Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1169870 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Дърдорилня
« Отговор #9060 -: Февруари 10, 2011, 02:28:33 am »

всички с К12 Лъв сме били в един кралски двор и са ни резнали главите тогава заедно, еле па я със У 12 Слънце каре Марс/Плуто
и съга сме служители с този Асц Дева, хрисими като монахини, в полза роду нищиме кой как и защо  ;)скромни,та чак не мое се познаем от преди кой кой е бил :o

точно преди малко си мислех за това, че не съм замесена от монахинското тесто и това си е..добре поне, че съм бивше величие.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Инти

• 2068
« Отговор #9061 -: Февруари 10, 2011, 02:30:19 am »
Tази жабка ако я целунете ще умрете до 1 мин, и никакъв принц няма да излезе наяве, ама щом си ги харесвате  ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #9062 -: Февруари 10, 2011, 02:34:20 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:00:27 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #9063 -: Февруари 10, 2011, 02:34:54 am »
Tази жабка ако я целунете ще умрете до 1 мин, и никакъв принц няма да излезе наяве, ама щом си ги харесвате  ;D

Аз не съм казала,че ги харесвам :blink: просто забелязах,че Прия често има жабки на аватарите си

« Отговор #9064 -: Февруари 10, 2011, 03:35:38 am »

всички с К12 Лъв сме били в един кралски двор и са ни резнали главите тогава заедно, еле па я със У 12 Слънце каре Марс/Плуто
и съга сме служители с този Асц Дева, хрисими като монахини, в полза роду нищиме кой как и защо  ;)скромни,та чак не мое се познаем от преди кой кой е бил :o

точно преди малко си мислех за това, че не съм замесена от монахинското тесто и това си е..добре поне, че съм бивше величие.. :-[

еми , че то твойто Слънце и сега е в Лъв, продължения и накрая дузпи, ако има равен резултат ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

holanda

« Отговор #9065 -: Февруари 10, 2011, 04:47:39 am »
намерих ги тея котки..и се 4удя къде да прасна..тук е добре.
за един път гледане стават.

« Отговор #9066 -: Февруари 10, 2011, 07:38:20 pm »
Получих официално разрешение да публикувам обява тука! :)
Продавам две книги на астро тематика
1. Астрологическите домове, Дейн Ръдиар, корична цена 8.50 - за 4лв
2. Как да си направим индивидуален хороскоп, със CD с програма за хороскопи,  И. Кублицка, кор. цена 12,50лв - за 7лв
Изпращам по пощата.

« Отговор #9067 -: Февруари 11, 2011, 12:11:09 am »
Абе,един по един падат потребителите в тоя форум,нищо не разбирам!!!!???
И Аброуд си е затрила профила  :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #9068 -: Февруари 11, 2011, 01:44:22 am »
я, руснаците направили филм за Ванга  :o 

http://powershare-bg.com/details.php?id=5085

между другото в този сайт има филма Мисия Лондон. търсех го от сто години, но само тук си се мотае торента на воля  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #9069 -: Февруари 11, 2011, 02:17:36 am »
О, мерси.. тва ще е интересно ..  ;)
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

« Отговор #9070 -: Февруари 11, 2011, 02:55:32 am »
Ако имате възможност погледнете небето на югоизток /повече юг/. Орион грее в цялата си прелест!   :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #9071 -: Февруари 11, 2011, 03:00:36 am »
моето скромно мнение, ако някой се интересува от него е, че хората си трият профилите предимно, защото имат нереалистични очаквания от форума..и така губят и те, губим и всички останали..

защото всеки влиза отначало /повечето поне/ без да знае какво да очаква..влиза, чете, става му интересно, чете наред като всеядно..с времето започва да пробира, поограмотява се терминологично и вече знае кое му харесва и кое не..има и драми тук таме, разочарова се от някои хора и в един момент си вика- ''бе защо си губя времето тука?? я да си бия камшика аз...''...и те така..а то навсякъде е същото..и човек трябва да се научи как да намира интересното..ако не се научи, навсякъде ще се сблъсква със същия проблем на ''износването'', когато нещата затъпеят..и в реалния живот е същото..във връзките, например..имаш избухване на интерес, после драми и едно огромно равно плато, което ако си късметлия, ще му намериш смисъла и радостта и на него, иначе се махаш и започваш с нов човек да повтаряш същите неща..

аз също съм в платото сега..но знам, че на старото 'аз' му е станало скучно и тясно..чакам да се появи отвътре новото аз, което ще има други неща, ще види нещата на друго ниво и под друг ъгъл..

така че...да се връщат..по- добре да си учат уроците тук, и без това са вложили от времето и труда си..а това да си трие човек мненията, за него не искам да говоря въобще, за да не използвам нецензурни думи..смятам, че триенето трябва да се забрани от втория ден нататъка..след като се публикува нещо, да има възможност да се прави корекция до 24 часа..какво е това триене бе хора, а се стегнете!!! :angry:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #9072 -: Февруари 11, 2011, 03:12:04 am »
,
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:07:21 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #9073 -: Февруари 11, 2011, 03:15:53 am »

ми, писнало й е нещо. И аз съм мислила много пъти да се затрия без хората тука да са ми нещо криви.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #9074 -: Февруари 11, 2011, 04:33:12 pm »
моето скромно мнение, ако някой се интересува от него е, че хората си трият профилите предимно, защото имат нереалистични очаквания от форума..и така губят и те, губим и всички останали..

При мен не е свързано с нереалистични очавания. Гледам по възможност да нямам очаквания, че да не се разочаровам после. И го приемам за нещо нормално това, на мен ми се случва непрекъснато да изчезвам отнякъде. Свързвам го с нептуна ми в първи дом, който е и връх на т-квадрат с луната и марс. Като усетя емоционално пренасищане /луна-марс/ в средата, изчезвам със скоростта на светлината. /нептун/  :P  Във фейсбука съм си изтривала профила поне 20 пъти .. Като работех 'нормална' работа, имам предвид с шеф и колеги - същата работа, стегне ли ме нещо шапката, обирам си крушите на момента и никой не ме знае къде съм и дали ще се върна. То и аз самата не го зная това, де. :P  

// поздравче! ох, най-сетне я намерих с хубаво качество, че и с превод:  Metallica - I Disappear  :P
« Последна редакция: Февруари 11, 2011, 04:50:01 pm от gal »
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

holanda

« Отговор #9075 -: Февруари 11, 2011, 10:03:44 pm »
незнам само на мен ли така ми се струва,но планетите много бързо взеха да се движат  :rolleyes:

все едно онзи ден си гледах тежките Нептун и Хирон на възела и разни други неприятни,докато се обърна,те го оставили  :93:..сега и Юпито съвсем набързо ще отпусне,няма вече тежки транзити към Венерката,чакаме само Плутон да се махне от Сатурн и транз.Уран да поотмине 4 градуса в Овен (4е е тогава ще ми е многото натопорчено)..
и оттам насетне живота е песен.. :49:

*

Инти

• 2068
« Отговор #9076 -: Февруари 11, 2011, 11:38:11 pm »

При мен не е свързано с нереалистични очавания. Гледам по възможност да нямам очаквания, че да не се разочаровам после. И го приемам за нещо нормално това, на мен ми се случва непрекъснато да изчезвам отнякъде. Свързвам го с нептуна ми в първи дом, който е и връх на т-квадрат с луната и марс. Като усетя емоционално пренасищане /луна-марс/ в средата, изчезвам със скоростта на светлината. /нептун/  :P  Във фейсбука съм си изтривала профила поне 20 пъти .. Като работех 'нормална' работа, имам предвид с шеф и колеги - същата работа, стегне ли ме нещо шапката, обирам си крушите на момента и никой не ме знае къде съм и дали ще се върна. То и аз самата не го зная това, де. :P  

// поздравче! ох, най-сетне я намерих с хубаво качество, че и с превод:  Metallica - I Disappear  :P

Много ми е познато това ;D

По повод на една личност , един път й казах така: "Ако имаше как, щеше да се скриеш и от себе си"  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #9077 -: Февруари 12, 2011, 12:31:51 am »

:o , кога се затрила Аброд? :rolleyes: :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #9078 -: Февруари 12, 2011, 01:58:51 am »

Не знам,онзи ден по случайност видях,че пишеше аброад и под нея гост и проверих в тарото-там пишеше същото,даже си беше затрила коментарите  :(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #9079 -: Февруари 12, 2011, 02:07:55 am »

Не знам,онзи ден по случайност видях,че пишеше аброад и под нея гост и проверих в тарото-там пишеше същото,даже си беше затрила коментарите  :(

Много съжалявам.... :(.
Един неповторим хумор ще ми липсва.....,изказа ми импонираше.... :blink: Харесвам Аброд! Дано се появи отново...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците