Здравей Гост

Любов в Натала

• 267 Отговора
  • 49959 Прегледи
*

missKapriz

Re:Потенциал за изживяна Любов в Натала
« Отговор #80 -: Юни 21, 2010, 09:46:17 pm »
маркираш unknown  вграфата за часа

« Отговор #81 -: Юни 22, 2010, 05:50:27 am »
аха, да, то един акъл за какво по-напред  ;D само аспекти.... е, и това е нещо

« Отговор #82 -: Юни 22, 2010, 06:35:15 am »

....по себе си забелязах, че някакси имаме склонност да копираме отношението на доминиращия си родител към другия. Особено ние с плутоновите акценти, явно успяваме да развържем този възел едва след драстични събития. Аз опознах и майка си, и баща си по-добре, и по-обективно едва след като той почина. Дотогава твърде много в отношенията ни беше свързано с идеализиране на единия родител и особено отношение на привличане-отхвърляне с другия.

и при мен така стана :o :(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #83 -: Юни 22, 2010, 08:27:07 am »
Аз сматам, че това е напълно нормално следствие. Средата проектира модела на поведение. В случая, детето попива всичко, което родителите правят, но има една тънка особеност - детето приема за авторитет по-силния характер видимо. Вярно е, че силата на харектера не се показва единствено с налагане на мнение и арогантност, но децата разсъждават едностранчиво и при тях черното винаги е черно, а бялото - бяло, нюансите в отношенията ги няма. Тяхното съзнание си е като бял лист хартия, върху кйто всеки може да пише - стара, но вярна приказка, която често пропускаме.
Сигурна съм, че на всички ние ни се е случвало да се караме с приятели като деца и после да се сдобряваме и да прощаваме. Но когато това се е случвало между възрастни, сме се чудили защо не се сдобряват. "При възрастните е друго" - до сега го помня това обяснение  ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #84 -: Юни 23, 2010, 02:15:26 pm »
Пускам още една серия карти.

Имената на файловете могат да ви ориентират коя на кого е.
« Последна редакция: Юни 23, 2010, 02:25:58 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #85 -: Юни 23, 2010, 02:16:24 pm »
По-нататък

« Отговор #86 -: Юни 23, 2010, 02:20:41 pm »
    ;D Дияна, мъча се като грешен дявол - имам я тази програма - Йогананда Хора - един милион опции има - къде ги намираш тия варги....Толкова ли съм зле - грам не мога да вдяна.... :lol:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #87 -: Юни 23, 2010, 02:21:05 pm »
Дияна, ако е удобно да те помоля да видиш и моята карта по джойтиш.

При цялото ми уважение към положеният от теб труд ( написаното от теб) но не го чета, просто защото не го разбирам. И 100 пъти да го изчета няма да вдяна, защото има много непозната терминология за мен, а и няма от къде да я набавя освен да се затрупам с литература.

При цялото ми уважение, според теб какво би ме мотивирало да пиша нещо, което не възнамеряваш да четеш? Далече съм от мисълта да пиарствам на някаква екзотична астротехника и със сигурност имам с какво да си губя времето извън любовния живот на тукашните юзери.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #88 -: Юни 23, 2010, 02:24:58 pm »
    ;D Дияна, мъча се като грешен дявол - имам я тази програма - Йогананда Хора - един милион опции има - къде ги намираш тия варги....Толкова ли съм зле - грам не мога да вдяна.... :lol:

Виж по-долу в картата - избираш от менюто Chakras/Many Vargas Има и опция десен бутон в основния панел, където ти излизат двете карти - от там задаваш коя варга искаш да се визуализира.

« Отговор #89 -: Юни 23, 2010, 02:33:34 pm »
   Ооо, добре, добре - взех да вдявам - сега гледам и значенията на варгите във Вики-ята...Това като начало добре....

*

abroad

« Отговор #90 -: Юни 23, 2010, 02:48:35 pm »
Daisy, на менюто отгоре (картинката, която е поставила Diyana) като избереш бутона с отворената книжка можеш да си свалиш литература по темата, ако те устройва англ. език

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Юни 23, 2010, 03:11:56 pm »
Наистина, интересно би било да се сравнят техниките от западната и ведическата астрология, като се проследят някои по-важни събития. Да видим дали има някакво съответствие.
Но като се постват тук картите на съфорумците, направени по индийска система, естествено е да се задават въпроси относно начина на тяхната интерпретация. А това е доста трудоемко и отнема време. Затова напоследък не се ангажирам да се включвам по ничии карти от гледна точка на индийската астрология, просто нямам нито нужното за това време, нито енергия да представя и необходимата интерпретация. Нещо му има напоследък на астрологичния ми ентусиазъм, няма го никакъв.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #92 -: Юни 23, 2010, 03:34:20 pm »
Да ви кажа, правени са ми прогнози за тази година и по едната и по другата система, разбира се от астролози (не популярните из медиите ;D). Съвпадат. Проблемът е, че не съвпадат с реалността в едно отношение...
И изобщо не поставям под съмнение тълкувателите ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #93 -: Юни 23, 2010, 03:39:15 pm »
По повод прогностиката в емоционалната сфера: Възможно ли е тези транзити, даши, маши да не отразяват конкретно събитие, а просто ПО-СИЛЕН копнеж? :blink:

*

abroad

« Отговор #94 -: Юни 23, 2010, 03:45:27 pm »
Не.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Юни 23, 2010, 03:57:22 pm »
По повод прогностиката в емоционалната сфера: Възможно ли е тези транзити, даши, маши да не отразяват конкретно събитие, а просто ПО-СИЛЕН копнеж? :blink:

По-силния копнеж по-скоро ще отрази вторичната прогресия, аспектите на прогресивната Луна конкретно. Виждала съм често липса на събитийност дори при твърди аспекти на прогр. Луна с нат. планети.
Докато планетните периоди или т.нар. даши са събитийно ориентирани. Но таймингът се определя от транзити, прогресии, дирекции...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #96 -: Юни 23, 2010, 04:00:00 pm »
По картата на Мия, от януари е в МД на Юпитер, която ще продължи до 25-та година. За асц. Близнаци Юпитер е кендра адхипати - благотворен, защото владее ъглови домове - 7 и 10, в случая Юпитер е в ъглов дом и в обител. В картата на Мия асц. е Близнаци и в навамша и в рази, като Меркурий е и сигнификатор на Мия. Юпитер управлява седми - на брака и партньора, и А7, който съще се намира в Риби. AL e Овен, управителят му е отново в Риби. UL e в Рак, аспект към него хвърлят Юпитер и Раху.
Юпитер в навамша съвпада с UL, като тук е в знак на дебилитация и в осми дом, получава аспект от Сатурн и от Раху.

Като цяло мисля, че тук има показатели също за забавяне на брака. Периодът на Юпитер/Юпитер може да докара любовта, а Юпитер/Меркурий може да донесе брак (09.2013-12.2015), при съответните транзити, и т.н. влияния

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #97 -: Юни 23, 2010, 04:05:16 pm »
За да няма сърдити и пренебрегнати, предлагам да се направи график по дати.
23 юни - Ванила
24 юни - Романтика
25 юни - Белика
26 юни - Дивна
27 юни - Мия21
28 юни - Дейзи
29 юни - Мама яя
30 юни - жълтолилава
 и т.н. и т.н.  да не ги изброявам всички съфорумки. Това бяха примерни дати... всяка една да си има една дата и в този ден се обсъждат само нейните карти, по сидерал и тропикал ( това да е нейния ден) и така няма да стават сръдни , опашки и така...  ;D

ех, дево дево, ще ядеш бой някъде... в БГ на никой не му се чака на опашката  ;D  ако можем с връзки да влезем през тайния вход  ;D

aiia да ти кажа не, че няма да ми е хубаво ако се отдели време за мен...както си направила списъка примерно...ама май по-добре да не занимвам хората....с мойта карта...аз преди това исках ама вече не ....неудобно ми е пък и аз нямам какво да дам в замяна...в смисъл....за да са равностойни нещата.....

« Отговор #98 -: Юни 23, 2010, 04:07:49 pm »
  Дияна, това колко време ти отне - та да вденеш в индийската астрология. Аз от миналата година правя отчаяни опити и всеки път се отказвам....Щото май първо трябва да науча санскрит...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #99 -: Юни 23, 2010, 04:11:41 pm »
Да уточним нещо само. Ще поствам тук коментарите си върху картите на тези, които заявиха желанието си за това в самата тема. Предположих, че биха предпочели така повече хора да се включат в разглеждането на картите и евентуално да коригираме изводите. На тези, които ми писаха само на лични, ще отговоря на лични. На мен ми е по-лесно картите да са публикувани тук, за да имам достъп до тях дори от компютър, на който нямам необходимия софтуер, за да ги направя. Но ако някой не желае джотиш картата му е да е качена, да ми пише, за да я сваля.