Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165963 Прегледи
*

holanda

Re:Дърдорилня
« Отговор #8660 -: Януари 12, 2011, 05:37:58 pm »
на мен ми излизат само на лявата ръка. :unsure: Изглежда са 4 на брой - 2 едно под друго,но другите 2 са се сгъчили до една вена и не приличат много на две,а по-скоро едно голямо  ;D.
В родата имаме близнаци,въпреки че скоро не са се раждали,но кой знае.
А майка e c 4 , имала шанс и за повече  ;D .

Е тъи ще се оправи дърjaвата-като наражdаме повече потомство от братята роми :93:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8661 -: Януари 12, 2011, 06:52:37 pm »
обаче зад двата котарака има един полегнал чревоугодник до паничката и най-отзад виждам две котки,които приличат на снаха и свекърва  ;D :-[.Котката вляво,зад сивия,има вид Ha свекърва-моралистка,а до нея ,риjaта е снахата,dето си прави к'вото си иска,но инкогнито. :mellow:

Много си наблюдателна.  ;D
Паничка има и до нея стои сивото junior (прилича на бащата). Другите две са рижави и не приличат на никой. Свекървата е майка им, а снахата е мъжко също, но си прилича на момиченце и е много кресливо. Той си има история този. От цялото котило (6 котета) беше най-дребен и мършав, два пъти по-малък от останалите. Притеснявах се, че няма да оцелее и го дохранвах в пъти повече от другите с биберон и специална суха кърма. Сега вече са на по година и половина, но той си остана по-дребен от останалите, а муцунката прилича на женска.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #8662 -: Януари 12, 2011, 07:00:53 pm »
Той си има история този. От цялото котило (6 котета) беше най-дребен и мършав, два пъти по-малък от останалите. Притеснявах се, че няма да оцелее и го дохранвах в пъти повече от другите с биберон и специална суха кърма. Сега вече са на по година и половина, но той си остана по-дребен от останалите, а муцунката прилича на женска.  :blink:

да не е Скорпuонче ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8663 -: Януари 12, 2011, 07:13:29 pm »
Малките са със Слънце в Лъв, Луна в Овен (в съвпад с моето Слънце  ;D), АС Везни, Венера в Рак около МС и шавлив близнашки Марс.  ;D Асистирах на котката по време на раждане, прерязвах пъпната връв... йеее.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #8664 -: Януари 12, 2011, 07:30:28 pm »
Малките са със Слънце в Лъв, Луна в Овен (в съвпад с моето Слънце  ;D), АС Везни, Венера в Рак около МС и шавлив близнашки Марс.  ;D Асистирах на котката по време на раждане, прерязвах пъпната връв... йеее.

нямат никаква земя тези котаци,сигурно спят по пердетата  :o  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8665 -: Януари 12, 2011, 07:31:52 pm »
Дивеят понякога, но си спят при мен. Обаче много обичат да се качват на масата за хранене и по плотовете в кухнята и там стоят, все не мога да ги отуча.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8666 -: Януари 13, 2011, 12:51:19 am »
Ха-ха, така съм се смяла с тези топчета, като деца сме го правили, благодаря на Жълтолилава и на Мис Каприз, на мен ми излезе едно топче и на двете ръце, интересното е, че и по хороскоп ми излиза да имам едно дете  :o
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 01:11:51 am от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

holanda

« Отговор #8667 -: Януари 13, 2011, 01:49:02 am »
интересното е, че и по хороскоп ми излиза да имам едно дете  :o

това как се изчислява?  :unsure:

днес съм малко глупава и нервна и ако помислиш,че въпроса ми е глупав,не е така по принцип,само в такивата дни,Меркуриевски.. :lol:  ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #8668 -: Януари 13, 2011, 03:12:52 pm »

« Последна редакция: Януари 15, 2011, 07:35:32 am от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8669 -: Януари 13, 2011, 06:51:02 pm »
Lilie поздравявам те :rolf:
http://www.youtube.com/watch?v=Wx2FjR2HFxk

Благодаря, сега ще видя.
Тъкмо щях да питам къде се губи Крис.
Аз пък да ти споделя снощния си син, т.е. това, което сънувах преди да се събудя, още съм под впечатление.  ;D

Сънувам как влизам във форума и виждам, че админа е променил дизайна на сайта. Изведнъж поглеждам долу в списъка, където се изписват никовете на потребителите, които са онлайн, и виждам вместо имена картинки с анимирани маймуни - зелени, оранжеви, лилави, червени, пембени...
Опитвам се да се логна, но системата ме отхвърля.

Какво ще кажеш? Май съм тръгнала да изтрещявам вече.  :57:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #8670 -: Януари 14, 2011, 01:06:26 am »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 06:37:14 am от Синухе »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8671 -: Януари 14, 2011, 01:11:36 am »
Аз пък да ти споделя снощния си син,

Е знае ли човек какво друго й се присИнило още тая нощ.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8672 -: Януари 14, 2011, 01:16:42 am »
Да,особено след снощния ти син  :rolf:

Нухе, сигурно съм гледала подписа ти и съм го сънувала това. Нали и той е анимиран и се движи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8673 -: Януари 14, 2011, 01:54:03 am »
Да,особено след снощния ти син  :rolf:

Нухе, сигурно съм гледала подписа ти и съм го сънувала това. Нали и той е анимиран и се движи.  ;D

Гледай моя , ще сънуваш рози... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #8674 -: Януари 15, 2011, 04:20:09 am »
кой беше по миризмите ?..
като вдишам ми лъхва на чаени бисквитки със сметана..ванилиеви миризмици някакви покрай мен ..
Какво е туй нещо?  :unsure:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8675 -: Януари 15, 2011, 04:34:10 am »
като вдишам ми лъхва на чаени бисквитки със сметана..ванилиеви миризмици някакви покрай мен ..

Носа е по Скорпион....Избирай си , имаш алтернатива- марс и плутон... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #8676 -: Януари 15, 2011, 04:35:15 am »
Какво е туй нещо?  :unsure:

Това е нещо по Венера - сметана и ванилия. Май пак подтискаш Венерините страсти!  ;D :P

*

holanda

« Отговор #8677 -: Януари 15, 2011, 04:41:27 am »
Това е нещо по Венера - сметана и ванилия. Май пак подтискаш Венерините страсти!  ;D :P

не пак,а отново  ;D

*

holanda

« Отговор #8678 -: Януари 15, 2011, 04:43:11 am »
Носа е по Скорпион....Избирай си , имаш алтернатива- марс и плутон... :blink: ;)

Ванилията ако е по Венера-имаме Венера/Плутон или Венера/Марс..хммм..ясно  ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #8679 -: Януари 15, 2011, 04:53:39 am »

Има една свещ казва се кашмир и ванилия направо съм луда по нея, няма такова изкушение като нея.