Здравей Гост

Мондиал 2010 - победители, прогнозирай!

• 74 Отговора
  • 11448 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Мондиал 2010 - победители, прогнозирай!
« Отговор #20 -: Юли 07, 2010, 10:23:39 am »
Абе, девойки убави, пак сте играли на "Тука има, тука нЕма".  ;D Къде са астрологичните аргументации? Досега търсих картите на държавите, класирали се /ако не се лъжа/ за полуфиналите. Прочетох, че Холандия се е класирала за финалите. Испанците точат л..... за купата. Не разбрах само Уругвай къде е. Някой би ли ме светнал още четвърт финалите ли играят или вече се играят полуфиналите.  :-[ Просто нямам време да следя мачовете. Аз гледам само финалите.  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #21 -: Юли 07, 2010, 10:35:15 am »
С преминаването на Юпитер в Овен, обаче, нещата се промениха. Така Юпитер най-напред отнема крилете на вдъхновението от Бразилия, Португалия и африканските отбори, за да го пренасочи към страните и отборите пряко подчинени на Овен - Германия, Англия, Дания… , а после - и на подчинените на другите два знака от огнения тригон (Овен, Лъв, Стрелец), но най-вече - на управляваните от Стрелец (Испания, Сърбия, Холандия…)

Тъй, прогнозата на Алдебаран дотук се оправдава - вчера на първия полуфинал Холандия (Стрелец) победи Уругвай. Довечера остават Германия (Овен) и Испания (Стрелец).

PS. Ама това Германия и Овен нещо ми изглеждат като оксиморон :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #22 -: Юли 07, 2010, 10:57:28 am »
по други методи- холандия- германия
ама засега излиза холандия ...да видим
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #23 -: Юли 07, 2010, 11:09:20 am »
Цитирам Кая - "по други методи" - пак астро, беше предположението ми.  :blink: Дори с точност до резултата, не е споделян тук. Форумът отиде на извънастрология и е обяснимо, че няма да навлизам в подробности. И не само това като причина.

Сега ще се пробвам за днешния и за финала.

« Последна редакция: Юли 08, 2010, 06:33:12 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #24 -: Юли 07, 2010, 11:14:18 am »
2:0 за Холандия така си мисля, пък ще видим.

Такаааа, до тук добре. За Холандия е ясно,че отива на финал. Качвам още 2 карти, които намерих за Германия и Испания, за да видим коя от тях е работеща.
 В картата на Германия транзитен Марс е в квадратура с наталния в Близнаци /вече се разпада/. 5 дом се управлява от Плутон и Марс. Транзитното Слънце в Рак прави голям воден тригон с наталните Плутон в Скорпион и Луна в Риби. Това е добре за тях. Транзитното Слънце отминава квадратурата към наталното Слънце / мунданен управител на 5 дом/. Днес, обаче, транзитната Луна е в Телец - в опозиция към наталния Плутон /борбата ще е на живот и смърт  ;D/, марсовете с в квадрат /макар и разходящ/,транзитната Луна в Телец прави секстил с наталната в Риби и тригон със Сатурн - ще бъдат много дисциплинирани вероятно и ще заложат на дисциплината и неемоционалната прибързана игра /което за тях е нормално/.  ;D
 В картата на Испания Меркурий управлява 5-я им дом. Транзитният Меркурий в Рак прави разходящ тригон с наталния в Скорпион /затова и досега са имали шансовете и са побеждавали. Транзитното Слънце /мунданен управител на 5 дом, обаче, все още подкрепя наталния Меркурий с тригон. Но му предстои квадрат към наталния Марс в Овен. Мисля, че още малко и ще свърши подкрепата им от звездите. Транзитният Марс отминава подкрепящия ги досега секстил с Меркурий /упр. на 5 дом/ и върви към куинконс с наталния Марс. И тук Юпитер в секстил с нат. Юпитер, което им дава силата за победите до момента. Днес Луната е в опозиция с наталните Луна и Меркурий, което ме кара да мисля, че днес звездите няма да са на тяхна страна и мача ще го спечели Германия. 

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #25 -: Юли 07, 2010, 11:32:56 am »
По картата, която Аурора е пуснала за Германия, има секстил между натален и транзитен Юпитер, има натален Марс в Телец /в квадрат с Плутон в нат./, който прави тригон с транзитния Марс в Дева. Транзитният Юпитер прави секстил и с нат. Слънцето им е в 5 дом и прави секстил с транз. Юпитер. 5 дом се управлява от Меркурий в Близнаци, който в момента се квадратира от транз. Марс /може да има контузии на по-млади и неопитни играчи/, а транзитната Луна в Телец е в съвпад с нат. Марс в Телец - ще играят като лъвове, ще рискуват и ще са безкомпромисни към опонента. Мачът ще бъде много боен. Но мисля, че германците имат повече шанс довечера, а и по принцип.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #26 -: Юли 07, 2010, 11:41:58 am »
5 дом се управлява от Меркурий в Близнаци, който в момента се квадратира от транз. Марс /може да има контузии на по-млади и неопитни играчи/

Те, германците, всичките са такива, без двама-трима  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #27 -: Юли 07, 2010, 11:56:47 am »
 Холандия е тази, която носи изненади до момента. Слънцето и Венер в Лъв в натала правят тригон с Плутон в Овен. Като прибавим Юпитер и Уран в Овен в секстил с нат. Луна във Водолей.....голям шанс за тези юнаци.  ;D Транзитният Марс в съвпад с наталния досега им е давал много шанс за успехите, защото прави тригон с наталния им Юпитер. Но не мисля, че имат шанс да станат шампиони, защото Юпитер-съуправителя на 5-я им дом в Риби е в падение в натала, но което е по-важното - транзитният Юпитер в Овен го квадратира. Шанса за купа изчезва за тях според мен.
  Уругвай - най-голямата изненада /според мен/ - тригон на Марс и Плутон в натала, като транзитния Юпитер е в съвпад с Плутон и в тригон с нат. Марс. Имат и Юпитер в 5 дом в Лъв, а управител на дома е Слънцето - в Дева, в сходящ тригон с Нептун. Транзитната Венера е в съвпад с наталния им Юпитер в Лъв, а транзитното Слънце върви към съвпад с наталната Венера - двойно подчертаване.  :blink: Но транзитния Марс върви към квадрат с нат. Сатурн в Близнаци /управител на МЦ/, което не дава шансове за финал.

По мое мнение на финал ще отидат Германия и Холандия, като световен шампион очаквам да е Германия.  ;D  То било голям кеф и тръпка! Досега не съм правила такива прогнози, та да видим.  :25: :49:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #28 -: Юли 07, 2010, 11:58:04 am »
5 дом се управлява от Меркурий в Близнаци, който в момента се квадратира от транз. Марс /може да има контузии на по-млади и неопитни играчи/

Те, германците, всичките са такива, без двама-трима  ;D

Голям минус е за мен, че не следя мачовете, но имам други занимания и не я знам тази подробност. ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #29 -: Юли 07, 2010, 12:35:57 pm »

на 12-ти юни в 17 часа следобяд знаех, че шампиона ще е германия..ще ви разкажа като мине финала, за да не влият думите ми по някакъв начин на развитието на ситуацията ;)
не съм пускала еврофутбол никога, и сега също, и не следя футбола, освен понякога националният или вечното дерби, щото Само Левски  ;D..да, това е..

Не знам на кой откъде му идват факсове да знае кой ще е победителя, но аз предполагам това от хороскопите им. Картите сме ги качили затова, за да ги коментираме, а върху тях никой не се изхожда.  ;D 

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #30 -: Юли 07, 2010, 12:41:00 pm »
Не знам на кой откъде му идват факсове да знае кой ще е победителя, но аз предполагам това от хороскопите им. Картите сме ги качили затова, за да ги коментираме, а върху тях никой не се изхожда.  ;D 

знам за картите, но ще бъда силно субективна, предвид създаденото вече в мен предубеждение, затова се въздържам..виждам, че вие добре се справяте и без мен по картите, а довечера ще гледаме заедно мача и ще го обсъждаме в тази тема..кой като нас  :blink:
  На мен ще ми е трудно хем да го гледам мача, хем да го коментирам. Но утре ще направя разбор.  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #31 -: Юли 07, 2010, 08:41:48 pm »
Сега слушах новините. Германците много се точат да са шампиони. Дадоха и някакви сметки с цифри за миналите им победи, но нали слушам с едното ухо, а с другото - в децата и масата....не можах да чуя нищо.  :-[ Много ще се радвам още някой да даде прогнози, но да е обяснено астрологично /ако е удобно ;D/.

« Отговор #32 -: Юли 07, 2010, 09:00:02 pm »
Много ще се радвам още някой да даде прогнози, но да е обяснено астрологично /ако е удобно ;D/.

А ми ,ако гледаме картата на Германия от 49-та година - Юпитер прави секстил на Слънцето. Ако гледам тази от 90-та година прави опозиция.
Аз все пак се спирам на картата от 49-та година  ;)

Както вече писах, в момента Луната е в съвпад с ЮЛВ на испанците и опозиция на планетите им в скорпион - болезнена опитност? :rolleyes: :-\

В този мач - 4 гола  :rolleyes: ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #33 -: Юли 07, 2010, 09:03:27 pm »
Много ще се радвам още някой да даде прогнози, но да е обяснено астрологично /ако е удобно ;D/.

А ми ,ако гледаме картата на Германия от 49-та година - Юпитер прави секстил на Слънцето. Ако гледам тази от 90-та година прави опозиция.
Аз все пак се спирам на картата от 49-та година  ;)

Както вече писах, в момента Луната е в съвпад с ЮЛВ на испанците и опозиция на планетите им в скорпион - болезнена опитност? :rolleyes: :-\

В този мач - 4 гола  :rolleyes: ;D

За кого 4 гола? Аз нямам ясновидски способности и затова не мога да кажа кой колко голове ще вкара. Но кой мислиш, че те победи тази вечер?

« Отговор #34 -: Юли 07, 2010, 09:19:50 pm »
За кого 4 гола? Аз нямам ясновидски способности и затова не мога да кажа кой колко голове ще вкара. Но кой мислиш, че те победи тази вечер?

Германия  :-\

Не знам за головете. ;D Просто общ брой за головете  :blink: До сега имам попадения за 2-3 мача. Всъщност, първо си помислих за три гола, но после ми хрумна 4. Но като гледам как играят - все още си вдигат чорапите, а са минали 25 мин, едва ли ще имат време да ги нанижат, независимо в коя врата  ;D

« Отговор #35 -: Юли 07, 2010, 10:24:57 pm »
Нещо пасианса не се получава  ;D

« Отговор #36 -: Юли 07, 2010, 10:40:25 pm »
Хм, значи в случая по-работи картата от 90-та година, където мунданния съвпад Уран/Юпитер прави опозиция на Слънцето във Везни. Уран вече е ретро и явно ги прати в къщи  :rolleyes: А и Луната прави опозиция на Плутон, който управлява 5-ти дом. Значи, картата от 90-та година е работещата  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #37 -: Юли 08, 2010, 08:36:39 am »
Хм, значи в случая по-работи картата от 90-та година, където мунданния съвпад Уран/Юпитер прави опозиция на Слънцето във Везни. Уран вече е ретро и явно ги прати в къщи  :rolleyes: А и Луната прави опозиция на Плутон, който управлява 5-ти дом. Значи, картата от 90-та година е работещата  :rolleyes:

Явно тази е работещата. Много бяха слаби тия германци снощи. Чак ме хвана яд на мене си, че стоях до късно, за да ги гледам.  :41: Но и тази карта на Испания за мен не е добра. Луната прави квадрат с нат. им Юпитер вчера и опозиция към управителя на 5 дом - Меркурий. И това ме накара да си помисля, че те ще загубят. Трябва да потърсим още карти в нета, ако има.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #38 -: Юли 08, 2010, 08:38:51 am »
Аз като върла фенка на Испания, снощи се размазах от кеф :P :P :P

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #39 -: Юли 08, 2010, 09:05:23 am »
Аз като върла фенка на Испания, снощи се размазах от кеф :P :P :P

Аз също съм фенка на Испания. Но това не пречи да правим опити за прогнози, които изискват задължително безпристрастност.