Когато стане прекалено шумно, винаги има начин човек да се оттегли, да не влиза временно или просто да ограничи участието си в темите. За какво трябва да си триеш профила и аз не разбирам, особено ако решиш отново да се върнеш после.
В момента има активни около 4500 профила. От тях с поне по едно мнение са 900, от които с над сто мнения - 90. Тоест, преко сили, тук да пишат редовно има-няма 50-тина човека. Демек около 4450 са си фактически "изтрити", защото никой и не си спомня какво аджеба са правили тук.
Виж, ЧЕРНИТЕ никове са друга бира. Зад всеки си има "история"-на-изтриването-на-профила, минимум три страници в клюкарката или нарочна тема, в която се обсъжда защо усерът си е тръгнал, кому е сърдит, кой е виновен или как е трябвало много по-отдавна да бъде изФърлен от G-ма с камъни и дървье от тук, защото отравя хубавата атмосфера.
Тоест триенето на профила винаги е просто и само ДЕМОНСТРАЦИЯ.
Тъй че, мани ти тия "не че съм сърдита, търся други хоризонти, идвам само, щот ми гледат на хорар, и т.н.". Черните никчета дъъълго след това хвърлят по едно око тук като гости, поне да преценят ефекта и "страничните жертви" от малката си демонстрация. Човещинка.
Форумът смирено си ги чака, па като се върнат, си им се и радва. И това човещинка.
Само що се създава това общо неудобство, хем форумът да не може да си търси мненията на тия важни свои усери, хем усерът да не може да си прочете ценните лични съобщения с още по-ценна лична информация на други усери. Е това не го разбирам и не е домислено, сякаш.