Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165872 Прегледи
*

holanda

Re:Дърдорилня
« Отговор #7940 -: Ноември 27, 2010, 09:31:47 pm »
Права си, защо...станало ли е нещо, докато липсвах?!

нищо не знам,може да и е било теGаво последните дни и да е възприела погрешно някои мнения.
Надявам се да се върне  :-\

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #7941 -: Ноември 27, 2010, 09:32:59 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 02:45:25 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

nerealna

« Отговор #7942 -: Ноември 27, 2010, 09:34:37 pm »

какви 6 месеца?!! минаха ли и две седмици от ваденето и вече дупката е намаляла с 2/3..още една седмица и сме готови,
аз го казах за шесте месеца, защото при мен се получи така , а аъщо и при една приятелка.
но явно при всеки е различно

*

holanda

« Отговор #7943 -: Ноември 27, 2010, 09:37:30 pm »
Прия,не се самообвинявай.Не знаем със сигурност. Преди теб аз бях писала нещо за хомосексуалните и явно не съм се изразила правилно,но Дивна не ме разбра и ме нахока за дискриминацията  :-[.После направи забележка на Синухето.
Предполагам е имало нещо странично,което я е мъчело,не знам...тя е страхотен човек и много мила,затова..надявам се да и се наредят нещата.Може и аз да се бъркам ,разбира се.Но едно мнение не е достатъ4но само по себе си да накара човек да си изтрие профила

*

Vision

• 3523
« Отговор #7944 -: Ноември 27, 2010, 09:38:14 pm »
Явно аз съм виновна. И наистина съжалявам. Съвсем, ама съвсем не съм искала да обидя или нараня по какъвто и да е начин някого, пък дивна - изобщо... :'(

Сънрейн - това се случи, и наистина, ама наистина  аз съжалявам.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4783.msg178668.html#msg178668
 :03:

не се обвинявай, не мисля, че е заради теб..не си ли забелязала последния месец, че на няколко пъти избухна за нищо и то към различни хора..преживява нещо, ще и мине, надявам се.. :(

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #7945 -: Ноември 27, 2010, 09:39:47 pm »
оженил се значи маймуняка за жирафката и след месец някъде тръгнал да се разхожда из гората, среща го някакъв негов стар приятел и вижда, че страшно е измършавял, със сенки под очите, едва се влачи и го питал- абе какво става с теб бе човек, много зле изглеждаш, май семейния живот не ти се отразява добре..и маймуняка му се оплакал, че положението е много зле и отива на умирачка, защото се съсъпва по време на секс- катери се по врата на жИната, целува, слиза, отива отзад, е*е, пак слиза, катери се по врата, целува и те така, по цял ден..приятелят цъкал, цъкал с език, ама какво да каже..разделили се, след месец се срещат пак, младоженеца обаче загладил косъма, свети, жизнен..приятелят му го пита- абе какво направи бе, секс ли не правите вече?!!...и нашия отговорил- а, пак си правим, ама вече където целувам, там и е*а.. ;D ;D

;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7946 -: Ноември 27, 2010, 10:00:21 pm »
Защо го направихте това.... :'( , забравихте ли ...., тя е сама толкова далеч от нас....,сама се бори ,раздели се с приятеля си..... :'(
Какво има да делим , всеки върви по своя път.....Всеки има право на глас и на това да сподели мнението си с останалите... :'(
Тук се водят разговори...хораааа , всичко се решава с думи , човека е единственото същество , което може да говори и сподели.... :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #7947 -: Ноември 27, 2010, 11:05:40 pm »

;D ;D ;D

айде готово, сготвих като за световно..по метода на Жак Пепен и стана мн добре.. :-[

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7948 -: Ноември 27, 2010, 11:15:41 pm »
абе, само слушам за тоя Джак :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

holanda

« Отговор #7949 -: Ноември 27, 2010, 11:18:47 pm »

;D ;D ;D

айде готово, сготвих като за световно..по метода на Жак Пепен и стана мн добре.. :-[

oyyy вкусничкооооо.. :clap: много го обuчам това,сериозно  :-[..мръвката си е мръвка,каквото и да си говорим  :blink:

на мен една приятелка ми дойде на гости,аз влязох да си хвърля един душ,а нея изпратих да ми пазарува  ;D.
Имам само един Южен възел в Лъв,но някак успявам да си изява като малка шефка  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #7950 -: Ноември 27, 2010, 11:28:51 pm »

oyyy вкусничкооооо.. :clap: много го обuчам това,сериозно  :-[..мръвката си е мръвка,каквото и да си говорим  :blink:

на мен една приятелка ми дойде на гости,аз влязох да си хвърля един душ,а нея изпратих да ми пазарува  ;D.
Имам само един Южен възел в Лъв,но някак успявам да си изява като малка шефка  ;D

точно защото е южен ти е много лесно да си шефче.. :P

абе, само слушам за тоя Джак :P

не го обиждай, той си е Жак, въпреки че живее понастоящем в щатите.. :P

от него гледах как се приготвят така пилешки пържоли от бут и се зачудих какво ли ще излезе, а то взе че стана просто божествено..та значи в голям тиган, малко мазнина, леко осолени пържоли 3 бр., мятат се с кожата надолу и не се барат, отгоре сложих и малко черен пипер..запържват се леко и се похлупват с капак плътно, като се намалява котлона и така 15тина минути, то си тече вода от капака, задушават се, после пак се запържват, гледат се да станат мноо златисти отдолу, кожата, и не се обръщат, отгоре месото си се сготвя така, от парата, а кожичката се препича така хрускаво, че е неустоима.. ;D
вадят се, в тигана се слагат нарязани гъбки /аз сложих 250 гр./, да се пожапържат и да започнат да си пускат сока, за да деглазират тигана и са готови, не е нужно да се готвят много..тя са за гарнитура..

направих и 2 салати- едната с макарони, царевица, грах и майонеза, която също си направих сама.. и домати с краставици и лилав лук, без сирене, че стана много вече..даже хапнахме набързо, защото бяхме много гладни, а и вида на тази хрупкава кожичка......всичкото това става много бързо, няма и за 1 час.. :blink:

сега се чудя ще ми стане ли лошо, ако си отворя още една бира.. :-[
май ще изчакам.. :rolleyes:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7951 -: Ноември 27, 2010, 11:34:10 pm »
абе ти сърце нямаш ли ;D ;D

на мен може ли нещо по- безкръвно да ми направиш :P
ще довлека новото дядово  божуленце

*

holanda

« Отговор #7952 -: Ноември 27, 2010, 11:35:26 pm »
пърjоли с коja?
обезкостено бутче ли е това? :unsure:
ако се направи от филенце,дали ще стане.. :rolleyes:

визуализирах процеса от раз и мисля да си го направя,поръчала съм на аверката да ми вземе пиле  :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #7953 -: Ноември 27, 2010, 11:37:51 pm »
абе ти сърце нямаш ли ;D ;D

на мен може ли нещо по- безкръвно да ми направиш :P
ще довлека новото дядово  божуленце

да бе, верно..ами за теб салати само..тази с макароните стана почти цяла тенджера, спокойно става за наяждане за вегетарианци.. :P не беше нужно и да я правя, но понеже взех едни макарони от Лидл днес, исках да ги пробвам и наистина са много хубави- въобще не се разпадат при варенето, стоят си точно като оригинални италиански макарони, а са 50 стинки.. ;D
майонеза ядеш ли?? защото нея я правя с домашни яйца, не знам доколко си вегетарианка.. :-[

*

Vision

• 3523
« Отговор #7954 -: Ноември 27, 2010, 11:39:43 pm »
пърjоли с коja?
обезкостено бутче ли е това? :unsure:
ако се направи от филенце,дали ще стане.. :rolleyes:

визуализирах процеса от раз и мисля да си го направя,поръчала съм на аверката да ми вземе пиле  :P

да, обезкостени бутчета са, така си се продават!!..но са големи, едното е към 250 грама..не ги начуках, за да не вземат да се разпадат..а с гърди не знам дали ще стане, те са доста по- сухи..идеята на бутчетата е точно кожата да стане супер златиста и хрупкава..не е за хора, които си броят всяка калория.. :-[

*

holanda

« Отговор #7955 -: Ноември 27, 2010, 11:58:36 pm »
..не е за хора, които си броят всяка калория.. :-[

оо,аз съм от съвсем друг клан,опрасвам се доволно и ми е много добре.Даже сега,докато чакам съм си напълнила купичката с мюсли, плодове,парченца шоколад и мляко и муам  ;D...обаче нещо не ми харесват вече..от млякото ставам плондер (нали се сещаш..от тези,които вадиш от фуtболна топка и играеш волейбол с децата от квартала) и  след 15 мин пак ми се хапва нещо  :rolleyes:.

кая,ти не си аз,щом не ядеш пилешко  :P.
Другите меса не понасям,но компенсирам с това..а как компенсирам само... ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7956 -: Ноември 28, 2010, 12:01:34 am »

хаххахха ;)
преди и млечните съдаваха проблем, но откакто нЕма мялко там..
в малки количества от инстинските съм ок

*

Vision

• 3523
« Отговор #7957 -: Ноември 28, 2010, 12:10:59 am »

оо,аз съм от съвсем друг клан,опрасвам се доволно и ми е много добре.Даже сега,докато чакам съм си напълнила купичката с мюсли, плодове,парченца шоколад и мляко и муам  ;D...обаче нещо не ми харесват вече..от млякото ставам плондер (нали се сещаш..от тези,които вадиш от фуtболна топка и играеш волейбол с децата от квартала) и  след 15 мин пак ми се хапва нещо  :rolleyes:.

Другите меса не понасям,но компенсирам с това..а как компенсирам само... ;D

аз си реших всички проблеми така- през седмицата не закусвам /защото не съм гладна сутрин/, на обяд изяждам по 1 плод и бейк ролс със спанак или малко пакетче солети /напълно се наяждам така/ и вечер вечерям рано и малко, завършвам с една ябълка преди лягане и съм си супер..обаче събота и неделя включвам телешката луна на макс и ела да видиш, освинваме се всички.. :-[ отделно през седмицата в работата пия мин. 3 големи чаши чай без захар /и кафето го пия така, защото така ми харесват/, правим си чай в големи кани в работата 3 пъти през деня и така наваксвам с течностите, а и предпочитам билковите български чайове, та се надявам да е полезно и от тази страна..
колегата стрелец, за който писах преди и той е с луна в телец, милия и се грижи да не оставаме без голямо разнообразия от чайове и пресни лимони, прави ни чая и ни го сипва даже, само понякога мърмори ''няма ли жени в тая фирма бее'', ама пак си го прави чая.. ;D ;D
с този режим, който ми и изнася успявам някак да не се освиня съвсем..а как преминах на този режим е съвсем отделен въпрос..просто с него не се налага да ходя до тоалетна в работата..тоалетната е супер чиста, но и аз съм супер гнуслива и ако мога- си спестявам този стрес.. :-[

*

holanda

« Отговор #7958 -: Ноември 28, 2010, 12:37:51 am »
 ;D и аз съм гнуслива що се отнася до тоалетни..но ако нямам друг избор,просто влизам и си правя гнездо от хартия.. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #7959 -: Ноември 28, 2010, 12:42:02 am »
;D и аз съм гнуслива що се отнася до тоалетни..но ако нямам друг избор,просто влизам и си правя гнездо от хартия.. ;D

е така де, ама още по- добре е, ако може да се избегне и това..абе личи си ни девешкото с теб и това си е.. :-[