, с отворена уста зяпах отсреща в устите на пациентите, че накрая изпитвах ужас от всичките тези звуци и миризми..сега вече съм ок, ама трябваше пак риба да ме излекува и от тази фобия.. :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #7645 -: Ноември 18, 2010, 04:51:03 am »
То е като монета- ези и тура , ама монета! :P ;D ;D

и лъскам  :93: :rolf:

Лъскаш или съседа лъска?
Надупи го и му дай парцала..., да търка...и да лъска докато се излъска.... :rolf:

Това не бях аз... :-[ :-[ ;D ;D ;D , това беше марс в транзит през слънцето.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #7646 -: Ноември 18, 2010, 04:55:45 am »
почерпи го тоя Марс една мастика,че ми прави весело днес  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #7647 -: Ноември 18, 2010, 04:59:28 am »
почерпи го тоя Марс една мастика,че ми прави весело днес  ;D

НЕма мАстиСка.....!

Той не си пада да го стискат! :rolf: ;) ;D

« Отговор #7648 -: Ноември 18, 2010, 05:09:43 am »
извадиха ми мъдреца за 5 мин,сега ми се вие свят и подсмърчам вкъ6ти  :-\
изобщо не е болезнено,само докато ми бият упойката от вътрешната част,..сега имам някаква марля в зъба и чакам да започнат болките след 1 час  ;)

какъв мъдрец на 20 години :o
аз още нямам ни един изваден, а на двайсе не знам, дали изобщо ми бяха поникнали :unsure:

Имам един приятел на 19,преди месец се оплакваше,че много го боли мъдреца  ;D некой бързо помъдряват явно

*

Марая

• 28287
« Отговор #7649 -: Ноември 18, 2010, 05:24:06 am »
 :( :( Няма такова куче..., яде котешка храна.... :unsure:
 :o

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7650 -: Ноември 18, 2010, 01:21:42 pm »
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3412031

някой да е наясно кога е родено това псе? все пак Путин ще му е "татко" ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7651 -: Ноември 18, 2010, 04:26:37 pm »
"Според български медии Йорго се родил на 29 август и сега е на 2 месеца и половина."  ;)
« Последна редакция: Ноември 18, 2010, 04:32:55 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7652 -: Ноември 18, 2010, 05:29:37 pm »
Ами псето си има голям огнен тригон с включени Плутон, Слънце и Луна в него. И двете му светила ;D са се приплъзнали към властта и производните и. ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #7653 -: Ноември 18, 2010, 06:12:43 pm »
случвало ли ви се е пералнята да ви погълне банел, който да не можете да намерите и въпреки това тя да продължи да си работи нормално.. :(..някой да вдъхне малко надежда, плс.. :-\

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #7654 -: Ноември 18, 2010, 06:18:59 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:58:19 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Vision

• 3523
« Отговор #7655 -: Ноември 18, 2010, 06:27:27 pm »
На мен ми се е случвало, Вижън, не се плаши :blink: Можеш да опиташ да отвориш съкровищната вратичка на пералнята - долу в дясно е май на всички, и от там да потърсиш да извадиш и други тайности, които е глънала... Аз миналата седмица отворих моята и имаше цяла шепа стотинки :blink: Но много вода тече като я отваряш там, та си приготви повече кърпи/парцали...

отворих, първо това направих..има стотинки за един сладолед.. :-[ но не и банел..понеже задра нещо при центрофугата, погледнах и видях банел /сложила съм малко пране и един нов банелоносител, който си купих вчера, а имах чувството, че не трябва да го пера в пералнята, защото е само дантела и банел, ама ето, като ме домързя- мързела не мори, а мъчи, сега може да замине цялата пералня, а е сравнително нова/.. :( спрях я веднага, превъртях до края програмата, за да се отключи пералнята, отворих я, добре че имаше малко вода, намерих този банел, но другия го няма..видях че не дере вече, пуснах я пак да изкара до края програмата, отворих филтъра и там го няма, пипах по барабана, не напипвам нищо, в маркуч ли се е заврял, кой го знае къде е, изкара до край всичко без да дере и без шум, надявам се така да си остане, ама къде е това чудо, да му се не види и банела.. :-X

*

Uran

• 6041
« Отговор #7656 -: Ноември 18, 2010, 06:34:09 pm »
случвало ли ви се е пералнята да ви погълне банел, който да не можете да намерите и въпреки това тя да продължи да си работи нормално.. :(..някой да вдъхне малко надежда, плс.. :-\
Няколко пъти. При ремонт единят бе открит в недрата и. :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #7657 -: Ноември 18, 2010, 06:34:34 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:58:29 am от priya »

*

Vision

• 3523
« Отговор #7658 -: Ноември 18, 2010, 06:40:38 pm »

Няколко пъти. При ремонт единят бе открит в недрата и. :blink:

Не се ядосвай, според мен не е фатален проблема. За всеки случай можеш да се обадиш на фирмения сервиз на твоята марка перални да им обясниш на тях ситуацията.

Сестра ми пере какво ли не в пералнята - пуска я за по една нощничка и чифт бельо... полу празна... И си работи, една камара банели е глътнала, а нейната е Канди, уж не особено здрава марка, пък си работи... Стискам палци...

благодаря ви.. :kissd: :kissd: :58: :88: :58: :88:

ще се правя че нищо не съм направила и ще се ''изненадам'' ако намерят банела..не че някой ще ми се кара, ама за всеки случай, да не слушам мърморене.. ;D ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #7659 -: Ноември 18, 2010, 06:47:51 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:58:38 am от priya »