Здравей Гост

Болежки и транзити

• 150 Отговора
  • 18794 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Болежки и транзити
« Отговор #80 -: Март 11, 2012, 07:24:22 pm »
всъщност, покрай ретроградния Марс, където трябва, от седмици си повтарям, че е наложително да се движа повече отпреди две-три години застоял живот, отхвърлих идеята за тичане пред комшийските кучета в парка, и за пореден път взех решение - от другата седмица на йога, от онази раздвижващата на ул. Княз Борис І ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #81 -: Март 11, 2012, 07:24:34 pm »
Дами, след една определена възраст, ако се събудим сутрин и нищо не ни боли, най-вероятно сме умрели ;D.

тъй, тъй, ма не сме достигнали тая възраст ;D

Да така си е, ама ни е доста раничко де  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #82 -: Март 11, 2012, 07:24:41 pm »
Дами, след една определена възраст, ако се събудим сутрин и нищо не ни боли, най-вероятно сме умрели ;D.

Това е изказване на някакъв писател.

Възможно е, винаги съм го възприемала като фолклор.

Имам Марс секстил Сатурн в натала и последната година-две добре, че е масажистката ми, щото щях да се скърша. И йогата не върши толкова работа ;D. Но това заради Сатурн, дето не ще да си тръгва от кардиналките по моему.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elfidka

• 3129
« Отговор #83 -: Март 11, 2012, 07:26:10 pm »
всъщност, покрай ретроградния Марс, където трябва, от седмици си повтарям, че е наложително да се движа повече отпреди две-три години застоял живот, отхвърлих идеята за тичане пред комшийските кучета в парка, и за пореден път взех решение - от другата седмица на йога, от онази раздвижващата на ул. Княз Борис І ;D

Ей това с йогата е добро решение  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #84 -: Март 11, 2012, 07:45:14 pm »
Ужасно ми е нервно.
От 2-3 седмици, ама па днес направо се пръскам.
Как е при вас?   :41: :41: :41: :33: :41:

аз пийнах една чаша червено домашно вино с фъстъчки и приспах бика на червено в мен  :mellow:
уран да не е докопал мерка ти,аз тамън се откачих от тази тиха лудост
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

• 2187
« Отговор #85 -: Март 11, 2012, 07:53:59 pm »
е, аз си боядисах ноктите в ярко червено с оранжев отенък за здравето на Марс и Луна ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #86 -: Март 12, 2012, 06:10:06 am »
Ужасно ми е нервно.

няма друго, освен че тр. Слънце ти е в съвпад с Луната

вярно, редовно се автосугестираш, че си твърде чувствителна към фините енергии, но то си е и факт:)

« Отговор #87 -: Март 12, 2012, 06:38:55 am »
Ужасно ми е нервно.

тр.Слънце не е 2-3 седмици  над луната
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

AH

• 2201
« Отговор #88 -: Март 12, 2012, 06:47:28 am »
Ужасно ми е нервно.

тр.Слънце не е 2-3 седмици  над луната

точно- няма да сбъркаме, ако за светилата взимаме орбис до 15 градуса- особено, ако наистина "улавяме" вибрациите - днес и е на 3 градуса в сепарация

« Отговор #89 -: Март 12, 2012, 08:20:42 am »
Сатурн ще мине 3 пъти върху Слънцето ми .Започнах да боледувам от началото на периода сега предстои втори съвпад и малки паузи съм все на антибиотици и с много висока температура вече 5 месеца.А почти никога през живота ми не съм боледувала  сериозно.Много здрав и силен организъм имам.Освен преди ок 29. год .тогава съм имала тежко заболяване но по скоро на нервна почва.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #90 -: Март 12, 2012, 12:25:25 pm »
А днес пък ми е зле отвсякъде, гади ми се, боли ме глава, болят ме жилите, едва си стоя на краката ,треперят ми ръцете, прескача ми сърцето, ще мра.
 :'(
И изобщо не се автосугестирам, не съм сигурна, че е от некви си вибрации, подозирам, че е от слънчеви изритвания и други такива, не е хубаво да съм зависима от тях, предпочитам изобщо да не ги усещам.

*

AH

• 2201
« Отговор #91 -: Март 12, 2012, 12:36:23 pm »
А днес пък ми е зле отвсякъде, гади ми се, боли ме глава, болят ме жилите, едва си стоя на краката ,треперят ми ръцете, прескача ми сърцето, ще мра.
 :'(
И изобщо не се автосугестирам, не съм сигурна, че е от некви си вибрации, подозирам, че е от слънчеви изритвания и други такива, не е хубаво да съм зависима от тях, предпочитам изобщо да не ги усещам.

ох, като се разболеем и ставаме много глезени :blink: - съчувствам ти и скоро ще ти мине- много скоро- какво пиеш? - няма да умреш и няма да се отровиш, ако изпиеш някой аспирин, парацетамол, повече течности- кръвното ти вероятно е паднало щом говориш за сърце- пий поне вода колкото може повече

и като оздравееш пак ще говорим за автосугестията, защото тия състояния си ги докарваш с нея

*

kaily

• 5145
« Отговор #92 -: Март 12, 2012, 01:24:05 pm »
Цитат
и като оздравееш пак ще говорим за автосугестията, защото тия състояния си ги докарваш с нея

Това изобщо не  е верно и ако е верно, че ми е паднало кръвното, то по-добре да говорим още сега за това, щото ти така и така ми го вдигаш!  :33:

*

AH

• 2201
« Отговор #93 -: Март 12, 2012, 02:02:50 pm »
Цитат

Това изобщо не  е верно и ако е верно, че ми е паднало кръвното, то по-добре да говорим още сега за това, щото ти така и така ми го вдигаш!  :33:

;D пиеш  ли поне вода? - защото докато си болна си заразна ;D

всички се автосугестираме за разни неща, повече или по-малко, но при теб в някои насоки има повечко "тласкане" на енергия - какво те смущава?

*

kaily

• 5145
« Отговор #94 -: Март 12, 2012, 02:48:44 pm »
За какво се автосугестирам бе човек?
Аз в качеството си на просветлено създание, просто нема как да се поддавам на такива дребни човешки слабости.  :angry:

*

AH

• 2201
« Отговор #95 -: Март 12, 2012, 03:09:10 pm »
За какво се автосугестирам бе човек?
Аз в качеството си на просветлено създание, просто нема как да се поддавам на такива дребни човешки слабости.  :angry:

автосугестията е ментална енергия, насочена на някъде

ако насочим твърде много в някаква посока, за другите посоки може да имаме недостиг и физическото тяло се обажда

при Козирозите често се случва - нямам готово обяснение защо е така, но е така

пий вода - не се шегувам :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #96 -: Март 12, 2012, 03:40:50 pm »
Миналото лято, когато тр. Юпитер опозира наталната ми Луна бях много болна (сливици, гърло). Някъде около месец си мислех, че съм пътник. После транзитен Юпитер стана ретрограден и всичко премина. В момента тр. Юпитер е отново срещу наталната ми Луна и от седмица ме боли корем, та се филмирам, че ще излезе някой голям проблем с репродоктивните ми органи и не смея (от страх) да ида на лекар. Днес се чувствам добре. В натала си постоянно виждам, че наближава някакъв гинекологичен проблем.  По натал имам квадрат Луна/Марс.  :-[ В момента Луна е силно засегната от тр. Плутон, тр. Марс и тр. Юпитер и Лилит.

Нямам нищо в Козирог. Натален Сатурн е в 8ми дом. От там ли идва това неприятно чувство?

ПП: Редовно ходя на прегледи, но само когато са задължителни. До момента всичко е наред.  :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #97 -: Март 12, 2012, 03:59:52 pm »
при Козирозите може би защото Слънцето е в знака на заточение на Луната, по-често се получават някакви нервни дисбаланси.

От окултна гледна точка физическото тяло е "склад" за карма. При по-отворените за духовното хора кармата се проявява тутакси.

Пък при Кайли тия дни имаме и съвпад на тр.Слънце с натална Луна. Което пък ни дава надежда, че скоро ще и мине.

*

AH

• 2201
« Отговор #98 -: Март 12, 2012, 04:04:53 pm »
Вулканите и земетресенията са по Плутон, нали?

винаги си помним, че преди да бъдат наблюдавани от астрологична гледна точка задсатурновите планети, хората са се ориентирали по досатурновите - значи гледаме и Марс и Сатурн, освен това и Уран и Плутон, че и Юпитер се оказва много често включен - трябва ни огън, особено за вулканите

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #99 -: Март 12, 2012, 04:09:25 pm »
Вулканите и земетресенията са по Плутон, нали?

винаги си помним, че преди да бъдат наблюдавани от астрологична гледна точка задсатурновите планети, хората са се ориентирали по досатурновите - значи гледаме и Марс и Сатурн, освен това и Уран и Плутон, че и Юпитер се оказва много често включен - трябва ни огън, особено за вулканите

Значи преди хората да открият Плутон са смятали, че вулканите са по Марс и Сатурн?

Обаче Плутон има водна и огнена природа. Все пак Марс е съууправител на Скорпион. Следоваттелно, сам по себе си Плутон сигурно е достатъчен, за да управлява вулканите.

Подземните неща се свързват и със Сатурн и с Плутон, затова и двамата имат връзка. Но пък Плутон включва и огнената природа на Марс.