Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1167698 Прегледи
*

nerealna

Re:Дърдорилня
« Отговор #7680 -: Ноември 18, 2010, 09:10:43 pm »
къде отидоха мъжествените мъже  ;D

в гората  ;D

модата не се нуждае от истински мъже,което е разбираемо,но в днешно време мъжете се поддърjaт повече (това мен ме радва) и поглеждат po-4esto към fashion.тв ,а там ги чакат примамливи ,кокетно флиртуващи с окото на зрителя.. корсети
   ;D

абе аз не говоря за мъже, които не се поддържат. всеки обича поддържаните ...ама чак с корсети ... ...преиграват  ;D изглежда жалко и смешно
мъж с коресет не може да ме възбуди , като го видя пред мен така и ще се пукна от смях  ;D

*

holanda

« Отговор #7681 -: Ноември 18, 2010, 09:13:40 pm »
аз ти казвам,иде края  ;D

вече жените се бръснат за по-бързо,а мъжете им ходят на кола-маска  ;D

*

nerealna

« Отговор #7682 -: Ноември 18, 2010, 09:18:13 pm »
аз ти казвам,иде края  ;D

вече жените се бръснат за по-бързо,а мъжете им ходят на кола-маска  ;D
да бе ...напоследък при моята козметичка всички часове заети от мъже ... не можеш да се вредиш от тях ...  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7683 -: Ноември 18, 2010, 09:27:51 pm »
Траги-комедия. :mellow: А те може да не се имат за мъже всъщност.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #7684 -: Ноември 19, 2010, 05:45:18 pm »
Масово е е вече,ако ги е страх от колата играе бръснача или депилатоара .Аз съм си старомодна и предпочитам мъж с косми отколкото гол охлюв  :rolleyes: да кажа ,че на моя съм му казала хич да не си помисля .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7685 -: Ноември 19, 2010, 06:53:54 pm »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7686 -: Ноември 19, 2010, 10:54:10 pm »
Той се казва “s7eff”! ТОЗИ ВИРУС Е БИОС ВИРУС И ЩЕ УНИЩОЖИ ЦЕЛИЯ ТИ ХАРД ДИСК!!!
Скайп никът е leila_stefi
ПРАТИ ТОВА НА ВСИЧКИТЕ СИ АБОНАТИ, ЗАЩОТО АКО НЯКОЙ ГО ПРИХВАНЕ, ТОЙ ИДВА ПРИ ТЕБ АВТОМАТИЧНО!!!
Кажи това на всичките си приятели в Skype-а да не приемат никой с името “leila_stefi или “s7eff ”, защото това е вирус, който повержда целия хардуер. Задължително го прати на всички, дори и на абонатите извън линия, защото, ако някой от тях го хване, ти го получаваш автоматично....

току-що го получих ..... :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7687 -: Ноември 19, 2010, 11:36:38 pm »
Периодично се разпращат съобщения с подобно съдържание.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7688 -: Ноември 19, 2010, 11:45:56 pm »
Периодично се разпращат съобщения с подобно съдържание.

Това ме стресна....обаче! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #7689 -: Ноември 20, 2010, 01:30:58 am »
какво става в тая дърjaва,отварям днес facebook и отвсякъде заприиjдат анимационни пилци,котараци,принtsески и принцове  :unsure:
да няма някаква акция ''събуди детето в себе си'' ?  :unsure:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7690 -: Ноември 20, 2010, 02:00:40 am »
какво става в тая дърjaва,отварям днес facebook и отвсякъде заприиjдат анимационни пилци,котараци,принtsески и принцове  :unsure:
да няма някаква акция ''събуди детето в себе си'' ?
 :unsure:

Тъпо, но факт.

http://www.utro.ua/ru/gallery/znamenitosti/luchshie_fotografii_moniki_beluchchi_4b87af100a018/37580
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7691 -: Ноември 20, 2010, 02:45:25 am »
Изпуснах Хааааауууус!  :41:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #7692 -: Ноември 20, 2010, 02:59:34 am »

Ай, ся ;D за един Хаус толкоз шум
Майтапа настрана, но съвпадналия с АС Марс ме изнерви подобно на емотката ти и сега съм се покрила :lol:, само с мен си не се изпокарах, но не съм много сигурна ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7693 -: Ноември 20, 2010, 06:31:59 am »
Майтапа настрана, но съвпадналия с АС Марс ме изнерви подобно на емотката ти и сега съм се покрила :lol:, само с мен си не се изпокарах, но не съм много сигурна ;D
  пожелавам да намериш амбиция, която да употреби марса  и  емоция, която да го вкара в продукция:)

п.п. аз нямам марс на АЦ, но витаят едни марсови енергии и хубаво наредих няколко идиота 
« Последна редакция: Ноември 20, 2010, 06:36:42 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #7694 -: Ноември 20, 2010, 08:56:48 am »

забрави ли, или беше по живот??..защото във втория случай не си заслужава да се ядосваш..

да ти я разкажа ли??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #7695 -: Ноември 20, 2010, 09:05:19 am »
аз пък току що спасих квартала от опожаряване..и слава Богу.. ;D
снахата сложила да пече заек в глинен гювеч, ама заспала и той се пече вече поне 6 часа на 220 градуса, можете да си представите, поне така мисля като го гледам как е овъглен..никога не ставам по това време на ноща, сега нещо ме ръчкаше..може би нямаше да изгорим, а само да се задушим, кой знае..иначе е дева и такива неща рядко и се случват..сега се чудя да ги будя ли, или да оставя нещата така и да видя какво ще кажат.. ;D ;D ;D

« Отговор #7696 -: Ноември 20, 2010, 02:08:10 pm »
аз пък току що спасих квартала от опожаряване..и слава Богу.. ;D
снахата сложила да пече заек в глинен гювеч, ама заспала и той се пече вече поне 6 часа на 220 градуса, можете да си представите, поне така мисля като го гледам как е овъглен..никога не ставам по това време на ноща, сега нещо ме ръчкаше..може би нямаше да изгорим, а само да се задушим, кой знае..иначе е дева и такива неща рядко и се случват..сега се чудя да ги будя ли, или да оставя нещата така и да видя какво ще кажат.. ;D ;D ;D

това е от тран. съвпад на марс/меркурий в стрелец в каре към дева, има ли нещо в 17 градус

преди  пълнолудие утре
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #7697 -: Ноември 20, 2010, 02:29:12 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 02:20:27 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Vision

• 3523
« Отговор #7698 -: Ноември 20, 2010, 03:40:44 pm »

това е от тран. съвпад на марс/меркурий в стрелец в каре към дева, има ли нещо в 17 градус

преди  пълнолудие утре

нямам нищо на 17-тия градус на стрелец, но имам в момента съвпад тр. слънце с натален юпитер, а марс и меркурий са ми в 4-ти дом..и двете са показателни- меркурий е братчето, той е забраванкото, снахата го е оставила пред телевизора в хола и му е казала след 30 мин. да изключи печката, той е заспал, след няколко часа се е събудил, учудил се е защо спи в хола и си е легнал в леглото..но това не ме учудва, като беше дете се беше прибрал от училище, заключил, оставил пъхнат ключа и заспал на дивана в хола, аз се прибирам- не мога да отключа, чукам, звъня, прибира се и майка ми, вдига голяма врява, накрая съседа разби вратата с ритници, влизаме, брат ми си спи блажено, разтърсваме го, а той се сърди защо го будим.. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #7699 -: Ноември 20, 2010, 03:42:33 pm »

Леле, Вижън! Ти си цял Герой днеска! Спечели си наградата!

:rolleyes:

благодаря  ;D и той днес ме носи на ръце, направи пържени филийки и кафе, каза да не пипам нищо, само да си чета вестника и ме нарича ''Спасителят в ръжта, пардон в кухнята''.. ;D ;D