Имам въпрос - в астро.ком как да открия къде са ми южния лунен възел и северния лунен възел,понеже на натала ми пише само възли,общо,не южни и северни ?
Цитат на: Last_Kiss в Декември 15, 2010, 10:59:26 pmИмам въпрос - в астро.ком как да открия къде са ми южния лунен възел и северния лунен възел,понеже на натала ми пише само възли,общо,не южни и северни ? северния възел си излиза,а Южния е точно в опозиционната точка,затова не го задават.Маркирай си няколко астероида в поленцето,където пише Парс Фортуна,Лилит,Хирон...да си имаш повече красоти :blink:Би трябвало възела да ти излиза и то в Козирог май
а южния ще ми е в близнаци в 9ти дом,така ли?
Цитат на: Last_Kiss в Декември 15, 2010, 11:14:15 pm а южния ще ми е в близнаци в 9ти дом,така ли?да,и в съ6тия градус :blink:.Сега провери в синастрията с бив6ите гаджета дали не са ти докосвали възлите с някоя планета
ето какво късметче ми се падна днес с кафето:Il Divo - The Power Of Love :blink:
Цитат на: Vision в Декември 16, 2010, 12:36:36 amето какво късметче ми се падна днес с кафето:Il Divo - The Power Of Love :blink:Къде го това кафе с късметчета, че и аз да си изтегля ?
Ако много силно искаш нещо,дали ще се случи?
Цитат на: Last_Kiss в Декември 16, 2010, 01:27:46 amАко много силно искаш нещо,дали ще се случи? ако имаш кристално чиста душа и ако желанието е в унисон с вселената- да :blink:
много е хубаво....вали, вали....красота зимна.....всички в офиса са някви нервни или криви, а снега на мен такова настроение ми създаде....някъкъв стрелешки оптимизъм, ентусиазъм и добро настроение....... :blink: :blink: :blink:
Стела,това котенце в подписа ти много ми привлича вниманието..заглеждам се,задълбочавам и се усмихвам..много палаво и закачливо е ..и на човек му става весело,докато гледа,мерси :blink:
Цитат на: nerealna в Декември 16, 2010, 01:33:52 amЦитат на: Last_Kiss в Декември 16, 2010, 01:27:46 amАко много силно искаш нещо,дали ще се случи? ако имаш кристално чиста душа и ако желанието е в унисон с вселената- да :blink:Какво имаш впредвид с кристално чиста душа?Всички правим грешки.В унисон с вселената?В случея не е нищо лошо и не би навредило на никого,освен в краен случей на мен,но това не се брои.