Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1166149 Прегледи
Re:Дърдорилня
« Отговор #8260 -: Декември 17, 2010, 05:36:52 am »
Ако много силно искаш нещо,дали ще се случи?
ако имаш кристално чиста душа и ако желанието е в унисон с вселената- да  ;)  :blink:

Какво имаш впредвид с кристално чиста душа?Всички правим грешки.
В унисон с вселената?В случея не е нищо лошо и не би навредило на никого,освен в краен случей на мен,но това не се брои. :-\

да имаш кристално чиста душа, не означава да не си допускала никога грешки, а да желаеш силно и от цялото си сърце и напълно безрезервно и безкористно това да се случи. Да е в унисон с вселената означава да е в унисон със законите на природата и със закона за кармата, а не с човешките/социалните закони. От гледна точка на кармата няма безсмислени желания, както и "незаконни" връзки. Ние срещаме точните хора, които ни трябват, за да решим своите кармични задачи, а желанията ни се сбъдват, когато не противоречат на кармичната програма. 

Жалко,че не си знам кармичната програма!
Благодаря за отговора! :88:
Желанието ми е от цялото сърце,да - безкористно и безрезервно е, дали е в унисон с природните закони - ами не виждам защо да не е,така че аз продължавам силно да си го желая,пък каквото трябва ще стане!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8261 -: Декември 17, 2010, 06:27:25 am »
Възлите , чрез тях можеш.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #8262 -: Декември 17, 2010, 05:41:40 pm »
която и тема да отворя,все мидпойнти се търсят  ;D

« Отговор #8263 -: Декември 17, 2010, 05:48:08 pm »
която и тема да отворя,все мидпойнти се търсят  ;D

А мидпойнтите как се определят?В астро.ком има ли подобна опция?

*

Asol

• 4140
« Отговор #8264 -: Декември 17, 2010, 05:53:26 pm »
Смъкваш един Зет 8 Lite и ти ги показва всичките. Има си страници и онлайн за пресмятане на това. Погледни в Избрани обзорни теми в темата за мидпойнтите  :rolleyes:

« Отговор #8265 -: Декември 17, 2010, 05:55:01 pm »
Смъкваш един Зет 8 Lite и ти ги показва всичките. Има си страници и онлайн за пресмятане на това. Погледни в Избрани обзорни теми в темата за мидпойнтите  :rolleyes:

Благодаря!Ще погледна  :blink:

« Отговор #8266 -: Декември 17, 2010, 09:19:21 pm »
 :P

*

holanda

« Отговор #8267 -: Декември 17, 2010, 09:39:35 pm »
хаха,точно днес докато ти търсех тортата ми изпадна ''щастливата стъпка''..
е така се живее с ретро Мерк в натала по време на ретро Мерк.. ;D ;D

*сега навън вали сняг бааавно и на парцали,много е красиво   :-[

« Отговор #8268 -: Декември 17, 2010, 10:35:14 pm »
хаха,точно днес докато ти търсех тортата ми изпадна ''щастливата стъпка''..
е така се живее с ретро Мерк в натала по време на ретро Мерк.. ;D ;D

*сега навън вали сняг бааавно и на парцали,много е красиво   :-[

И аз го намерих по случайност този пингвин.

А тук в момента не вали сняг,обаче е много студено  :( а вчера 4 часа на студа бяхме,щото записвахме едно видео

*

holanda

« Отговор #8269 -: Декември 18, 2010, 08:32:03 am »
« Последна редакция: Декември 18, 2010, 10:17:45 am от жълтолилава »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8270 -: Декември 18, 2010, 05:13:17 pm »
 ;D ;D

Испанка твърди, че е станала законна собственичка на Слънцето, след като го регистрирала като своя собственост при местен нотариус.

Сега жената, чиято предприемчивост трябва да се признае, планира да събира такса от хората, които го "използват" - под формата на светлина и топлина (т.е. на практика от всички).

49-годишната Анхелес Дуран от град Виго, област Галисия, подала молба за собственост на жизненоважната за живота на Земята огнена звезда, след като научила, че американец завел подобни искове за Луната, Марс и Венера.

Въпреки че Договорът за Космоса от 1967 г. забранява на правителствата да претендират за собственост върху небесните тела, това не се отнася за частни лица.

Нотариусът на испанката се възползвал от тази опция, след като се консултирал с правните органи в Испания.

Миналата седмица Дуран получила документ, който постановява, че тя е "собственик на Слънцето, звезда от спектрален тип G2, намираща се в центъра на Слънчевата система, на средно разстояние от Земята от около 149 600 000 км".

"Познавам законите и подкрепих иска си с правни аргументи. Всеки друг би могъл да го направи, просто се случи първо на мен", обяснява простичко испанката.

Тя смята да се възползва от собствеността си и да иска пари от хората, които се възползват от слънчевата енергия.

Жената се е срещнала с представители на испанското министерство на индустрията, за да обсъди с тях въвеждането на такса за фотоволтаичните централи, които превръщат слънчевата енергия в електричество.

Така както водно-електрическите централи печелят, като използват водата от реките, които също уж принадлежат на всички.

Г-жа Дуран е измислила и алтруистична схема, по която да се разпределят събраните средства. Половината ще отиват за правителството, 20% в националния пенсионен фонд, 10% - за борбата срещу глада в света, и още 10% за изследвания.

Vesti.bg
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #8271 -: Декември 18, 2010, 05:41:33 pm »
Испанка твърди, че е станала законна собственичка на Слънцето, след като го регистрирала като своя собственост при местен нотариус.

Договорът за Космоса ...

:rolf: :rolf: :rolf:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8272 -: Декември 18, 2010, 05:56:04 pm »

Жената се е срещнала с представители на испанското министерство на индустрията, за да обсъди с тях въвеждането на такса за фотоволтаичните централи, които превръщат слънчевата енергия в електричество.

Г-жа Дуран е измислила и алтруистична схема, по която да се разпределят събраните средства. Половината ще отиват за правителството, 20% в националния пенсионен фонд, 10% - за борбата срещу глада в света, и още 10% за изследвания.

Vesti.bg

:o :o
 ;D ;D ;D ;D E towa e busieness.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #8273 -: Декември 19, 2010, 12:33:15 am »
Някой скоро купувал ли е автомобил да го питам нещо за формалностите? :rolleyes: Или дори да не е купувал, пак да го питам за същото, ако може да ми отговори.  :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #8274 -: Декември 19, 2010, 12:48:38 am »
последно преди 3 години - купих и продадох

« Отговор #8275 -: Декември 19, 2010, 12:50:10 am »
дъщеря ми през юли, питай
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #8276 -: Декември 19, 2010, 01:03:33 am »
Благодаря ви!

вИпросчета  ;D:

1. Отивам при нотариуса - това е неизбежно.
2. Кога отивам при застраходателя да прехвърля застраховката на мое име?
3. На опашката в КАТ, дето се нареждаш, е без номер по интернет, нали?
4. На същата опашка - горе долу за колко време се добираш до момента да влезнеш при гишетата?
5. Ходи се задължително с колата, нали?/тъп въпрос  :lol:/ 
6. Да ми кажете нещо, което пропускам. :-[

« Отговор #8277 -: Декември 19, 2010, 01:09:12 am »
колата е от човек ли , регистрирана ли е вече в БГ, нова, втора ръка как

« Отговор #8278 -: Декември 19, 2010, 01:12:24 am »
колата е от човек ли , регистрирана ли е вече в БГ, нова, втора ръка как

ще я купя от фирмата, в която работя. Регистрирана е в БГ.

« Отговор #8279 -: Декември 19, 2010, 01:16:08 am »
1.Нотариус- оформя се договор за покупко- продажба
2.КАТ ,ако вече е регистрирана да си смениш талона на колата на твое име, там тя плати на човек и той и придвижи всичко в КАТ
3. С договора  и новият талон, плюс  застрахователните полиците от бившият собственик отиваш да си смениш застраховката на твое име,иначе при ПТП няма да ти изплатят нищо
4. Общината да си я регистрираш данъчно ,попълва се декларация 54 и плащаш данък - 2,5% върху стойността на придобиване по договора и дължимият данък за текущата година