2:0 за Холандия така си мисля, пък ще видим.
Такаааа, до тук добре. За Холандия е ясно,че отива на финал. Качвам още 2 карти, които намерих за Германия и Испания, за да видим коя от тях е работеща.
В картата на Германия транзитен Марс е в квадратура с наталния в Близнаци /вече се разпада/. 5 дом се управлява от Плутон и Марс. Транзитното Слънце в Рак прави голям воден тригон с наталните Плутон в Скорпион и Луна в Риби. Това е добре за тях. Транзитното Слънце отминава квадратурата към наталното Слънце / мунданен управител на 5 дом/. Днес, обаче, транзитната Луна е в Телец - в опозиция към наталния Плутон /борбата ще е на живот и смърт

/, марсовете с в квадрат /макар и разходящ/,транзитната Луна в Телец прави секстил с наталната в Риби и тригон със Сатурн - ще бъдат много дисциплинирани вероятно и ще заложат на дисциплината и неемоционалната прибързана игра /което за тях е нормално/.

В картата на Испания Меркурий управлява 5-я им дом. Транзитният Меркурий в Рак прави разходящ тригон с наталния в Скорпион /затова и досега са имали шансовете и са побеждавали. Транзитното Слънце /мунданен управител на 5 дом, обаче, все още подкрепя наталния Меркурий с тригон. Но му предстои квадрат към наталния Марс в Овен. Мисля, че още малко и ще свърши подкрепата им от звездите. Транзитният Марс отминава подкрепящия ги досега секстил с Меркурий /упр. на 5 дом/ и върви към куинконс с наталния Марс. И тук Юпитер в секстил с нат. Юпитер, което им дава силата за победите до момента. Днес Луната е в опозиция с наталните Луна и Меркурий, което ме кара да мисля, че днес звездите няма да са на тяхна страна и мача ще го спечели Германия.