Здравей Гост

Любов в Натала

• 267 Отговора
  • 49734 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
Любов в Натала
« -: Юни 18, 2010, 10:24:09 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 10:47:39 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Asol

• 4140
Re:Потенциал за изживяна Любов в Натала
« Отговор #1 -: Юни 18, 2010, 10:28:40 pm »
...Ая, ти кадемче на темата ли се явяваш  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Юни 18, 2010, 10:31:47 pm »
Сатурн докато ти е транзитирал през дева е поограничавал осмодомната Венера.
Аз си мисля, че изначално си имаш заложено възможност за повече връзки. Опозицията Венера/Нептун като как я усещаш? :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #3 -: Юни 18, 2010, 10:32:52 pm »
...Ая, ти кадемче на темата ли се явяваш  ;D

Кадемче ли? Перке?  :P

Ми така ми се чини. Интуиция  :P А за либовта не знам - има ли я изобщо, като даже човек трудно среща сърдечни и искрени хора ?

*

holanda

« Отговор #4 -: Юни 18, 2010, 10:35:05 pm »
оооо,като свършат с теб,Белика,идва моя ред! пу,пу.. :P

*

missKapriz

« Отговор #5 -: Юни 18, 2010, 10:36:48 pm »
Ох, още един АС Везни и още един Сатурн транзитиращ през 12 дом. Жълта, кака, чети!

Аз го минах вече, иии аз се питах подобни неща преди 1-2 години и пусках подобни теми.  :P
Добре дошли в клуба ;D

*

Divna

« Отговор #6 -: Юни 18, 2010, 10:37:59 pm »
Абе, че я има любовта има я, но аз отдавна съм престанала да мисля, че идеалната любов съществува, затова и я рисувам. Тя ще си остане само в мечтите ми.
Иначе, Белика, в радикса ти ясно се вижда нуждата от партньорства (СЛВ/ЮЛВ по оста 1/7).
« Последна редакция: Юни 18, 2010, 11:17:26 pm от Divna »

*

Asol

• 4140
« Отговор #7 -: Юни 18, 2010, 10:38:45 pm »
Асол - пак не ти схванах интимната мисъл за кадемчето, ама нейсе  ;D
Кадемче да ме наричат, няма проблем  :wub:

Как бе, какво толкова засукано съм казала  ;D В смисъл, че ти е познато чувството, пък и такава усмивка от ухо до ухо усещам  :P ;D Та дано си на кадем на Белика в тази насока.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8 -: Юни 18, 2010, 10:58:43 pm »
Белика, последният Мистър "докато-смъртта-ни-раздели" в периода 2001-2003 ли го срещна или преди това. И часът 12:30 - ректифициран ли е?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

holanda

« Отговор #9 -: Юни 18, 2010, 11:18:00 pm »
Ей! Недей да трепеш всичката риба, моля те!

Аз вярвам в любовта, вярвам, че и за нея граници няма. Но чак пък толкова - просто мисля, че, за да можеш да остарееш и умреш с някого, а това е за мен кулминацията на идеята ми за love - е добре да сте на едни години общо взето - така пътуването е еднакво интересно и за двамата през цялото време.... Мое скромно мнение....
не съм много съгласна с това..къде е гаранцията,че ще си в синхрон с партньора ако е на твоята възраст..Нещата са твърде индивидуални.В момента света е толкова пъстър от характери,потребности и несиметричност,че подобни 'аномалии'' са всъщност следствие на об6тия дисбаланс и откровено казано-предпочитам да съм с човек,който се доближава максимално близо до моите вибрации..нищо,ako е с 13 години по-възрастен.

След като в момента сме в 'безвремие'',защо изобщо се вълнуваме от подобни стари тенденции?  ;D

« Последна редакция: Юни 18, 2010, 11:40:41 pm от жълтолилава »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #10 -: Юни 18, 2010, 11:27:50 pm »
Ректификацията е нещо, което е твърде недостижимо за мен, все още...

А за Мистърът "докато смъртта ни раздели" - основният да, в този период го срещнах, но от тогава се намират двама последващи, които така разглеждат мен, аз все още не съм им повярвала достатъчно, макар искрено да ги обичам...

Беше споменала за връзка с джьотиш астролог и затова предположих, че може да ти е правена такава. Добре, стискаме си ръцете на 12:30  ;D. Предлагам при това положение да срещнеш мистър Сродна душа след декември 2013 г., а за сватбата по-добре да изчакаш да приключи Раху МД след лятото на 2016.
А междувременно Луната и Юпитер като сигнификатори на партньора в картата ти и особено в компанията на Венера и Марс в знак на Венера едва ли ще те оставят без ухажори.

*

holanda

« Отговор #11 -: Юни 18, 2010, 11:29:49 pm »
Хах, дядо ми казваше.. "На човек насила можеш да му вземеш, но не и да му дадеш"   :)
да се надяваме,че това не е от твоите 'нежни'' провокации ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #12 -: Юни 19, 2010, 12:12:29 am »
Благодаря ти за прогнозата. Малко ми е тъжно, но съм склонна, да се съглася с теб. Само не знам как ще устискам сам вълк единак до тогава.  

Е, напротив, не съм написала, че ще си вълк единак. Напротив, по-скоро ще си пробиваш с лакти път през навалицата, но г-н Х. ми се струва, че ще се установи в този период. А за "сватбата" - не ми се връзвай. Кету и Раху в седми не са препоръчителни за "стандартизирани" брачни споразумения. По-отворено и нетрадиционно съжителство предполага, не непременно с подпис. Тук във форума се оказахме доста такива екземпляри - при мен Раху е в седми, при други познати - Кету.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Юни 19, 2010, 12:17:11 am »
Марайка е с екзалтирал Раху в 7 дом - три брака.  ;D
При мен Кету е там, а в марсов знак казват, че е силен.
Мисля, че и Милкиуей имаше Раху в 7 дом, в сидералния Козирог.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #14 -: Юни 19, 2010, 12:24:40 am »
Diyana, мога ли да те помоля да кажеш нещо и по моята карта, относно любовта.
Добре, но най-напред да уточня, че предположенията ми са на база на планетните периоди - на дашите. А това не е техника, която твърдо да се похваля, че съм овладяла. Но ми се стори, че ще е интересна добавка към прогнозите по западна. Може да пускаме успоредно и карти в джьотиш, и съответно да си казваме мнението по тях. Ще постна и картата на Белика за сравнение.

За целта обаче, ще за ми нужни данните ти на лични, за да мога да я направя. Можем да проверим и минали истории по този начин - в коя Даша сме срещнали истинската си споделена любов...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #15 -: Юни 19, 2010, 12:30:53 am »

Раху в седми - ни един брак.  ;D И требе да е или чужбинец, или да го срещна в чужбинско. Де юре, но де факто - живея с бащата на детето ми откакто самите ние бяхме деца. Той живееше в съседния блок. Имам четири годежни пръстена все от него - първият беше тенекиен с черепчета ;D - преди 15-тина години, последния - златен с миниатюрно камъче отпреди шест години и нямаме определена дата за сватба.

*

Divna

« Отговор #16 -: Юни 19, 2010, 12:40:35 am »
Diyana, мога ли да те помоля да кажеш нещо и по моята карта, относно любовта.
Добре, но най-напред да уточня, че предположенията ми са на база на планетните периоди - на дашите. А това не е техника, която твърдо да се похваля, че съм овладяла. Но ми се стори, че ще е интересна добавка към прогнозите по западна. Може да пускаме успоредно и карти в джьотиш, и съответно да си казваме мнението по тях. Ще постна и картата на Белика за сравнение.

За целта обаче, ще за ми нужни данните ти на лични, за да мога да я направя. Можем да проверим и минали истории по този начин - в коя Даша сме срещнали истинската си споделена любов...

Дияна, ти определено ме заинтригува. Ще си позволя и аз да се включа на опашката за чакащи.
Ще ми се да имам любим до себе си, да не съм сама в живота  :'(

*

holanda

« Отговор #17 -: Юни 19, 2010, 12:41:25 am »

Раху в седми - ни един брак.  ;D И требе да е или чужбинец, или да го срещна в чужбинско. Де юре, но де факто - живея с бащата на детето ми откакто самите ние бяхме деца. Той живееше в съседния блок. Имам четири годежни пръстена все от него - първият беше тенекиен с черепчета ;D - преди 15-тина години, последния - златен с миниатюрно камъче отпреди шест години и нямаме определена дата за сватба.
:86: :93: :25:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #18 -: Юни 19, 2010, 12:43:08 am »
Аз пък там нямам нищо.. телеца си държи челно позицията и има малко близнак..
Това с успоредното е добра идея   : )

Ти собствено, нямаш нищо в седми в Рази, но Раху ти е в съвпад с Венера и екзалтирал Марс\У7\ на Арудхалагна в Козирог,  и съответно Кету ти е в седми от АЛ. Пък в седми в Навамша имаш Юпитер и Сатурн - в Стрелец. Тъй че не се прави на вода ненапита. Много даши ще ти отварят парашута.

*

Divna

« Отговор #19 -: Юни 19, 2010, 12:44:09 am »
Блазя ви, при мен е голяма скука.. без планети и управителя на 7-и дом се намира в 3-ти, би трябвало да срещна венчилото измежду приятелките на сестра ми  хаха
ама.. няма го тоя късмет  ;D

А защо не в интернет пространството?