Здравей Гост

Защо астрологията стана женско занятие?

• 110 Отговора
  • 19694 Прегледи
*

Nebesna

Re:Защо астрологията стана женско занятие?
« Отговор #20 -: Юли 03, 2010, 08:43:38 pm »
темата я няма разберете го   ;D
това са естествени цикли на спад и растеж..какво има да търсите \"защо\", хора без работа...
 ;D

И аз това щях на напиша, но се въздържах...просто ми стана смешно.
Ми да си пишат, кво ти пречат. Те ще си извъртят темата и ще и вдъхнат "смисъл".
Хората са изобретателни, шЪ знайш.

*

Helo

« Отговор #21 -: Юли 03, 2010, 08:51:01 pm »

после съм бил и велик...

Мислят, че се правиш на велик, защото това отразява тяхното чувство за малоценност.

*

Asol

• 4140
« Отговор #22 -: Юли 03, 2010, 08:53:54 pm »
... мерудия  ;D ;D ;D Много истини, много нещо и всеки е последна инстанция  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Юли 03, 2010, 09:03:47 pm »

после съм бил и велик...

Мислят, че се правиш на велик, защото това отразява тяхното чувство за малоценност.

Що се отнася до чувството за малоценност, то се отразява в желанието постоянно да се сравняваш с някой.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #24 -: Юли 03, 2010, 09:11:53 pm »
Е то тука само такива хора има бе Лили  ;D
Аз едва ли ще съм бодлив, ако не беше така..

Ако може да разтълкувам аватара ти.

Пингвините символизират чувство за безсилие и неспособност да се постигат желанията, защото това са птици, които не могат да летят. Хем са птици, хем не могат да летят.

Кактусът символизира грубата мъжка сила, агресията и фалоса.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #25 -: Юли 03, 2010, 09:15:12 pm »
Пингвините символизират чувство за безсилие и неспособност да се постигат желанията, защото това са птици, които не могат да летят. Хем са птици, хем не могат да летят.

Кактусът символизира грубата мъжка сила, агресията и фалоса.

с една дума анимата кучета я яли  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Юли 03, 2010, 09:16:47 pm »
Не забелязахте ли, че постепенно дупето ми почна да боде ? ;D
И защо ли?

Вече не си бодливо дупе, а бодлив фалос.  ;D Направиха ти набързо психоанализа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #27 -: Юли 03, 2010, 09:24:02 pm »
Няма ме в анализите мен  ..
Да си чувала за "великият дървен фалос философ" в термините по психология ?  
Не нали, еми няма и да чуеш  ;D

аааа за говорещата чурка ли разправяш  :rolf: :rolf: :rolf:  бе то си има терминология за това, ма нека Хелото те светне, че нали се изживява като чичко Фройд  :57:

*

Helo

« Отговор #28 -: Юли 03, 2010, 09:26:19 pm »
Няма ме в анализите мен  ..
Да си чувала за "великият дървен фалос философ" в термините по психология ?  
Не нали, еми няма и да чуеш  ;D

аааа за говорещата чурка ли разправяш  :rolf: :rolf: :rolf:  бе то си има терминология за това, ма нека Хелото те светне, че нали се изживява като чичко Фройд  :57:

Аз съм привърженичка на Пиер Дако и Юнг.

Фройд си е имал свои проблеми. Той два пъти е припадал, когато се е заговаряло за смърт. Веднъж Юнг е говорел за смърт. Фройд е припаднал. Когато се свестил казал на приятеля си Юнг, че си помислил, че докато говорел, Юнг едва ли не му желаел смъртта. Макар да съзнавал, че не е така.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #29 -: Юли 03, 2010, 09:27:42 pm »

Фройд си е имал свои проблеми. Той два пъти е припадал, когато се е заговаряло за смърт. Веднъж Юнг е говорел за смърт. Фройд е припаднал. Когато се свестил казал на приятеля си Юнг, че си помислил, че Юнг едва ли не му желаел смъртта. Макар да съзнавал, че не е така.

все тая - изживяваш се като психарката на форума  ;D  упс, пардон - като психоаналитика  :57:

*

Helo

« Отговор #30 -: Юли 03, 2010, 09:30:25 pm »

Фройд си е имал свои проблеми. Той два пъти е припадал, когато се е заговаряло за смърт. Веднъж Юнг е говорел за смърт. Фройд е припаднал. Когато се свестил казал на приятеля си Юнг, че си помислил, че Юнг едва ли не му желаел смъртта. Макар да съзнавал, че не е така.

все тая - изживяваш се като психарката на форума  ;D  упс, пардон - като психоаналитика  :57:

Когато човек сънува някой луд, то това е най-разумният човек в съня, който се свързва с интуицията. Добре е този човек да се слуша.

А шутовете в миналото са били екстрасенси, които в известен смисъл са управлявали в сянка, защото са въздействали на управляващите.

*

Divna

« Отговор #31 -: Юли 04, 2010, 02:56:22 am »
Не съм запозната със съотношението жени/мъже в астрологията, но според мен мъжете са много добри в тази област (поне астролозите, които съм чела). Мъжете са аналитични, търсят решения, дават препоръки. И в най-обнадеждаващата карта, намират начин да представят нещата оптимистично, а затова се изисква силен интелект.
Чела съм примерни натални карти разглеждани от мъже, на които искренно съм се възхищавала как представят нещата. Мъжете астролози имат интересен астрологичен подчерк като цяло.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #32 -: Юли 04, 2010, 03:07:43 am »
Не съм запозната със съотношението жени/мъже в астрологията, но според мен мъжете са много добри в тази област (поне астролозите, които съм чела). Мъжете са аналитични, търсят решения, дават препоръки. И в най-обнадеждаващата карта, намират начин да представят нещата оптимистично, а затова се изисква силен интелект.
Чела съм примерни натални карти разглеждани от мъже, на които искренно съм се възхищавала как представят нещата. Мъжете астролози имат интересен астрологичен подчерк като цяло.

Divna, na syschoto mnenie sym....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #33 -: Юли 04, 2010, 03:22:13 am »

Нали, Марая? Някак интересно се изразяват астрологично мъжете. Уж не влагат много емоции, а като ги четеш мисълта им те кара да усещаш нещата много надълбоко. Не казвам, че липсват добри жени астролози, но мъжкия подчерк го усещам веднага.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Юли 04, 2010, 04:12:24 am »

Нали, Марая? Някак интересно се изразяват астрологично мъжете. Уж не влагат много емоции, а като ги четеш мисълта им те кара да усещаш нещата много надълбоко. Не казвам, че липсват добри жени астролози, но мъжкия подчерк го усещам веднага.

Аз също!
изглежда умерен , искрен ,загрижен и има лека нотка романтика и нежност в почерка на мъжа.
липсва истеричната емоция , липсва и леката злоба присъща на жените.
голяма част от знанията си в предсказателната астрология дължа на двама мъже.
астропсихология и мунданна на жени! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #35 -: Юли 04, 2010, 07:41:37 am »
 душевен оргазъм ,четейки тълкованията им , са предизвикали

другаря ИНОК и СИНУХЕ

:72: :clap: :clap: :clap:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Юли 04, 2010, 10:53:03 am »
Аз също!
изглежда умерен , искрен ,загрижен и има лека нотка романтика и нежност в почерка на мъжа.
голяма част от знанията си в предсказателната астрология дължа на двама мъже.
астропсихология и мунданна на жени! :blink:

Напълно съм съгласна с теб и Дивна.
На мен хороскоп от мъж-астролог не ми е правен, но и аз имам същото усещане за астролозите мъже. Виждала съм как бива разглеждан един и същи казус в астрологичен форум от мъж-астролог и от жени-астроложки. И определено мъжът е по-обективен, не е настроен така емоционално, критикарски, не съди. На жените обаче това им е присъщо, не могат да избягат от същността си.
Астропсихологията е за жени, но онази сладникавата, където липсва аналитична мисъл. Виждала съм и мъж да прави астропсихологичен портрет, но там мисълта протича по друг начин, описанието е много по-комплексно, задълбочено.
Жените често разчитаме на интуицията, тя е силна, но понякога може и да ни подведе.

А другаря Инок съм го признала отвсякъде! Изпадам в див възторг като го чета и не само на астрологична тематика. Много фин и свеж хумор има този човек и прекрасно владее словото! Същевременно е без никакви превземки, което напоследък все по-рядко се среща. Много е точен в преценките си за хората и при него определено липсва словесна диария, която не мога да понасям. Когато можеш да кажеш дадено нещо с няколко изречения, що е да пишеш цял ферман и да преливаш от пусто в празно? Така че в това отношение много ми допада неговият стил, няма нищо излишно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #37 -: Юли 04, 2010, 10:54:07 am »
Цитат
Аз също!
Май в това е чара на мъжете изобщо-най-не обичам приказливи мъже и такива дето си вадят всичките емоции на показ.
Марая,а мъжете ,от които си се учила как ти се струват като мъже-по-долу бях писала,че някакси не ми се връзва мъж тип"мачо" с астрология.Какво ти е мнението?
п.п.Въпроса ми е към всички,които познават лично мъже,занимаващи се с астрология?

Цитат
А другаря Инок съм го признала отвсякъде! Изпадам в див възторг като го чета и не само на астрологична тематика. Много фин и свеж хумор има този човек и прекрасно владее словото! Същевременно е без никакви превземки, което напоследък все по-рядко се среща
Къде е тоз другар,кво изтървах пак

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Юли 04, 2010, 11:35:56 am »

Марая,а мъжете ,от които си се учила как ти се струват като мъже-по-долу бях писала,че някакси не ми се връзва мъж тип"мачо" с астрология.Какво ти е мнението?
п.п.Въпроса ми е към всички,които познават лично мъже,занимаващи се с астрология?

Цитат
А другаря Инок съм го признала отвсякъде! Изпадам в див възторг като го чета и не само на астрологична тематика. Много фин и свеж хумор има този човек и прекрасно владее словото! Същевременно е без никакви превземки, което напоследък все по-рядко се среща
Къде е тоз другар,кво изтървах пак
Мис Каприз , никога не съм ги гледала като мъже и ми е трудно да отговоря на въпроса ти.
а другаря  Инок е от друг сайт , не го познавам лично , но знам от други хора , че е много висока топка...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Юли 04, 2010, 11:57:27 am »
Вече в никой сайт не ще го видиш, форумът на астрогалакси го няма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.