Аз също!
изглежда умерен , искрен ,загрижен и има лека нотка романтика и нежност в почерка на мъжа.
липсва истеричната емоция , липсва и леката злоба присъща на жените.
голяма част от знанията си в предсказателната астрология дължа на двама мъже.
астропсихология и мунданна на жени! :blink:
Напълно съм съгласна с теб и Дивна.
На мен хороскоп от мъж-астролог не ми е правен, но и аз имам същото усещане за астролозите мъже. Виждала съм как бива разглеждан един и същи казус в астрологичен форум от мъж-астролог и от жени-астроложки. И определено мъжът е по-обективен, не е настроен така емоционално, критикарски, не съди. На жените обаче това им е присъщо, не могат да избягат от същността си.
Астропсихологията е за жени, но онази сладникавата, където липсва аналитична мисъл. Виждала съм и мъж да прави астропсихологичен портрет, но там мисълта протича по друг начин, описанието е много по-комплексно, задълбочено.
Жените често разчитаме на интуицията, тя е силна, но понякога може и да ни подведе.
А другаря Инок съм го признала отвсякъде! Изпадам в див възторг като го чета и не само на астрологична тематика. Много фин и свеж хумор има този човек и прекрасно владее словото! Същевременно е без никакви превземки, което напоследък все по-рядко се среща. Много е точен в преценките си за хората и при него определено липсва словесна диария, която не мога да понасям. Когато можеш да кажеш дадено нещо с няколко изречения, що е да пишеш цял ферман и да преливаш от пусто в празно? Така че в това отношение много ми допада неговият стил, няма нищо излишно.