Е, не. Вече не мога и се намесвам и аз малко в разговора ви (рядко участвам щото).
Обаче се ядосах вече на Милкиуей... Ядосах се като на приятел, Милки, да не вземеш да ми се обидиш. Първо - как така преди да си забременяла, си се съгласила да работиш за когото и да било за 200 и нещо си лева и то - когато нямаше криза и се плащаше добре (или по - добре от сега)? В София ли си, че нещо ми убягна този факт (май че си! - щото в Каспичан може и 200 лв. да е върха заплата, но май прочетох някъде, че работиш в София)? И доколкото разбрах си на мениджърска позиция и им носиш кафе?!!! Не мога да си представя, че не ги мразиш до мозъка на костите им тези хора!!! (Аз лично вечно търся да намеря доброто у хората и съм обичлив човек, ама на твое място...) Толкова унизително... Има ли изобщо начин по който те да не те унижават?! Аз лично бих си останала вкъщи да нося попарата на детето ми с любов, отколкото да се гърбя и унижавам за някакви смешни жалки пари пред някакви смешни жалки "фирмаджии", които дори не могат да плащат на персонала си, ама се правят на фирма и очевидно са изпоназначили хора... Та, евентуално бих те разбрала, ако ще останеш там няколко месеца и активно търсиш нещо друго, може пък и да намериш!
Така че в целия ви разговор аз съм по - скоро на разбирането на Кайли за нещата, с тази разлика, че животът е на приливи и отливи и има моменти, в които си по - пасивен и изчакващ (което е различно от овчедушие, макар че може да изглежда така отстрани) и моменти на скок. Има си "време да се живее и време да се мре", както се казва... Обаче Кайли, имам и към теб един въпрос - ти откога подготвяш скока си? Щото ако са минали 5-10 години, мислейки тези неща, то може да минат и още 5-10 пак така...
За Форест Гъмп - любимия ми филм от 90-те - аз тоз човек не го възприех като глупав, грозен и смотан, а като един много добър човек(толкова добър колкото само верно един полуидиот може да бъде). Според мен в този филм се говореше за добротата и как (може би) ако си толкова безпрекословно добър, в живота ти се връща пак добро - случайно, свише, или защото някой има да ти прави обратен жест... Много поучително, и вярно между другото.