Здравей Гост

Слънчево затъмнение на 11 юли 2010

• 223 Отговора
  • 33662 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Слънчево затъмнение на 11 юли 2010
« Отговор #40 -: Юни 28, 2010, 08:15:10 am »
Моето е в 9ти дом, квадратира натален Плутон в 12, Везни.  :unsure:

Какво се случва, когато затъмнението е в интерсептиран знак?

много по-силен е фокуса на събитията в дома.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #41 -: Юни 28, 2010, 08:44:27 am »
Тоест, след като транзитното Слънце на 11 юли ми съвпада точно с Юнона в 9ти интерсептиран Рак  ;D, и ми квадратира Плутона в 12 интерсептиран дом, Везни, ще чакам брак в чужбина, който, пъреки че ще ми изпълни всички мечти, ще ме изкара от релси и ще трябва да се владея, ама много  ;D ;D ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #42 -: Юни 28, 2010, 11:15:43 am »
Тоест, след като транзитното Слънце на 11 юли ми съвпада точно с Юнона в 9ти интерсептиран Рак  ;D, и ми квадратира Плутона в 12 интерсептиран дом, Везни, ще чакам брак в чужбина, който, пъреки че ще ми изпълни всички мечти, ще ме изкара от релси и ще трябва да се владея, ама много  ;D ;D ;D

По 9 дом са и съдебните дела. Ако имаш такива за уреждане. Както и допълнителни квалификации и обучение /езици също/. А ако имаш големи деца, може и баба да те направят. Зависи от много фактори.  ;)

« Отговор #43 -: Юни 28, 2010, 11:55:33 am »
Нямам, Скарлет. Детето е малко, а бившия няма за какво още сега да ме съди(по-нататък може, след септември, ама сега не) то и съдът излиза във ваканция, така че и работата ще намалее... Може кръста да ме заболи, но това да ми харесва, все пак Юноната е в кюпа  :P То няма изгледи и в чужбина да ходя, нито да се женя
Май ще пропусна аспектите тази година. Всъщност, имам тригон с прогресивен АС в Скорпион  :mellow:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #44 -: Юни 28, 2010, 01:24:42 pm »
Ако си мислиш,че влиянието на затъмнението е само през юли и август, много се лъжеш. За варианта да станеш баба нищо не споменаваш.  :blink: Може да се запознаеш с бъдещия втори партньор. И той е по 9 дом, но са важни други фактори /както вече споменах/.

« Отговор #45 -: Юни 28, 2010, 02:25:45 pm »
Едва ли затъмнението има действие до момента в който мога да стана баба, все пак родих преди три години  :57: То верно има акселерация в пубертета, ама чак пък толкоз  ;D В такъв случай, чакам бум на искови молби към фирмата след съдебната ваканция - по-вероятно е, отколкото да бабясам  :93:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #46 -: Юни 28, 2010, 03:19:09 pm »
Аз само ти изброих възможни проявления. Нито те знам на колко си години, не се сещам и за хороскопа ти.  ;) Знаеш, че всеки дом има няколко значения, но зависи и от солар,прогресии и т.н.

« Отговор #47 -: Юни 28, 2010, 03:22:18 pm »
да, бе. А аз пък си разсъждавам на глас. Важното е, че се разбрахме  ;)

« Отговор #48 -: Юни 30, 2010, 05:34:37 am »
иначе то бива тъпота, ама моето вече...току що пипнах крушката на лампата до компа, защото ми се стори, че бръмчи..и то с два пръста я пипнах и кожата ми изпуши съвсем видимо..не е на акъл, това имам предвид.. :lol: :lol:

това са значета,начини за невидимо общуване ;D около година след като загубиш любим човек се случват, понякога е стряскащо дори, но в момента в който осъзнах възможност за контакт, се чувствах
много добре при всеки следващ ,мислейки си за човека, визуализирайки мили спомени с него, усещаш енергията му,която те затопля и ти става едно леко и хубаво,започваш да се наслаждаваш на тези кратки мигове,в който времето и пространството се сливат,а енергията остава в чист вид, мислиш си,че дори можеш да я докоснеш, почувсваш,толкова е реално- нереалното :blink:

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #49 -: Юни 30, 2010, 07:43:10 am »
На мен това сл затъмнение ще ми попадне в 12 дом,квадрат с меркурий,уран , МС и секстил венера.

« Отговор #50 -: Юли 02, 2010, 06:22:30 am »
този път реших да следя какво се случва в периода между двете затъмнения,
активираха  оста 4/ 10, и понеже в 4 е ЮЛВ, от събота на 26/06  до днес ,всеки ден срещам хора от миналото, споделят с мен невероятни промени,взех да си водя бележки
до 11/07 , шокирана съм , колко е интензивно тр.уран 7 в каре с мерка ми в 4 :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #51 -: Юли 02, 2010, 09:28:51 am »
На мен ще ми е опозе на Венерата  в седми,пусти затъмнения ми разказаха играта по 1-ви-7-ми. :-\
Покрай лунното на десцендента,дето скоро мина,за период от една седмица ,бивши гаджета ми напомниха за себе си -който как можа.. ;DСигурно са предчуствали,че още един клетник ще мине в редиците им.. ;D

*

holanda

« Отговор #52 -: Юли 02, 2010, 09:34:54 am »
Нямам идея какво ще последва от затъмнението, но сякаш няма да е много за добро, при мен е в точен съвпад със Слънцето и МЦ, откъм 10ти дом, квадрат Плуто, АЦ, СЛВ, и секситил Луна... Май по-добре да се покрия по-надълбоко...
стига бре,на хубаво ще да е :wub:.И при мен е в съвпад с МЦ ,но очаквам приятно събитие.. /ето,напоследък ми се случват неприятни малки неща,а аз като почетен шизофреник в начална форма ставам все по-позитивна ;D/

няма страшно.МЦ е приятна точка  :mellow:

« Отговор #53 -: Юли 02, 2010, 10:58:26 am »

По 9 дом са и съдебните дела. Ако имаш такива за уреждане. Както и допълнителни квалификации и обучение /езици също/. А ако имаш големи деца, може и баба да те направят. Зависи от много фактори.  ;)
Скарлет, активираха се  ;D бившия започна със съдия-изпълнител.

Докога има действие затъмнението?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #54 -: Юли 02, 2010, 11:26:16 am »

Скарлет, активираха се  ;D бившия започна със съдия-изпълнител.

Докога има действие затъмнението?

Няма начин да не се активира нещо по 9 дом. Казват, че затъмненията влияят толкова години, колкото минути трае затъмнението. Но аз не съм на това мнение. Наблюдавам ги от няколко години. Поне при мен влияят до следващото Слънчево затъмнение.
 Белика, аз имах миналата година затъмнение на МЦ в съвпад с Венера, така че имах промяна на работата си в съвсем нова сфера от досегашната, а тази година имам и соларен МЦ в 10 дом и пак чакам промени. Затъмнението на 11 юли и на мен ми попада в 9 дом, но пу...пу...нямам кой и за какво да съдя,нито да ме съдят. Но се надявам най-после до догодина да ме направят баба - 9 дом са внуците, а и големия ми син ще има съвпад на Слънцето с Юпитер. Очаквам работата да е ангажирана с комуникации в чужбина, с внос и износ....тази, дето кандидатствах онзи ден е такава.....ще видим. Освен това затъмнението прави опозиция на нат. ми Сатурн /упр. на 4 дом/ - това затъмнение е на 3 градуса от наталния Плутон на баща ми, но януарското затъмнение е в точна опозиция на него, има и Уранов и Юпитеров възврат.....така че, там също ще имам събитие.  :'(  Прогресивната ми Луна след август навлиза в 4 ми дом....изобщо, много промени ме чакат. Дано само по-младите да сме здрави, че.... :-\

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #55 -: Юли 02, 2010, 11:56:59 am »
Като рече кандидтаствала си ,та се присетих - бе конкурсите по кой дом са?  :-[

« Отговор #56 -: Юли 02, 2010, 12:33:33 pm »
Аз все се надявах да ми активират новия принц на бял кон, те още със старите ме занимават...  :P

Скарлет, следващото на 04.01.2011ли е?
За тогава имам транзитни СЛВ, Плутон, Луна, Слънце и Марс в Козирог, интерсептиран в 3ти дом... Управляват ми 2, 9(интерс. Рак), 10 и 6ти(интерс. в Овен)
тр. Марс ми е в точен кв с тр. Сатурн в 12 интерс. дом...
не ми изглежда по-розово. Но пък мисля, че може би ще сменя работата, но пък в 3ти дом...
« Последна редакция: Юли 02, 2010, 12:40:44 pm от Mama Yaya »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #57 -: Юли 02, 2010, 01:04:46 pm »
Като рече кандидтаствала си ,та се присетих - бе конкурсите по кой дом са?  :-[

За мен са по 9 дом. Ако друг е чел друго, да каже.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #58 -: Юли 02, 2010, 01:06:56 pm »

Скарлет, следващото на 04.01.2011 ли е?

Да - на 13 градуса и 39 мин. в Козирог.

*

Divna

« Отговор #59 -: Юли 03, 2010, 01:14:55 pm »
Според вас каква събитийност може да се очаква ако затъмнението активира всички главни оси в натала?
На Десцендента е и прави тригон с МЦ и секстил с ИЦ, съответно опозиция на АЦ.
Луна (У7), Венера (У4) и Слънце (Лъв е заключен знак в 7 дом)са в 7 дом, а Плутон (У10) е в 8 дом, Сатурн (У1) е във втори дом.
Голяма каша ми изглежда, дефакто се засяга целия хороскоп  :-\.