моето скромно мнение, ако някой се интересува от него е, че хората си трият профилите предимно, защото имат нереалистични очаквания от форума..и така губят и те, губим и всички останали..
защото всеки влиза отначало /повечето поне/ без да знае какво да очаква..влиза, чете, става му интересно, чете наред като всеядно..с времето започва да пробира, поограмотява се терминологично и вече знае кое му харесва и кое не..има и драми тук таме, разочарова се от някои хора и в един момент си вика- ''бе защо си губя времето тука?? я да си бия камшика аз...''...и те така..а то навсякъде е същото..и човек трябва да се научи как да намира интересното..ако не се научи, навсякъде ще се сблъсква със същия проблем на ''износването'', когато нещата затъпеят..и в реалния живот е същото..във връзките, например..имаш избухване на интерес, после драми и едно огромно равно плато, което ако си късметлия, ще му намериш смисъла и радостта и на него, иначе се махаш и започваш с нов човек да повтаряш същите неща..
аз също съм в платото сега..но знам, че на старото 'аз' му е станало скучно и тясно..чакам да се появи отвътре новото аз, което ще има други неща, ще види нещата на друго ниво и под друг ъгъл..
така че...да се връщат..по- добре да си учат уроците тук, и без това са вложили от времето и труда си..а това да си трие човек мненията, за него не искам да говоря въобще, за да не използвам нецензурни думи..смятам, че триенето трябва да се забрани от втория ден нататъка..след като се публикува нещо, да има възможност да се прави корекция до 24 часа..какво е това триене бе хора, а се стегнете!!! :angry: