Цитат на: Asol в Юни 18, 2010, 10:28:40 pm...Ая, ти кадемче на темата ли се явяваш Кадемче ли? Перке?
...Ая, ти кадемче на темата ли се явяваш
Ох, още един АС Везни и още един Сатурн транзитиращ през 12 дом. Жълта, кака, чети!Аз го минах вече, иии аз се питах подобни неща преди 1-2 години и пусках подобни теми.
Асол - пак не ти схванах интимната мисъл за кадемчето, ама нейсе Кадемче да ме наричат, няма проблем :wub:
Ей! Недей да трепеш всичката риба, моля те!Аз вярвам в любовта, вярвам, че и за нея граници няма. Но чак пък толкова - просто мисля, че, за да можеш да остарееш и умреш с някого, а това е за мен кулминацията на идеята ми за love - е добре да сте на едни години общо взето - така пътуването е еднакво интересно и за двамата през цялото време.... Мое скромно мнение....
Ректификацията е нещо, което е твърде недостижимо за мен, все още... А за Мистърът "докато смъртта ни раздели" - основният да, в този период го срещнах, но от тогава се намират двама последващи, които така разглеждат мен, аз все още не съм им повярвала достатъчно, макар искрено да ги обичам...
Хах, дядо ми казваше.. "На човек насила можеш да му вземеш, но не и да му дадеш"
Благодаря ти за прогнозата. Малко ми е тъжно, но съм склонна, да се съглася с теб. Само не знам как ще устискам сам вълк единак до тогава.
Diyana, мога ли да те помоля да кажеш нещо и по моята карта, относно любовта.
Марайка е с екзалтирал Раху в 7 дом - три брака.
Цитат на: Mia21 в Юни 19, 2010, 12:09:11 amDiyana, мога ли да те помоля да кажеш нещо и по моята карта, относно любовта.Добре, но най-напред да уточня, че предположенията ми са на база на планетните периоди - на дашите. А това не е техника, която твърдо да се похваля, че съм овладяла. Но ми се стори, че ще е интересна добавка към прогнозите по западна. Може да пускаме успоредно и карти в джьотиш, и съответно да си казваме мнението по тях. Ще постна и картата на Белика за сравнение. За целта обаче, ще за ми нужни данните ти на лични, за да мога да я направя. Можем да проверим и минали истории по този начин - в коя Даша сме срещнали истинската си споделена любов...
Цитат на: Lillie в Юни 19, 2010, 12:17:11 amМарайка е с екзалтирал Раху в 7 дом - три брака. Раху в седми - ни един брак. И требе да е или чужбинец, или да го срещна в чужбинско. Де юре, но де факто - живея с бащата на детето ми откакто самите ние бяхме деца. Той живееше в съседния блок. Имам четири годежни пръстена все от него - първият беше тенекиен с черепчета - преди 15-тина години, последния - златен с миниатюрно камъче отпреди шест години и нямаме определена дата за сватба.
Аз пък там нямам нищо.. телеца си държи челно позицията и има малко близнак..Това с успоредното е добра идея : )
Блазя ви, при мен е голяма скука.. без планети и управителя на 7-и дом се намира в 3-ти, би трябвало да срещна венчилото измежду приятелките на сестра ми хахаама.. няма го тоя късмет