Здравей Гост

раждане

• 26 Отговора
  • 6537 Прегледи
*

lin

раждане
« -: Март 08, 2005, 04:01:18 pm »
Стряскащ сън!
А предната вечер беше още по-стряскащ, но не мога да го разкажа :ph34r:

Снощи сънувах моя много близка приятелка, която пред месец роди момченце в реала /да й е живо и здраво! :) /.

В съня ми тя щеше всеки момент да ражда.
До нея бяхме аз, съпругът й и майка й.
В един момент майка й и мъжа й тръгнаха всеки да свърши някаква си работа и останахме 2-те с приятелката ми.
Раждането започна и аз трябваше да й помогна.
Т.е. аз акуширах.
Всичко беше страховито детайлно и най-вече много осезателно, особено на допир - усещах с ръцете си. :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:
Роди се момиченце с дълги черни коси, което аз гушнах в себе си.

Някакви идеи?
Приятелката ми от 3 години живее на друг континент.
Пишем си периодично... и това е...

*

АН

раждане
« Отговор #1 -: Март 08, 2005, 05:26:59 pm »
и аз последните две нощи сънувам стряскащи сънища - планини, рисковани тесни пътечки

*

lin

раждане
« Отговор #2 -: Март 08, 2005, 05:58:24 pm »
Как си го обясняваш АН?

Трудности и препятствия?
Рисковани ситуации?
Или просто притеснения, че няма да се справим в нещо...

*

АН

раждане
« Отговор #3 -: Март 09, 2005, 02:02:35 pm »
Слънцето, Венера и Уран са в Риби, а сега и новолуние....чувствителни и интуитивни сме - и се сещам за оная мисъл - ако чувствата са свързани с мислите, контролът над мислите ще е и контрол над чувствата - ако това, което сънуваме, ни смущава и тревожи :)  

*

lin

раждане
« Отговор #4 -: Март 09, 2005, 03:45:58 pm »
Това е така.
И ако приемем, че чувствата и мислите пък са свързани със сънищата ни, то тогава контролът ще бъде и над тях.

Само че гореразказания от мен сън не мога да го свържа с мислите и чувствата си...
Приятелката ми си е добре и не е част от обичайните ми теми за размисъл  :)
И може би не тя е важното в тоя сън.
По-скоро не знам какво означавaт символите в него.

AH, твоите сънища в този период предсказателни ли са?
Щом говорим за знака Риби, би следвало да има такъв момент :)
« Последна редакция: Март 09, 2005, 03:46:46 pm от lin »

*

АН

раждане
« Отговор #5 -: Март 10, 2005, 01:01:31 pm »
ами май не са ми предсказателни - връщат ме назад във времето и ме пращат и напред във времето :D  - нещо като вододел :D

изкривяват разни дреболии от ежедневието под някакъв ъгъл и сякаш показват богатството на възможни чувства и отношения към нещо си....

писа ли на приятелката си? - може би да има нещо да ти казва :)  

*

lin

раждане
« Отговор #6 -: Март 10, 2005, 04:31:06 pm »
А напред във времето не значи ли точно предсказателни сънища?
Аз нямам такива (напред във времето де) :(

А приятелката ми...
Ами тя ми писа точно в същия ден, когато я бях сънувала.
Писахме си и предишния ден също.
Но ще проверя пак за всеки случай.

Всъщност като се замисля сега, от много време насам /още от летните ми сънища със зъби и прочее, когато се бях стреснала доста/ сънувам изпълнени с много силни символи сънища и в последствие нищо не се случва. :ph34r:
А преди не беше така.
Преди сънищата ми предвещаваха нещо, което после се случваше в реала.
Сега като че ли касаят неща, които се случват вътре в мен.
И това сигурно е от Сатурн пак...

*

АН

раждане
« Отговор #7 -: Март 11, 2005, 01:11:04 pm »
сутринта  гледах снежинките и си мислех, че приличат на сънищата :)  - носят се насам-натам, сблъскват се и ако натежат, се спускат на земята и се реализират бързичко :)  Понякога вятърът дълго ги гони и те сякаш си забравят, че трябва да слязат на земята, да се превърнат в нещо друго, а след това пак ще се родят като снежинки :D

И на мен сега не са ми предсказателни сънищата - може вятърът да е силен или пък да не е настъпил моментът на завъшване на цикъла /по Слънцето в Риби/ и да не виждаме материализации и реализации :)

Ти що го свърза със Сатурн- нещо ти го е подсказало, че той има пръст тук  :)  - какво е то?

*

lin

раждане
« Отговор #8 -: Март 11, 2005, 02:30:31 pm »
:)  Хм!
Аз всичко свързвам основно със Сатурн.
Поне сега.
А всъщност си мисля, че той за моя живот ще е постоянният и главен пътепоказател.
Не изключвам влиянието на останалите планети... но просто така го чувствам.
Може и да греша, разбира се.

Дори си го представям като по-възрастен, строг и много достолепен мъж,
от чийто поглед не убягва нищо и който е много сдържан, акуратен и изискан  :)
А към мен този мъж си мисля, че е взискателен, но и че всъщност изпитва много топли чувства, но е от ония джентълмени, чието старовремско възпитание не позволява да покаже наяве отношението си към някого.

Хи-хи!
Това нормално ли е ми кажи, АН - да си представям планета по подобен начин?!?!?!  :D  :D  :D

Всъщност понеже Mr. Сатрун е отново на Asc-та ми, затова и си мисля, че сънищата са свързани основно с АЗ-а ми.
И всичко пак е ретро - като самия Сатурн  :)
« Последна редакция: Март 11, 2005, 02:30:56 pm от lin »

*

АН

раждане
« Отговор #9 -: Март 11, 2005, 05:28:42 pm »
интересно :D

съвсем в реда на нещата е да си представяме планетите по разни начини- те нали и без това са аналогии :)

вярно, Сатурн пряко е свързан със зъбите, но сега ражданията в сънищата като че ли от астрологична гледна точка са по-скоро свързани с Луната - как си я представяш нея? :) Всъщност не пречи Сатурн да ти е персонален символ и при раждането - то си е голяма отговорност :)  

*

lin

раждане
« Отговор #10 -: Март 11, 2005, 05:53:59 pm »
Уф, да!
Раждането не толкова, но отглеждането на дете... изключителна отговорност!!!!
Т.е. - Сатурн.

Луната... :)
Тя е млада жена, облечена в ефирна рокля с воали.
Дълги, спуснати коси и около нея има сияние, поради което не мога да видя чертите на лицето й.
Но знам, че е нежно и красиво.
Представям си, как непрестанно лек ветрец полюшва дрехите и косите й.
Тя е загадъчна, но тази загадъчност не е плашеща, а по-скоро магнетична и притегляща.

Може би древните хора са имали някакви подобни виждания за планетите.
Нали имената им всъщност са на техните богове, които са били с човешки облик.

АН, винаги ли едно раждане е предвещано от аспект на Луната?

*

АН

раждане
« Отговор #11 -: Март 11, 2005, 06:10:15 pm »
Цитат
Уф, да!
Раждането не толкова, но отглеждането на дете... изключителна отговорност!!!!
Т.е. - Сатурн.

Луната... :)
Тя е млада жена, облечена в ефирна рокля с воали.
Дълги, спуснати коси и около нея има сияние, поради което не мога да видя чертите на лицето й.
Но знам, че е нежно и красиво.
Представям си, как непрестанно лек ветрец полюшва дрехите и косите й.
Тя е загадъчна, но тази загадъчност не е плашеща, а по-скоро магнетична и притегляща.

Може би древните хора са имали някакви подобни виждания за планетите.
Нали имената им всъщност са на техните богове, които са били с човешки облик.

АН, винаги ли едно раждане е предвещано от аспект на Луната?
ако говориш за транзитна Луна, то можем да я видим действаща при всички събития в живота :)

а ако говориш за наталната, то тя си е сигнификатор на раждането и обикновено е включена при раждане на дете :)

но ти ми даде една добра идея - аз често свързвам сънищата си със ситуациите и събитията, типични за планетите - сега мога да добавя и определяне на персонажите в сънищата като символи на някоя планета :D  

*

lin

раждане
« Отговор #12 -: Март 12, 2005, 08:55:09 am »
Цитат
сега мога да добавя и определяне на персонажите в сънищата като символи на някоя планета

Това би било страхотно!
Въпросът е правилно да закодираме в подсъзнанието си тези символи и после то да ги използва в сънищата ни така, както искаме.

При мен поне е обратното.
Бих искала любимото ми същество - котката да е символ на нещо хубаво, а подсъзнанието ми си е избрало тя да е предвестник на тревоги.

Ти как подхождаш в такива случаи?
Т.е. как би имплементирала човешките образи на планетите?

*

АН

раждане
« Отговор #13 -: Март 12, 2005, 09:58:28 am »
удивително - и аз нощес сънувах раждане, но бебчето беше с някои странности :D  - не шокиращи де, ами май малко пълничко и прекалено беличко:D - това ще е Меркурий :)  

и още- в съня един човек ми предлагаше някакво обучение за ползването на някакъв програмен продукт и аз смятах, че не ми е необходимо....Но преди година и нещо същият човек ми беше направил едно неясно предложение и аз твърде категорично отказах, защото смятах, че имам твърде много работа, отговорности и не е необходимо да поемам нови...После съжалих, защото прецених, че една промяна щеше да ми подейства тонизиращо, макар и натоварващо :) Ако тия дни реално има възможности за някакви промени, ще ги предприема, колкото и да не ме ентусиазират :D - това ще е Юпитер :)

ти спомняш ли си какво сънува нощес?

а за котките - ами не знам  :) - има някакъв разнобой в символиката :)  - то ти сама най-добре можеш да си му намериш обяснение :)  

*

lin

раждане
« Отговор #14 -: Март 12, 2005, 03:17:12 pm »
И как си тълкуваш раждането и бебето, които си сънувала, АН?

А Юпитер... не знам какво точно прави там горе сега... но и на мен започва да ми се ще нещо ново да приложа в работата си.

Напоследък много ми се занимава с история. Не само на света, ами на изкуството и прочее... но задълбочено.
Странно, защото обичайно литературата, която чета е друг тип.

Снощи не си спомням какво сънувах  :(
Не намирам достатъчно време за сън напоследък.

*

Jeni

раждане
« Отговор #15 -: Март 12, 2005, 06:24:18 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:56:08 pm от Jeni »

*

АН

раждане
« Отговор #16 -: Март 12, 2005, 06:28:07 pm »
оу, браво :D - вярно, че си силно подчинена сега на Сатурн- отива му историята :)

а историята на изкуството отива на Венерата ти в Телец :)

с нищо още в будния живот не съм свързала снощните сънища - а бяха запомнящи се... - но има такива сънища, които ни е трудно да разтулкуваме - е, като мислим за тях и ги зареждаме с енергия, може би да ни се разкрият :)  

*

АН

раждане
« Отговор #17 -: Март 12, 2005, 06:33:24 pm »
Цитат
Eto me i tuk! :rolleyes:
Izvinqvam se ,che vlizam s "vzlom"  :unsure:  :D
Snoshti kakto si pojelah ,imah mnogo dinamichni synishta.
Za syjalenie mnogo neshta zabravih ,a dori v synq si napomnih da pomnq!
Ta edni malki kuchenca ,dvechki i moeto.Moeto se obidi i razsyrdi zadeto im obryshtah vnimanie ,a nemojeh da gi ostavq ,trqbvashe i za tqh da se grija ,pomnq go mnogo otslabnal i tyjen ,zadeto obicham i drugi syshtestva.Posle nqkakva staq ,koqto ,izvinqvam se zapochna ot nishtoto da se pylni s nqkakvi pomii i katran ,i shteshe ,da trygne tazi "technost " izvyn taq staq ,no az izlqzoh i q zatvorih.Ako ste gledali kapitan Nemo (??! mai taka se kazvashe" v tova filmche otvarq edna takava zabranena vrata i ottam trygva neshto podobno i zaliva vsichko. :ph34r: Sled tova bqh vyv nqkakvo kafene i pieh Baylies  :lol:  i nqkakvi nepoznati vietnamci sednaha pri men ,vidqh otvyn stari priqteli i izleznoh ,pomnq neshto ,no mai kato simvolika ne e neshto hubavo , to est pari ,imah v sebe si mnogo pari i gi broqh  :D .Neshto se sluchi i trqbvashe da bqgame byrzo s tezi stari priqteli ,nqkoi ni presledvashe ,ta tichah s tqh po edni stylbi nadolu i se smeeh ,beshe mi mnogo smeshno i se skrihme i nabludavahme ot nqkakvi hrasti .Tova naistina bqha priqteli ot moeto minalo i izpitvah neshto kato razochorovanie ot tqh ,dosta stranno useshtane beshe ,no natatyk mi se gubqt spomenite .E po dobre e ot nishto ... :rolleyes:
Jeni,

тъкмо се заехме в тая тема с Лин да свързваме символите от сънищата със символите в астрологията :)

Твоите сънища от снощи с кученцата и парите ги свързвам със седми дом и 11-ти и от там - с Венера и Уран :)

как са ти взаимоотношенията с приятелите в последно време- имаш ли време за тях? Радват ли те или те разочароват? :)  

*

Jeni

раждане
« Отговор #18 -: Март 12, 2005, 06:36:07 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:56:23 pm от Jeni »

*

Jeni

раждане
« Отговор #19 -: Март 12, 2005, 06:39:54 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:56:35 pm от Jeni »