Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165799 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Дърдорилня
« Отговор #8400 -: Декември 27, 2010, 08:24:46 pm »
И да продължа с оплакванията
Ако може тоя път да ги прескоча някакси тия празници :(
Толкова самотна не съм се чувствала никога преди :-[

Не си само ти така.
При мен това вече е дългогодишна тенденция, затова не го вземам толкова присърце. Не си спомням кога за последно съм празнувала Коледа и Нова година, както е прието. През последните години в нашето семейство празниците минаваха като обикновени почивни дни, но с повече ядене и мързелуване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8401 -: Декември 27, 2010, 08:41:05 pm »
То може и много хора да са около теб и пак в душата да е самотно :(
Май е нормално да си правиш равносметка накрая на година и после да си малко тъежн, та пожелавам равносметките да са все положителни  :wub: и като  се обърнете назад да е с усмивка и топлина :25:
  :72: Сам и самотен са две разли4ни неща....Така е.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #8402 -: Декември 28, 2010, 05:46:17 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 04:15:57 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8403 -: Декември 28, 2010, 06:15:01 pm »
Съболезнования, Прия. :'( Съжалявам.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #8404 -: Декември 28, 2010, 06:16:56 pm »
Вещичка защо не се мярка тъдява?

Съболезнования Прия! :'(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8405 -: Декември 28, 2010, 06:17:59 pm »
Вещичка защо не се мярка тъдява?

Нали нямаше нет. Явно още чака.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #8406 -: Декември 28, 2010, 06:33:32 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 04:16:08 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Vision

• 3523
« Отговор #8407 -: Декември 28, 2010, 07:50:34 pm »

Две песни за моя приятел, които той много обичаше...

моите съболезнования, Прия..
ужасно е, когато си отива толкова млад човек и то от такава нелепа смърт.. :angry:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #8408 -: Декември 28, 2010, 07:57:23 pm »
Моите съболезнования, Прия.  :'(

Enya - Only Time
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #8409 -: Декември 28, 2010, 08:49:25 pm »
Тази Коледа беше силна, и изпълнена с изпитания за мен.

Мой приятел, съученик току що е издъхнал от пневмония с тежки усложнения, приет в болница на бъдни вечер. Майката на друг приятел е на легло в тежко състояние. Жалко и много мъчително е, но тя поне е на повече години, а моят съученик беше само малко над 30.

Почивай в мир.
 :25:

Не е честно. Просто не е честно.

моите съболезнования,Прия...

(точно заради това не вярвам почти в нищо на този свят)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8410 -: Декември 28, 2010, 09:41:01 pm »
тъжно :'(
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #8411 -: Декември 28, 2010, 09:48:23 pm »
Моите съболезнования също,Прия  :(

Често се случва точно по светли празници да се случват такива тъжни неща,не знам защо е така  :-\

« Отговор #8412 -: Декември 28, 2010, 09:58:43 pm »
Не знам в коя тема да питам,та реших тук да попитам - вече втори път ми се случва да си пожелая и много силно да искам да излезна с един човек,да ми се обади да излезем,и двата пъти друг човек (един и същи и в двата случея) ми пише да излезнем,макар че в случея излизаме,заради определени практики за вършене,не за друго,но ми се стори странно  :-\ Вие как мислите?

*

abroad

« Отговор #8413 -: Декември 28, 2010, 10:37:47 pm »
priya, съжалявам :(

*

holanda

« Отговор #8414 -: Декември 28, 2010, 10:47:44 pm »
Не знам в коя тема да питам,та реших тук да попитам - вече втори път ми се случва да си пожелая и много силно да искам да излезна с един човек,да ми се обади да излезем,и двата пъти друг човек (един и същи и в двата случея) ми пише да излезнем,макар че в случея излизаме,заради определени практики за вършене,не за друго,но ми се стори странно  :-\ Вие как мислите?

може би твоето Аз не е сигурно в този човек,който мислиш,че искаш  ;D (joke)

всъщност ,възможно е да съм права.
Понякога се привързваме и искаме определени хора,надяваме се ,че ще върнат и т.н ,но на едно друго ниво самосъзнанието ни ''вижда'' ,че това не е човека за нас.Вътрешните противоречия са борба между съзнателния разум(нашето самосъзнание) и елементарни инстинкти (импулса да желаеш нещо,но причините да го искаш идват от теб,а не за другия и точно затова правим грешки).
В случая мисля,че самата ти не си сигурна в желанието си към този човек.Може би причината да го искаш е заради някакви усещания,които ти е давал и които искаш да върнеш,за да се чувстваш обичана.Нещо като носталгия.Хванала си се за нея и си самовнушаваш,че това е човека.Но също така знаеш (може би не признаваш пред себе си),че ако се освободиш от тази носталгия,няма да има какво да те кара да обичаш ,примерно.И ще си без любов.Везнишките акценти не могат без да хвъркат и туптят за някого.Понягога това е само измамно чувство,но е мотивация да съществуваме един вид.
Затова и се ''сбъдва'' другия човек,който подсъзнателно си допуснала в отправянето на желанието.Имала ли си закачка с него..в смисъл-имало ли е момент,в които да си мислела,че може би харесваш този човек?

това е само идея,не се ангажираи да ми вярваш  ;)

« Отговор #8415 -: Декември 28, 2010, 10:59:18 pm »
Всъщност много точно си го описала  :rolleyes: Лилавка!
Другия човек ми харесва,но само толкова,а и той не ми обръща особено внимание,та затова и не си правя сметки относно него.
А човека,когото искам - хубаво,знам че не е за мен,пълна противоположност ми е,но имам чувства към него  :(
Иначе явно везните в мен са твърде изявени,ако не съм влюбена ми е някак много сиво всичко  :-[

*

holanda

« Отговор #8416 -: Декември 29, 2010, 02:55:58 am »

Другия човек ми харесва,но само толкова,а и той не ми обръща особено внимание,та затова и не си правя сметки относно него.

сигурно затова така се е получило.Мислила си за него и това,че не те харесва кой знае колко, и с  тези ти мисли си предизвикала образа му да покълне и да даде рефлекс над желанието ти  ;D ;)

« Отговор #8417 -: Декември 29, 2010, 03:01:52 am »
Прия, съболезнования, дано душата му намери покой :'( :(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #8418 -: Декември 29, 2010, 05:02:41 am »

сигурно затова така се е получило.Мислила си за него и това,че не те харесва кой знае колко, и с  тези ти мисли си предизвикала образа му да покълне и да даде рефлекс над желанието ти  ;D ;)

Не е баш така  ;D пък и продължава да не ми обръща внимание по начина,по който искам,така че...
А определено не съм му предизвиквала образа  :blink:

*

holanda

« Отговор #8419 -: Декември 29, 2010, 05:20:49 am »
Не е баш така  ;D пък и продължава да не ми обръща внимание по начина,по който искам,така че...
А определено не съм му предизвиквала образа  :blink:

става въпрос за този,който те търси,въпреки че ти си пожелаваш неща,свързани с друг.Казваш,че за определен момент си харесвала малко някои,но той не давал вид да има чувства .
А това е малко или много отхвърляне(на вътрешно ниво) и е нормално човек да се замисли над случая.Та тогава идеята за този покълва в съзнанието,такава ми беше мисълта.Ти може да нямаш съзнателни намерения към него,но просто си рефлектира.
Да дам просто примерче със сънищата-случило се е нещо,което не е било значително за теб,но въпреки това си го сънувала  :blink: