Здравей Гост

Любов в Натала

• 267 Отговора
  • 49867 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Потенциал за изживяна Любов в Натала
« Отговор #180 -: Август 26, 2010, 08:08:33 pm »
Тълкувай! ;)Умничка си и можеш :blink: ;)

за да върви магарето, трябва да му вържат морков пред носа..а ти искаш да работя зАлудо..и мен като Крис ме мързи до смърт.. :lol:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #181 -: Август 26, 2010, 08:11:19 pm »

за да върви магарето, трябва да му вържат морков пред носа..а ти искаш да работя зАлудо..и мен като Крис ме мързи до смърт.. :lol:

Тогава си мързелувай на воля! ;D ;D Като не ти се мисли ....,  :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #182 -: Август 26, 2010, 08:13:26 pm »

Тогава си мързелувай на воля! ;D ;D Като не ти се мисли ....,  :blink:

ми аз писах преди това ентусиазирано..теб сега те мързи да обясниш и нема да стане далаверата, мисля.. :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #183 -: Август 26, 2010, 09:04:59 pm »
Крис по принцип не го мързи. Просто понякога се отплесва и забравя принципите си. ;D

ехх, Кристорее..защо не беше по- стар..както си единствената риба от мъжки род във форума..тъкмо написах как си вземам /като циганите- аз не крада, бате, аз си вземам/ от близката околност и се сетих че тук е трети дом и няма други риби.. :-[ не ми се връзвай, изядох една шепа желирани бонбони и така ми влияе сладкото, нали е по венера..затова не обичам сладко, ама по някой път.. :-[

п.с. а, и ти ядеш сладко, гадино!!  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #184 -: Август 27, 2010, 06:26:22 am »
вече съм на по бира.. (след катерене влиза мно добре)  ;)

п.с. а, и ти ядеш сладко, гадино!!  ;D
:o На това ли те научи металното англелче? ;D

да, така си е, обаче не те разбрах иначе, кАжи леля.. ;D
защо метално, кой това..сънувах някакви бижута, мои бяха, разни обици, висулки, най- различни, помня някакъв кръст с черни камъчета, колиета..в някакви кутии за бижута и аз ги гледах и понеже не можех да реша какво точно да си избера, не си избрах нищо..но този кръст го помня..имаше и някакви с червени камъчета, и с прозрачни, абе най- различни, много..

*

elfidka

• 3129
« Отговор #185 -: Август 27, 2010, 04:12:23 pm »
Доказателство за безусловна любов според мен има само тогава ,когато има последствия....Останалото е егоизъм. :blink:

дай ми някакъв пример за това, което имаш предвид, защото мисля, че не те разбирам..

Вижън, когато фактите говорят и боговете мълчат.
За това говори Марая. По-горе вече е описано как се обича безусловно, а именно като забравиш за себе си. Да забравиш за това, че си човек, че имаш нужди, собствени желания и правиш всичко за другия. А последствията от това, са изчерпване на личните ресурси, било то енергийни, психични, душевни, финансови или материални. Когато направиш един куп промени със себе си и нищо след това не е същото при теб и всяка сфера от твоя живот е засегната от тези промени. Това са последствията от всяка безусловна любов проявена от смъртен на нашата планета.
Тогава, когато  събираш това което е останало от теб.  
« Последна редакция: Август 27, 2010, 04:18:31 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #186 -: Август 27, 2010, 04:21:28 pm »

когато  събираш това което е останало от теб...... 

Малцина са щастливците любимия да бъде до тях, когато се стигне до този етап.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #187 -: Август 27, 2010, 05:17:00 pm »
Защо разбирате така любовта, защо трябва да забравяте себе си, нуждите и желанията си? Та това е пагубно за всеки индивид и най-важното е че човек сам си налага тези ограничения, но когато дълго време се е самоподтискал и самоунищожавал, жаждата му за живот ще го връхлети със страшна сила и може да се прояви по различни начини. Една такава разпространена форма е непоносимост към партньора, може и към децата или към нещо друго, което съзнанието е избрало да набеди за виновник. Та така, да обичаш не означава да забравиш за себе си и това никой не бива да го допуска.
« Последна редакция: Август 27, 2010, 05:42:09 pm от Kali »
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #188 -: Август 27, 2010, 05:40:53 pm »
Друга възможна проява е умопомрачителното влюбване, важи и за двата пола  :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Vision

• 3523
« Отговор #189 -: Август 27, 2010, 06:00:28 pm »
Доказателство за безусловна любов според мен има само тогава ,когато има последствия....Останалото е егоизъм. :blink:

дай ми някакъв пример за това, което имаш предвид, защото мисля, че не те разбирам..

Вижън, когато фактите говорят и боговете мълчат.
За това говори Марая. По-горе вече е описано как се обича безусловно, а именно като забравиш за себе си. Да забравиш за това, че си човек, че имаш нужди, собствени желания и правиш всичко за другия. А последствията от това, са изчерпване на личните ресурси, било то енергийни, психични, душевни, финансови или материални. Когато направиш един куп промени със себе си и нищо след това не е същото при теб и всяка сфера от твоя живот е засегната от тези промени. Това са последствията от всяка безусловна любов проявена от смъртен на нашата планета.
Тогава, когато  събираш това което е останало от теб.  

ами не съм съгласна с това..първо трябва да си напълно цял, за да си способен да обичаш безусловно, и тази любов задължително те обогатява, няма жертви, няма драми..това е най- хубавото, което може да преживее човек на този свят..

*

Vision

• 3523
« Отговор #190 -: Август 27, 2010, 06:02:24 pm »
Защо разбирате така любовта, защо трябва да забравяте себе си, нуждите и желанията си? Та това е пагубно за всеки индивид и най-важното е че човек сам си налага тези ограничения, но когато дълго време се е самоподтискал и самоунищожавал, жаждата му за живот ще го връхлети със страшна сила и може да се прояви по различни начини. Една такава разпространена форма е непоносимост към партньора, може и към децата или към нещо друго, което съзнанието е избрало да набеди за виновник. Та така, да обичаш не означава да забравиш за себе си и това никой не бива да го допуска.

точно така е..но има много хора, които искат да вярват, че се жертват..и така влизат в образа на жертва, че околните не могат да ги търпят, стават непоносими..тотална заблуда..любовта обогатява..ако ограбва, значи нещо не е наред с нея..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #191 -: Септември 04, 2010, 10:47:23 am »
Белика, май имаше една тема, в която това го проверявахме реално дали работи. Някой цитира книга, но като незнам къде беше...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #192 -: Септември 04, 2010, 01:40:03 pm »

точно така е..но има много хора, които искат да вярват, че се жертват..и така влизат в образа на жертва, че околните не могат да ги търпят, стават непоносими..тотална заблуда..любовта обогатява..ако ограбва, значи нещо не е наред с нея..
Особено ако са с Луна в Риби!Наричам ги зодия "Жертва",мислят си,че все се раздават и все недооценени остават.А ако има и подчертан огън в картата стават доста неприятни.Макар,че в същото време са  състрадателни,но като че ли не са в състояние да се радват на каквото и да е,тъй като им е добре да са жертви.Такива убиват любовта с потоянните си съвети,които са за доброто на другите уж,ама си е много досадно

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #193 -: Септември 21, 2010, 02:39:06 pm »
Здравейте момичета :blink:
пиша в тази тема,защото става въпрос за някакво любовно усещане.
Не че е нещо важно,но....
Много ми е любовно настроението :( но не е насочено към мъжа ми :(
Не и към някой друг определен...просто се чудя на какво се дължи?
Нямам някакви особени транзити.
През петия ми дом не преминава никоя планета транзитно :-\ както и през 7ми.
Иначе тр луна сега е в риби-слънчевият ми знак :unsure:
На какво може да се дължи това романтично чувство?
« Последна редакция: Септември 21, 2010, 04:20:10 pm от Milkyway »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #194 -: Септември 21, 2010, 04:24:20 pm »
Милки, какви аспекти ти сключва транзитният Нептун? той е отговорен за всеобщата Вселенска любов. няма нужда да свързваш любовта само с 5 дом, тя може и да е към живота, света, хората като цяло и прочее - безусловната любов към цялата Вселена  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #195 -: Септември 21, 2010, 04:31:48 pm »
Милки, какви аспекти ти сключва транзитният Нептун? той е отговорен за всеобщата Вселенска любов. няма нужда да свързваш любовта само с 5 дом, тя може и да е към живота, света, хората като цяло и прочее - безусловната любов към цялата Вселена  :P
Абе Вещичке да ти кажа,тя тая любов дето я чувствам,не е вселенска. :oТя си е такава човешка,но не към мъжа ми ,а към други мъже :o :o
Та това исках да кажа...
А нептун в момента не сключва никакви добри аспекти,само квадратури с луна,марс,сатурн,нептун и само един тригонец с уран ;D
А уран ми управлява 7ми дом и се намира в 3ти.
А нептун по натал ми е в 5ти -ретро опозиция сатурн. :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #196 -: Септември 21, 2010, 04:35:12 pm »
аааааа аз си помислих, че изпитваш любов към всичко живо на тая планета и затова реших, че е Вселенска любов, па ти просто си се разгонила сигурно щом само чуждите мъже обичаш  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #197 -: Септември 21, 2010, 04:40:31 pm »
аааааа аз си помислих, че изпитваш любов към всичко живо на тая планета и затова реших, че е Вселенска любов, па ти просто си се разгонила сигурно щом само чуждите мъже обичаш  :rolf: :rolf: :rolf:
Абе,разгонила е силна дума ;D
Просто имам нужда от други емоции ;) ;) :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #198 -: Септември 21, 2010, 06:04:44 pm »
Ох, Милки, като слушам за твоята семейна рутина, съвсем ще ме откажеш да се задомявам и омъжвам (някой ден, ако все пак се случи).  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #199 -: Септември 21, 2010, 06:19:27 pm »
Здравейте момичета :blink:
пиша в тази тема,защото става въпрос за някакво любовно усещане.
Не че е нещо важно,но....
Много ми е любовно настроението :( но не е насочено към мъжа ми :(
Не и към някой друг определен...просто се чудя на какво се дължи?
Нямам някакви особени транзити.
През петия ми дом не преминава никоя планета транзитно :-\ както и през 7ми.
Иначе тр луна сега е в риби-слънчевият ми знак :unsure:
На какво може да се дължи това романтично чувство?
Транзитните Юпитер (У5) и Уран (У7 и У8) не са ли около наталното ти Слънце? :blink: