oyyy вкусничкооооо.. :clap: много го обuчам това,сериозно
..мръвката си е мръвка,каквото и да си говорим :blink:
на мен една приятелка ми дойде на гости,аз влязох да си хвърля един душ,а нея изпратих да ми пазарува
.
Имам само един Южен възел в Лъв,но някак успявам да си изява като малка шефка 
точно защото е южен ти е много лесно да си шефче..

абе, само слушам за тоя Джак 
не го обиждай, той си е Жак, въпреки че живее понастоящем в щатите..

от него гледах как се приготвят така пилешки пържоли от бут и се зачудих какво ли ще излезе, а то взе че стана просто божествено..та значи в голям тиган, малко мазнина, леко осолени пържоли 3 бр., мятат се с кожата надолу и не се барат, отгоре сложих и малко черен пипер..запържват се леко и се похлупват с капак плътно, като се намалява котлона и така 15тина минути, то си тече вода от капака, задушават се, после пак се запържват, гледат се да станат мноо златисти отдолу, кожата, и не се обръщат, отгоре месото си се сготвя така, от парата, а кожичката се препича така хрускаво, че е неустоима..

вадят се, в тигана се слагат нарязани гъбки /аз сложих 250 гр./, да се пожапържат и да започнат да си пускат сока, за да деглазират тигана и са готови, не е нужно да се готвят много..тя са за гарнитура..
направих и 2 салати- едната с макарони, царевица, грах и майонеза, която също си направих сама.. и домати с краставици и лилав лук, без сирене, че стана много вече..даже хапнахме набързо, защото бяхме много гладни, а и вида на тази хрупкава кожичка......всичкото това става много бързо, няма и за 1 час.. :blink:
сега се чудя ще ми стане ли лошо, ако си отворя още една бира..

май ще изчакам.. :rolleyes: