Не ми казвайте, че приемате тази тема, в която се говори за прах от кожата на гърмяща змия, кутсузлийски кристали и пране на чорапи на сериозно :blink:
Знам,че има хора, които се занимават с правенето на магии, особено в България- бедност, злоба до безкрай..факт е - но тази тема е...една абсолютна пародия на всичко това.
ооо вярвай ми , чувалам съм и по страни , и ужасни неща от тези тук , и то от хора изпатили си от подобни неща които няма да напиша , и то е ясно защо
Знам от една астроложка , която е и екстрасенс , че много често от правене на магии на хора за които е поръчана или направена , им се изкривява наталната карта , и до голяма степен им се отклонява , и променя живота
Много страшни неща съм чувала , и даже наглед безобидно нещо за човека което му се дава от друг , или подхвърля и тн може много бързо да му помрачи съзнанието , когато е насочена към него определена енергия , и не винаги трябва да са прах от змии /може даже да е един прекрасен букет с неправилна енергия заредена и тн
Вявам в тези неща, по думите на някакви врачки съм си патила, разваляли са ми уж..бе жива и здрава съм, върви ми в живота, да чукам на дърво....
Но това за изкривяването на натала- е тва не знам как ще стане :lol: ако нещо ти направят- най много да не можеш да се възползваш от шансовете, които ти се дават по дирекция, прогресия и транзит- ма да ти се изкриви натала :lol: едва ли..
ами , и аз не го разбирам много , но жената така го каза :-\Сега ще дам един уж на пръв поглед безобиден пример,,,,,,,преди две години , една жена ми подари за нова година едно колие с обици , по това време с въпросната жена бяхме в ужасни отношения , но лицемерието е голяма работа :-Xотгоре на това трето лице ми каза , че при покупка на въпросния подарък 100 пъти е казала колко се е охарчила , по онова време въпросния човек ме е мислил с всичко друго , но не и с добро
Така или иначе аз приех подаръка , и мои приятели ме посъветваха да се отърва от него , но обеците и колието бяха толкова хубави , че сърце не ми даваха , даааааааааааа, и до след месец когато ми започнаха проблемите , от които още не мога да се отърся
Въпросната жена съм далеко от мисълта да ми е направила нещо , но силата на мисълта е много голямо оръжие , въпреки , че не съм на 100 процента сигурна за какво е идвало реч покрай този подарък