Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163204 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Дърдорилня
« Отговор #8140 -: Декември 02, 2010, 02:17:29 am »
Котка маслина не знаех , че яде :rolleyes: :-\....
Целия под е в маслини , веселба...Като Кристиано Роналдо и Лионео Месси... :rolf: :rolf:
Кога ли ще бия по една дузпа или ше свиря червен картон..... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8141 -: Декември 02, 2010, 03:33:38 am »
 ;D Ядат, те направо ги обожават, незнам що, но като им замирише на маслина е нещо като с валериана.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

nerealna

« Отговор #8142 -: Декември 02, 2010, 03:38:04 am »
нашето коте умираше за пъпеши, а на една приятлека кучето за лук и череши  ;D

« Отговор #8143 -: Декември 02, 2010, 03:41:02 am »
А кучето на мой колега - за моркови  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #8144 -: Декември 02, 2010, 03:45:25 am »
;D Ядат, те направо ги обожават, незнам що, но като им замирише на маслина е нещо като с валериана.

ne biva  ;D
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 04:38:29 am от жълтолилава »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8145 -: Декември 02, 2010, 04:16:28 am »

За котките маслините са като валериана, дори по-силно им въздействат. Чак се търкалят от кеф.  ;D Обаче при моите забелязах, че само мъжките реагират така, женската подхожда с безразличие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8146 -: Декември 02, 2010, 04:37:06 am »

За котките маслините са като валериана, дори по-силно им въздействат. Чак се търкалят от кеф.  ;D Обаче при моите забелязах, че само мъжките реагират така, женската подхожда с безразличие.

Какво приказваш , горкичкия каламон , видяха му сметката за части от секундата... ;D ;D ;D
Казвам ти като футболисти бяха...Ужас...Обаче ги ядат..., до костилка...Като човек...Как не гълтат костилката :o :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #8147 -: Декември 02, 2010, 06:14:00 am »
Ая,какви са тези хора с по 5 000 приятеля ,аз никога няма да стигна до 40  :-\,а един тип,приятел на приятел ;D  е приятел на половин Пловдив  :unsure:

--преместих картата в Практикума

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8148 -: Декември 02, 2010, 06:21:15 am »
Обаче ги ядат..., до костилка...Като човек...Как не гълтат костилката :o :rolleyes:

И да я глътнат, няма страшно.  ;D От акото ще поникне маслиново дърво в градината ти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #8149 -: Декември 02, 2010, 06:37:39 am »
Ая,какви са тези хора с по 5 000 приятеля ,аз никога няма да стигна до 40  :-\,а един тип,приятел на приятел ;D  е приятел на половин Пловдив  :unsure:

--преместих картата в Практикума

Какъв тип те гони, Жълтичко?  ;D  Допускам, че говориш за фейсбук. Ами де да знам, всякакви ги има...  ;D
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 06:47:28 am от aiia »

*

holanda

« Отговор #8150 -: Декември 02, 2010, 07:15:24 am »
Какъв тип те гони, Жълтичко?  ;D  Допускам, че говориш за фейсбук. Ами де да знам, всякакви ги има...  ;D

ми ходих да си проверя нещата и този ми изпадна случайно,та се замислих аз ли нямам приятели или такивата са свръхсоциални  :lol:

*

katrin_ls

« Отговор #8151 -: Декември 02, 2010, 07:21:59 am »

ми ходих да си проверя нещата и този ми изпадна случайно,та се замислих аз ли нямам приятели или такивата са свръхсоциални  :lol:

;D Падам от смях. Не, просто този който е приятел с всички не е приятел с никого!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #8152 -: Декември 02, 2010, 07:28:38 am »
Обаче ги ядат..., до костилка...Като човек...Как не гълтат костилката :o :rolleyes:

И да я глътнат, няма страшно.  ;D От акото ще поникне маслиново дърво в градината ти.

Стига бе , кой ги пуска в градината ;D ;D, като бебета се извеждат навън...купиха им каишки моля ти се :-[ :-[ :-[ :-[...
Не в нас е пристрастяване към животните....Лили , казах ли ти , че чакам зайче....и си представи следната картинка Марая и зайчето...

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #8153 -: Декември 02, 2010, 02:56:28 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 03:43:34 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

nerealna

« Отговор #8154 -: Декември 02, 2010, 03:53:27 pm »
и на мен ми е чудно защо се трият ... малко става като детска градина ...но какво да се прави- хора различни. някои са по-чувствителни и прекалено лично приемат всичко.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8155 -: Декември 02, 2010, 07:25:52 pm »
Когато стане прекалено шумно, винаги има начин човек да се оттегли, да не влиза временно или просто да ограничи участието си в темите. За какво трябва да си триеш профила и аз не разбирам, особено ако решиш отново да се върнеш после.
Ако някой си мисли, че със затриване на профила си пренаписва и "биографията" във форума, много се заблуждава. Всичко остава в аналите на форума.  ;D Никове, подписи и аватари може да се менят, но посланието е едно и също, същността не се променя.

Все пак се надявам и Айя, и Дивна след като си "починат" малко от нас, отново да се върнат във форума, с нови сили.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8156 -: Декември 02, 2010, 07:31:40 pm »

Все пак се надявам и Айя, и Дивна след като си "починат" малко от нас, отново да се върнат във форума, с нови сили.  :blink:

И Айя ли ни напусна??? :-\
Какво става в този форум  :-\
Дано се върнат!  :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8157 -: Декември 02, 2010, 08:26:43 pm »
Когато стане прекалено шумно, винаги има начин човек да се оттегли, да не влиза временно или просто да ограничи участието си в темите. За какво трябва да си триеш профила и аз не разбирам, особено ако решиш отново да се върнеш после.

В момента има активни около 4500 профила. От тях с поне по едно мнение са 900, от които с над сто мнения - 90. Тоест, преко сили, тук да пишат редовно има-няма 50-тина човека. Демек около 4450 са си фактически "изтрити", защото никой и не си спомня какво аджеба са правили тук.

Виж, ЧЕРНИТЕ никове са друга бира. Зад всеки си има "история"-на-изтриването-на-профила, минимум три страници в клюкарката или нарочна тема, в която се обсъжда защо усерът си е тръгнал, кому е сърдит, кой е виновен или как е трябвало много по-отдавна да бъде изФърлен от G-ма с камъни и дървье от тук, защото отравя хубавата атмосфера.

Тоест триенето на профила винаги е просто и само ДЕМОНСТРАЦИЯ.

Тъй че, мани ти тия "не че съм сърдита, търся други хоризонти, идвам само, щот ми гледат на хорар, и т.н.". Черните никчета дъъълго след това хвърлят по едно око тук като гости, поне да преценят ефекта и "страничните жертви" от малката си демонстрация. Човещинка.

Форумът смирено си ги чака, па като се върнат, си им се и радва. И това човещинка.

Само що се създава това общо неудобство, хем форумът да не може да си търси мненията на тия важни свои усери, хем усерът да не може да си прочете ценните лични съобщения с още по-ценна лична информация на други усери. Е това не го разбирам и не е домислено, сякаш. :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

nerealna

« Отговор #8158 -: Декември 02, 2010, 08:40:58 pm »
демонстрация на - "различен съм от вас. как въобще съм могъл да бъда част от вас..."  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8159 -: Декември 02, 2010, 09:02:49 pm »

Форумът смирено си ги чака, па като се върнат, си им се и радва. И това човещинка.

Завръщане на блудните дъщери/синове.  ;D Но обикновено са дъщери.

Никога не съм си трила профилите, макар че освен този имам още два ника, с които пишех в други астрологични форуми.
Верно, че една истеричка навремето разправяше, че съм банната от всички астрологични форуми... ако разбира нейния под "всички".  ;D Но за мен това са изживяни и забравени истории и не мисля, че след поредната виртуална кавга трябва демостративно да се затрива профилът на потребителя. Може просто да се оттеглиш без излишно драматизиране, а профилът да си остане. В един момент, след като томахавките се заровят надълбоко, може пък да те хване носталгия и да поискаш да се завърнеш в същия виртуален образ, а не да създаваш нов за тази цел. Никовете си можеш да мениш, но не можеш с един замах да затриеш "историята" си.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.