Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1164266 Прегледи
*

holanda

Re:Дърдорилня
« Отговор #8240 -: Декември 15, 2010, 11:09:37 pm »
Имам въпрос - в астро.ком как да открия къде са ми южния лунен възел и северния лунен възел,понеже на натала ми пише само възли,общо,не южни и северни ? :-\

северния възел си излиза,а Южния е точно в опозиционната точка,затова не го задават.
Маркирай си няколко астероида в поленцето,където пише Парс Фортуна,Лилит,Хирон...да си имаш повече красоти  :blink:
Би трябвало възела да ти излиза и то в Козирог май

« Отговор #8241 -: Декември 15, 2010, 11:14:15 pm »
Имам въпрос - в астро.ком как да открия къде са ми южния лунен възел и северния лунен възел,понеже на натала ми пише само възли,общо,не южни и северни ? :-\

северния възел си излиза,а Южния е точно в опозиционната точка,затова не го задават.
Маркирай си няколко астероида в поленцето,където пише Парс Фортуна,Лилит,Хирон...да си имаш повече красоти  :blink:
Би трябвало възела да ти излиза и то в Козирог май

В такъв случей северния ми е в стрелец в 3ти дом на 21ви градус,а южния ще ми е в близнаци в 9ти дом,така ли?

*

holanda

« Отговор #8242 -: Декември 15, 2010, 11:25:35 pm »
а южния ще ми е в близнаци в 9ти дом,така ли?

да,и в съ6тия градус  :blink:.
Сега провери в синастрията с бив6ите гаджета дали не са ти докосвали възлите с някоя планета   ;)

« Отговор #8243 -: Декември 15, 2010, 11:31:54 pm »
а южния ще ми е в близнаци в 9ти дом,така ли?

да,и в съ6тия градус  :blink:.
Сега провери в синастрията с бив6ите гаджета дали не са ти докосвали възлите с някоя планета   ;)

Ми сега погледнах синастрията с Лъва,обаче моя СЛВ е в негов 8ми дом,а неговия СЛВ е в моя 4ти дом,при което се разминават с по един дом.  :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #8244 -: Декември 16, 2010, 12:56:11 am »
ето какво късметче ми се падна днес с кафето:

Il Divo - The Power Of Love   :blink:

Къде го това кафе с късметчета, че и аз да си изтегля ?  :-[

*

Vision

• 3523
« Отговор #8245 -: Декември 16, 2010, 01:04:47 am »
ето какво късметче ми се падна днес с кафето:

Il Divo - The Power Of Love   :blink:

Къде го това кафе с късметчета, че и аз да си изтегля ?  :-[

ами кафето Лаваца нали го сервират с бисквитка и късметче..днес за пръв път ми се падна - ''подаряваме ви песен'' и отдолу написан линка на тази песен.. :blink: вчера имах ''време ви е за купон''  ;D и знам, че това ме чака от тук до края на годината, че и целия януари с тия празници..може да сме безделници, но не сме без празници!!  ;D ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #8246 -: Декември 16, 2010, 01:27:46 am »
Ако много силно искаш нещо,дали ще се случи?

*

nerealna

« Отговор #8247 -: Декември 16, 2010, 01:33:52 am »
ако имаш кристално чиста душа и ако желанието е в унисон с вселената- да  ;)  :blink:

« Отговор #8248 -: Декември 16, 2010, 01:36:12 am »
ако имаш кристално чиста душа и ако желанието е в унисон с вселената- да  ;)  :blink:

Какво имаш впредвид с кристално чиста душа?Всички правим грешки.
В унисон с вселената?В случея не е нищо лошо и не би навредило на никого,освен в краен случей на мен,но това не се брои. :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #8249 -: Декември 16, 2010, 01:44:31 am »
Може би трябва да се вслушаш в интуицията си какво ти казва като си мислиш за това ?  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8250 -: Декември 16, 2010, 01:48:30 am »
ако имаш кристално чиста душа и ако желанието е в унисон с вселената- да  ;)  :blink:

Няма кристално чисти души.... ;D има такива мисли...А мисълта е продукт на съзнанието и подсъзнанието....,не на душата... :blink:
Зависи и колко е силна вярата , колко е силна мисълта.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #8251 -: Декември 16, 2010, 04:25:36 am »
Благодаря за отговорите!
Аз ще продължа да си го искам това нещо силно и дано се сбъдне!  :wub:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #8252 -: Декември 16, 2010, 04:53:19 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 04:02:17 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Марая

• 28287
« Отговор #8253 -: Декември 16, 2010, 05:59:06 pm »
Бяло , бяло.....Как е във Варна? Вали ли? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #8254 -: Декември 16, 2010, 06:38:18 pm »
много е хубаво....вали, вали....красота зимна.....
всички в офиса са някви нервни или криви, а снега на мен такова настроение ми създаде....
някъкъв стрелешки оптимизъм, ентусиазъм и добро настроение.......
 :blink: :blink: :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #8255 -: Декември 16, 2010, 06:49:10 pm »
много е хубаво....вали, вали....красота зимна.....
всички в офиса са някви нервни или криви, а снега на мен такова настроение ми създаде....
някъкъв стрелешки оптимизъм, ентусиазъм и добро настроение.......
 :blink: :blink: :blink:

Как ще пътувам не знам.... :rolleyes: Дано поспре , ако не ще го отложа за другата седмица...Това слънце ме притеснява.... :-\

*

holanda

« Отговор #8256 -: Декември 16, 2010, 07:39:47 pm »
Стела,това котенце в подписа ти много ми привлича вниманието..заглеждам се,задълбочавам и се усмихвам..

много палаво и закачливо е ..и на човек му става весело,докато гледа,мерси  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #8257 -: Декември 17, 2010, 12:59:22 am »
Стела,това котенце в подписа ти много ми привлича вниманието..заглеждам се,задълбочавам и се усмихвам..

много палаво и закачливо е ..и на човек му става весело,докато гледа,мерси  :blink:

Много се радвам, че съм ти създала настроение. Аз всъщност затова го сложих там, защото и мен не зареди позитивно...много е сладко.

ПП. А в България натрупа голям сняг. Бойко Борисов разпоредил да се ловят снежинките още във въздуха.   :85::
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8258 -: Декември 17, 2010, 01:01:58 am »
Във Варна се заформя доста сериозно пак положението. А така се надявах да се отложи поне за януари такъв голям сняг. :lol:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #8259 -: Декември 17, 2010, 01:09:57 am »
ако имаш кристално чиста душа и ако желанието е в унисон с вселената- да  ;)  :blink:

Какво имаш впредвид с кристално чиста душа?Всички правим грешки.
В унисон с вселената?В случея не е нищо лошо и не би навредило на никого,освен в краен случей на мен,но това не се брои. :-\

да имаш кристално чиста душа, не означава да не си допускала никога грешки, а да желаеш силно и от цялото си сърце и напълно безрезервно и безкористно това да се случи. Да е в унисон с вселената означава да е в унисон със законите на природата и със закона за кармата, а не с човешките/социалните закони. От гледна точка на кармата няма безсмислени желания, както и "незаконни" връзки. Ние срещаме точните хора, които ни трябват, за да решим своите кармични задачи, а желанията ни се сбъдват, когато не противоречат на кармичната програма. 
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥