Не знам в коя тема да питам,та реших тук да попитам - вече втори път ми се случва да си пожелая и много силно да искам да излезна с един човек,да ми се обади да излезем,и двата пъти друг човек (един и същи и в двата случея) ми пише да излезнем,макар че в случея излизаме,заради определени практики за вършене,не за друго,но ми се стори странно
Вие как мислите?
може би твоето Аз не е сигурно в този човек,който мислиш,че искаш

(joke)
всъщност ,възможно е да съм права.
Понякога се привързваме и искаме определени хора,надяваме се ,че ще върнат и т.н ,но на едно друго ниво самосъзнанието ни ''вижда'' ,че това не е човека за нас.Вътрешните противоречия са борба между съзнателния разум(нашето самосъзнание) и елементарни инстинкти (импулса да желаеш нещо,но причините да го искаш идват от теб,а не за другия и точно затова правим грешки).
В случая мисля,че самата ти не си сигурна в желанието си към този човек.Може би причината да го искаш е заради някакви усещания,които ти е давал и които искаш да върнеш,за да се чувстваш обичана.Нещо като носталгия.Хванала си се за нея и си самовнушаваш,че това е човека.Но също така знаеш (може би не признаваш пред себе си),че ако се освободиш от тази носталгия,няма да има какво да те кара да обичаш ,примерно.И ще си без любов.Везнишките акценти не могат без да хвъркат и туптят за някого.Понягога това е само измамно чувство,но е мотивация да съществуваме един вид.
Затова и се ''сбъдва'' другия човек,който подсъзнателно си допуснала в отправянето на желанието.Имала ли си закачка с него..в смисъл-имало ли е момент,в които да си мислела,че може би харесваш този човек?
това е само идея,не се ангажираи да ми вярваш