Здравейте :blink:
Моля да ми простите ,че пиша за неастрологична тема тук,но не става нито в мистиката,нито при съновника....никъде.
А се нуждая от вашия съвет.Може и натално-транзитната ми карта да помогне.
Какъв е въпросът ми.
Знам,че пишещите тук са работещи,зрели хора с бизнес,фирми и т.н.
Тази година стават 3 години откакто излязох по майчинство.След втората,взех още една неплатена.На 24 август трябва да се върна във фирмата където работех от 2004г.
Тогава заплатата ми беше 350лв,а чисто взимах 280лв.Тогава бях "мома" :blink:,нямах ангажименти,дете и т.н.
Но сега ще се връщам на същата работа,вече съм семейна с дете на 3 год. Във фирмата ми пазят мястото-офис мениджър,има момиче което ме замества.
Чудейки се днес как да постъпя относно това дали ми е повишена за 3 години заплатата,мога ли при връщането си след 2 месеца да искам по-висока,реших да пиша имейл на финансовият директор(жена) и да задам този въпрос.
Тя ми писа дълго писмо,в което ми напомня какви са ми задълженията и т.н.Работното време,че сега обмисляли да дават на служителите ваучери за храна на стойност 60лв. Че абонаментът ни към един Медицински център си продължава,което е голямо удобство.
Каза ми ,че сегашната заплата за моята длъжност е 500лв. бруто, 395лв. нето.
Кажете ми как да постъпя? Да се съглася ли да започна на такава или да искам по-висока,колко по-висока.

Аз съм доста деликатна,не съм нахална и не съм се сблъсквала с подобни неща до сега.
Или да започна на тази и после да искам увеличение.
Да не кажат ,ама гледай нея я нямаше 3 години,а сега иска повече....
Работата е доста далеч от дома ми,но слава Богу само с един превоз.
По транзити в момента имам тр плутон съвпад юпитер в 6ти дом.Тр нептун и хирон в 8ми,тр марс през 2ри,уран и юпитер върху слънцето.И тр сатурн съвпад плутон в 3ти.
Сегашното лунно затъмнение ми попадна на кусп на 6ти съвпад юпитер.А слънчевото затъмнение на 11 юли ще попадне в 12 дом.
Много ви благодаря предварително за съветите които ще ми дадете и съжалявам но нямаше къде другаде да поместя този спешен за мен въпрос