Здравей Гост

Болежки и транзити

• 150 Отговора
  • 18778 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Болежки и транзити
« Отговор #100 -: Март 12, 2012, 04:14:54 pm »
гугъл изкарва списъци с най-големите земетресения - после анализ - но при мащабни събития целият хороскоп някак е ориентиран към събитието - т.е. имаме един или два сигнификатора, но и други косигнификатори

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #101 -: Март 12, 2012, 04:56:40 pm »
автосугестията е ментална енергия, насочена на някъде
ако насочим твърде много в някаква посока, за другите посоки може да имаме недостиг и физическото тяло се обажда
при Козирозите често се случва - нямам готово обяснение защо е така, но е така

пий вода - не се шегувам :blink:

Интересно, може пък цялата енергия да съм си я насочила към тънките енергии и за дебелата да нямам грам енергия.
Обаче тънките трябва да ме държат.
Тая вечер ще пия мента глог и валериан и ще чакам да ми мине.

*

abroad

• 2187
« Отговор #102 -: Март 12, 2012, 06:00:03 pm »

ако насочим твърде много в някаква посока, за другите посоки може да имаме недостиг и физическото тяло се обажда

заради упоритостта - няма значение колко време ще отнеме, като си навие нещо на пръста
нали си виждала реакция на питбулите - като захапе нещо не пуска, умира, но не пуска
макар и последното да го свързвам повече с Марс в Скорпион, но пък Марс екзалтира в Козирог и няма граница
« Последна редакция: Март 12, 2012, 06:16:44 pm от abroad »

« Отговор #103 -: Март 12, 2012, 06:10:44 pm »

заради упоритостта - няма значение колко време ще отнеме, като си навие нещо на пръста
нали си виждала реакция на питбулите - като захапе нещо не пуска, умира, но не пуска

Ма много ясно бе хора, това се нарича Концентрация на енергия!  :capricorns: И да, вярно е !
:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #104 -: Март 12, 2012, 06:13:33 pm »

Ма много ясно бе хора, това се нарича Концентрация на енергия!  :capricorns: И да, вярно е !

За да концентрираш огромно количество енергия в едно начинание, трябва да подтиснеш други енергии и влияния, които идват от теб.

« Отговор #105 -: Март 12, 2012, 06:14:38 pm »
Еми то това се разбира някак от само себе си.

*

AH

• 2201
« Отговор #106 -: Март 13, 2012, 05:14:00 am »
За да концентрираш огромно количество енергия в едно начинание, трябва да подтиснеш други енергии и влияния, които идват от теб.

Слънчевата енергия под управителството на Сатурн е специална. Сатурн все се стреми да ограничава, даже и жизнеността.

Като каза Кайли, че ще мре, и се сетих за един разговор със Зодиак преди 10-12г в клуба на дира. За един мой колега – нищо в хороскопа му не подсказваше за такова събитие, освен съвпад на транзитно и натално Слънце – твърде много енергия под властта на Сатурн.

Няма да оставяме Кайли да си отиде млада и зелена, я:)
Подсети я да напише някой цитат от любимците ви, че аз не съм и достатъчна като дразнител:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #107 -: Март 13, 2012, 06:41:20 am »

Няма да оставяме Кайли да си отиде млада и зелена, я:)
Подсети я да напише някой цитат от любимците ви, че аз не съм и достатъчна като дразнител:)

Може би енергията и дотолкова е подтисната, че вече няма сили и да се дразни с другите във форума. Може да си изразходва енергията като се дразни в други форуми.

Обаче сега като и прочетох постовете, май по-скоро и е скучно и няма къде да си изразходва енергията и затова енергията избива навътре.

*

AH

• 2201
« Отговор #108 -: Март 13, 2012, 06:54:13 am »
Може би енергията и дотолкова е подтисната, че вече няма сили и да се дразни с другите във форума. Може да си изразходва енергията като се дразни в други форуми.

Обаче сега като и прочетох постовете, май по-скоро и е скучно и няма къде да си изразходва енергията и затова енергията избива навътре.

променила се е нещо - мернах и преди време някакви постове в окултизъм на дира - мнооого кротка при отявлени провокации на Леос или на Киро беше:) - не може да я познае човек:)

« Отговор #109 -: Март 13, 2012, 07:05:35 am »

променила се е нещо - мернах и преди време някакви постове в окултизъм на дира - мнооого кротка при отявлени провокации на Леос или на Киро беше:) - не може да я познае човек:)
човек не може, но Плутон я разпознава и знае защо :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

AH

• 2201
« Отговор #110 -: Март 13, 2012, 07:10:29 am »

от активацията на тр.Марс над натален Плутон?

*

AH

• 2201
« Отговор #111 -: Март 13, 2012, 07:23:20 am »

вярно, и при теб тр.Марс в съвпад с Плутон, но пък на асцендента и в първи, а при Кайли- в 10-ти на МЦ

*

kaily

• 5145
« Отговор #112 -: Март 13, 2012, 10:31:30 am »
Дами, с енергията си пробивам дупки в други светове, затова вие сте ми до колене.  :haha:

Абе какъв е тоз парад на планетите?
Венера, Юпитер, Меркурий и Уран застават на една линия? Друг, но голям парад на планетите може да се види  този декември. Това се случва веднъж на 20 години. Тогава на една линия ще са всички планети в Слънчевата система.

А за Плутон, ми след като ми огази Слънчо преди година две и вече не съм същата.  :-\
Преди това ми е минавал асцендента, нищо ми немаше, обаче в последните години ми даде да се разбера...

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #113 -: Март 13, 2012, 11:00:22 am »

Абе какъв е тоз парад на планетите?
Венера, Юпитер, Меркурий и Уран застават на една линия? Друг, но голям парад на планетите може да се види  този декември. Това се случва веднъж на 20 години. Тогава на една линия ще са всички планети в Слънчевата система.

За да са на една линия не трябва ли всички планети да са в два противоположни знака на една ос?

Обаче Плутон е в Козирог, Нептун е в Риби, Уран е в Овен, а Сатурн ще бъде в Скорпион.

Следователно, няма как тези планети да са наредени на една ос!

*

kaily

• 5145
« Отговор #114 -: Март 13, 2012, 04:37:08 pm »
Това е рядко астрономическо явление, при което множество планети се подреждат на една линия. В нощта на 14 март ще се сближат Венера, Юпитер, Меркурий и Уран.

Да се гледа парада на планетите ще може с невъоръжено око, но най-добре  ще се види в планините, казват учените. Друг, но голям парад на планетите може да се види  този декември. Това се случва веднъж на 20 години. Тогава на една линия ще са всички планети в Слънчевата система.

*

kaily

• 5145
« Отговор #115 -: Март 13, 2012, 09:28:03 pm »
Ма копи пействам бе, нали затова го довлякох тук, да питам кво става.

*

abroad

• 2187
« Отговор #116 -: Март 13, 2012, 09:44:38 pm »

правилно си го копи-пействала, ма що не реагираш бурно, това се чудя :blink:

« Отговор #117 -: Март 13, 2012, 10:18:45 pm »
Незнам дали заради земния тригон или заради друго нещо, но днес така ме боля стомах.. направо умирах... някаква идея? Друг с подобни симптоми днес?  :umnik:

*

AH

• 2201
« Отговор #118 -: Март 14, 2012, 05:37:46 am »

правилно си го копи-пействала, ма що не реагираш бурно, това се чудя :blink:

Поизгубила е страстта си към оживено комуникиране:)

Дали когато страстите изтлеят, споменът за породилите ги обстоятелства изчезва:)

« Отговор #119 -: Март 14, 2012, 07:30:47 am »
Кайли постигна смирение, най -малкото камъче от нашата слънчева я усмири, сега кой филм ще гледаме :o :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...