Тоест, след като транзитното Слънце на 11 юли ми съвпада точно с Юнона в 9ти интерсептиран Рак
, и ми квадратира Плутона в 12 интерсептиран дом, Везни, ще чакам брак в чужбина, който, пъреки че ще ми изпълни всички мечти, ще ме изкара от релси и ще трябва да се владея, ама много

По 9 дом са и съдебните дела. Ако имаш такива за уреждане. Както и допълнителни квалификации и обучение /езици също/. А ако имаш големи деца, може и баба да те направят. Зависи от много фактори.
Скарлет, активираха се
бившия започна със съдия-изпълнител.
Докога има действие затъмнението?
Няма начин да не се активира нещо по 9 дом. Казват, че затъмненията влияят толкова години, колкото минути трае затъмнението. Но аз не съм на това мнение. Наблюдавам ги от няколко години. Поне при мен влияят до следващото Слънчево затъмнение.
Белика, аз имах миналата година затъмнение на МЦ в съвпад с Венера, така че имах промяна на работата си в съвсем нова сфера от досегашната, а тази година имам и соларен МЦ в 10 дом и пак чакам промени. Затъмнението на 11 юли и на мен ми попада в 9 дом, но пу...пу...нямам кой и за какво да съдя,нито да ме съдят. Но се надявам най-после до догодина да ме направят баба - 9 дом са внуците, а и големия ми син ще има съвпад на Слънцето с Юпитер. Очаквам работата да е ангажирана с комуникации в чужбина, с внос и износ....тази, дето кандидатствах онзи ден е такава.....ще видим. Освен това затъмнението прави опозиция на нат. ми Сатурн /упр. на 4 дом/ - това затъмнение е на 3 градуса от наталния Плутон на баща ми, но януарското затъмнение е в точна опозиция на него, има и Уранов и Юпитеров възврат.....така че, там също ще имам събитие.

Прогресивната ми Луна след август навлиза в 4 ми дом....изобщо, много промени ме чакат. Дано само по-младите да сме здрави, че....