Здравей Гост

Любов в Натала

• 267 Отговора
  • 49917 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Потенциал за изживяна Любов в Натала
« Отговор #200 -: Септември 21, 2010, 07:42:58 pm »
Здравейте момичета :blink:
пиша в тази тема,защото става въпрос за някакво любовно усещане.
Не че е нещо важно,но....
Много ми е любовно настроението :( но не е насочено към мъжа ми :(
Не и към някой друг определен...просто се чудя на какво се дължи?
Нямам някакви особени транзити.
През петия ми дом не преминава никоя планета транзитно :-\ както и през 7ми.
Иначе тр луна сега е в риби-слънчевият ми знак :unsure:
На какво може да се дължи това романтично чувство?
Транзитните Юпитер (У5) и Уран (У7 и У8) не са ли около наталното ти Слънце? :blink:
Да в съвпад са :mellow:

*

Asol

• 4140
« Отговор #201 -: Октомври 01, 2011, 10:23:55 am »
Картите на Мия.

Хм, Сатурн - ДК. Също и управител на седми дом в Раши. Маха и антар даша на Сатурн и хоп предложение.

*

Lillie

• 30532
Re: Любов в Натала
« Отговор #202 -: Октомври 01, 2011, 10:38:28 am »
Една приятелка забременя и се омъжва в даша Сатурн/Кету. Интересното е, че Кету няма отношение към тази тема ни в раши, ни в навамша. После идва антардаша на Венера, а тя има Сатурн/Венера в 7 дом в Д9, тогава и раждането ще е минало вече. Като че ли повече транзитите проработиха при нея в тази насока - Юпитер и Сатурн, ако гледаме по индийската. Период на Кету често и това дава - да се влюбиш неочаквано и да ти се променят тотално плановете. Иначе не го считат за най-добрия период за външна експанзия, социален живот, макар и да зависи как е поставен в хороскопа. Имаше идеи за собствен бизнес, но бременността промени всичко и в близките 2-3 години ще е щастлива мама.  :blink:

При мен периодът на Сатурн/Кету даде оттегляне от социалния живот - по собствено желание напуснах работа, обмислях го в продължение на месеци и виждах как нещата във фирмата все повече се затлачват и вървят по наклонена плоскост. Доброволно се изолирах, стесних приятелския кръг, срещнах и фалшиви хора по това време (дир. Нептун в квадрат към нат. Меркурий).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #203 -: Октомври 01, 2011, 04:48:37 pm »

Дори и когато възпитавам детето си, което смятам че обичам от все сърце, не забравям за себе си и няма да го допусна от чисто възпитателна гледна точка, за да и дам пример как човек трябва да сам да се обича и сам да се грижи за себе си. Никой на никого не е задължен в този живот, че да забравя за себе си БЕЗПАМЕТНО. Само, който обича себе си, може да дава здравословна любов.

Доказателства за безусловна любов не може да има, тъй като те са невидими. Светът не трябва да знае за тях.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #204 -: Октомври 01, 2011, 05:52:46 pm »
Ти си била с еди си кой, защото си го поискала, разделили са ви се пътищата поради същата причина.Всеки сам избира хората с които иска да бъде..
Менталното ви състояние също е важно. Ние привличаме това което мислим. Ако мислите, че никога няма да срещнете сродната душа, значи сте прави. Ако мислите, че ще я срещнете, пак сте прави.Понякога самите сме си най-големият враг. Не се упреквайте и не се ядосвайте на себе си, просто съзнателно заменете отрицателните мисли с положителни.
Някой път трябва да си препрочитам подобни сентенции и то не по веднъж.
В момента тр. Сатурн отива квадрат към нат. Венера и усещам как започва яко да ме стяга. А от Сатурн ми писна, даже опозицията на тр. Уран - Луна почти не я усещам. 

Та, за любовта да кажа - сякаш несъзнателно се стремя към неподходящи хора, които ме нараняват по един или друг начин. Предполагам, че в болката преоткривам част от себе си, давам й воля и така ставам по-пълноценен човек. Звучи хубаво, но пък защо трябва да е толкова болезнено ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #205 -: Октомври 01, 2011, 06:57:40 pm »

В момента тр. Сатурн отива квадрат към нат. Венера и усещам как започва яко да ме стяга. А от Сатурн ми писна, даже опозицията на тр. Уран - Луна почти не я усещам. 

Олеее, това е много гаден аспект - край с фриволността. но затова пък ти помага да отсееш несериозните хора и да прекратиш всички нездравословни връзки в живота си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #206 -: Октомври 01, 2011, 10:09:44 pm »
Има любов...мамка му и прасе.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #207 -: Октомври 03, 2011, 12:13:04 pm »
Цитат
Та, за любовта да кажа - сякаш несъзнателно се стремя към неподходящи хора, които ме нараняват по един или друг начин. Предполагам, че в болката преоткривам част от себе си, давам й воля и така ставам по-пълноценен човек. Звучи хубаво, но пък защо трябва да е толкова болезнено ...
Shreya, ти да не си с луна в риби?

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #208 -: Октомври 03, 2011, 04:48:10 pm »
Всеки изпитва любов към нещо. Някой с много планети в 1 дом, най-вече към себе си.  :P ;D

Моите най-натоварени домове - 1,2,3,9 и все трупам знания, мисля, това е голямата ми любов. Имам много приятели
доценти и професори, в момента почти всички около мен записаха докторантури.......някак тези неща ми се случвам много лесно. Обичам много природата и мен ме обичат кучета, котки...

7 дом празен - никога не съм си търсила "гадже", издържах само веднъж в двугодишна интензивна връзка и беше най-лошото време в живота ми. Не обичам да съм в двойка, обичам да общувам с много хора и да имам голяма свобода.

Брат ми много ме обича също и бабите ми и аз тях. Обичам приятелките си, като цяло много уважавам силните жени и по принцип жените, освен наистина подлите хора. Жените са много разумни, балансирани, борбени, чувствителни и лично аз мисля, биха създали много по-добър свят.

Имаше едно мото, мисля беше на ООН - само това, което е добро за жената е добро за цивилизацията. Обичам и цивилизацията.

Ето във всеки хороскоп има много любов.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #209 -: Октомври 03, 2011, 04:50:42 pm »
Вселената е огледална - започнете си деня начумерени и дори по улицата ще Ви се случват лоши неща и обратното, всичко е енергия и вибрации - каквото повикало, такова се обадило.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Asol

• 4140
« Отговор #210 -: Октомври 03, 2011, 05:48:24 pm »
От усмивки съм получила в повечето случаи ритници.  ;)

*

AH

• 2201
« Отговор #211 -: Октомври 03, 2011, 06:04:36 pm »

От време на време може да се случи, но ако се случва често, трябва да го промениш:)
 Защото не е много приятно все да сме намръщени за да ни се случи нещо хубаво:)
С какво в радикса го свързваш?
Сети се за едно-две събития, които са ти били хубави и виж има ли повторение на натални конфигурации.

« Отговор #212 -: Октомври 03, 2011, 07:04:03 pm »
Вселената е огледална -  - каквото повикало, такова се обадило.
Ти май че имаше питане и възмущение за колега крадец на идеи и внушаващ некомпетентност?Виж как добре си знаеш отговора а питаш ;D Нали няма да ми отговориш,че този принцип не важи за теб,защото отдавна си го овладяла?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #213 -: Октомври 03, 2011, 07:17:39 pm »

Айдееее, пак с черногледство подхождаш.  :P

Но в интерес на истината дотук имам същата опитност.
Повечето хора така са устроени, че ако почнеш много да им се усмихваш и да си добронамерен към тях, могат да те заподозрат в нечисти намерения.
Колкото и тривиално да звучи и за пореден път ще трябва да го повторя, не се прави никому добро насила, когато не са те изрично помолили за съдействие, помощ, съвет. Първо, не можеш да знаеш със сигурност кое е "добро" за човека и, второ, после като си стъпи на краката ще захапе протегнатата му ръка или в най-добрия случай ще потънеш в забвение, след като интересите се пренасочат и се появи друг фокус в живота му.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #214 -: Октомври 03, 2011, 07:20:38 pm »
Вселената е огледална -  - каквото повикало, такова се обадило.
;D Нали няма да ми отговориш,че този принцип не важи за теб,защото отдавна си го овладяла?

А, не, тоя лаф беше на Вещичка.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #215 -: Октомври 03, 2011, 07:29:55 pm »

Ужас... :(

*

abroad

• 2187
« Отговор #216 -: Октомври 03, 2011, 07:37:07 pm »

убедена съм, че не е така :blink:, но първи мини по ретроспекцията, за която говори АН

*

Asol

• 4140
« Отговор #217 -: Октомври 03, 2011, 07:50:06 pm »
От време на време може да се случи, но ако се случва често, трябва да го промениш:)
 Защото не е много приятно все да сме намръщени за да ни се случи нещо хубаво:)
С какво в радикса го свързваш?
Сети се за едно-две събития, които са ти били хубави и виж има ли повторение на натални конфигурации.

Честно не знам.
Иначе да, има такива повторения при подобни случки.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #218 -: Октомври 03, 2011, 08:35:41 pm »
Не знам кое е по-вярното, че " подобното привлича подобно "
или че "+ " привлича " - ", защото живеем в полярен свят   :-\
Моите впечатления са, че " добрите хора " не срещат добро  :(
( поне на материално и физическо ниво, но може би в " царството небесно.... )
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #219 -: Октомври 03, 2011, 08:54:13 pm »
Не знам кое е по-вярното, че " подобното привлича подобно "
или че "+ " привлича " - ", защото живеем в полярен свят   :-\

Макар и да се опитвах да спазвам принципа за "подобното привлича подобно" опитностите, през които се наложи да премина през целия си досегашен живот, като че ли доказват обратното, т.е. че противоположните полюси се привличат.

Привличам всичко, което не понасям у хората. Може би има защо.

« Последна редакция: Октомври 03, 2011, 08:58:21 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.