Да ви светна, че от този форум само Лили може да стане професионален астролог.Всички останали сте незадоволени лелки с много нерешени лични проблеми, които постоянно страдат от някоя лична драма и си създават сами такива.Не притежавате качества нито на духа, нито на ума, нито на волята, за да бъдете професионални астролози.Не могат собствените си проблеми да решат, а тръгнали да оправят чуждите проблеми, че и съвети да дават!!! Вие сте само едни дървени философи!Лили каквито и пролеми да има умее да се владее и да гледа реалистично, достатъчно неемоционално и с акъл, за разлика от останалите, дето сте се събрали тук да клюкарите и да се опитвате да си напъвате мозъка с някой хороскоп.А ти Небесна, честно казано не си спомням да си ми познала нещо! Пък и по останалите хороскопи също не познаваш! И това го казвам наистина честно. Ти можеш като имаш отговора наготово вече да даваш отговори кое как влияе. Ама като трябва без да знаеш предварително отговора да познаеш, познаваемост... :unsure:
Е, аз па казвам, че никой от вас няма да стане професионален астролог. И кво праим?
Цитат на: Покаян и смирен в Юли 06, 2010, 09:39:46 pmЕ, аз па казвам, че никой от вас няма да стане професионален астролог. И кво праим?миличък, ние тук сме събрали да си практикуваме хобито! Никой няма такива претенции.
Цитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 09:41:10 pmЦитат на: Покаян и смирен в Юли 06, 2010, 09:39:46 pmЕ, аз па казвам, че никой от вас няма да стане професионален астролог. И кво праим?миличък, ние тук сме събрали да си практикуваме хобито! Никой няма такива претенции. Опааа, беше писала, че когато станеш на 50 ще ставаш професионален астролог. Някои с Меркурий в Телец помним.Както си тръгнала така, дотогава няма да научиш астрологията толкова, че да почнеш да познаваш.
Цитат на: Hi в Юли 06, 2010, 09:47:45 pmЦитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 09:41:10 pmЦитат на: Покаян и смирен в Юли 06, 2010, 09:39:46 pmЕ, аз па казвам, че никой от вас няма да стане професионален астролог. И кво праим?миличък, ние тук сме събрали да си практикуваме хобито! Никой няма такива претенции. Опааа, беше писала, че когато станеш на 50 ще ставаш професионален астролог. Някои с Меркурий в Телец помним.Както си тръгнала така, дотогава няма да научиш астрологията толкова, че да почнеш да познаваш. Аз може да съм казала много неща, Хело, но дали си ги поставям като цели и приоритети, това е съвсем друго нещо. визията ми за бъдещето до този момент не показва такива изгледи. Хванала си разговор между мене и Марая, защото тя много ме "лансира", а знаеш че тя е обиколила де що има професионални астролози в България. Помня какво съм казала, че евентуално като се пенсионирам, мооооже, но не е сигурно. Ти сметка ли ми дириш за казаното? Водолей съм, не правя планове чак толкова надалеч. Ние сме непредвидими....Пък....никога не се знае.
Хело , нямам намерение да се оправдавам или да те апострофорим....защото съм сигурна в себе си и знам дали познавам или не!а иначе....пожелавам ти да родиш няколко пъти , да изживееш това което аз съм преживяла и да изглеждаш така както аз на тези години....и не на последно място да ти остане малко сърце въпреки битките и дух и душа.... :blink:
Цитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 10:02:41 pmЦитат на: Hi в Юли 06, 2010, 09:47:45 pmЦитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 09:41:10 pmЦитат на: Покаян и смирен в Юли 06, 2010, 09:39:46 pmЕ, аз па казвам, че никой от вас няма да стане професионален астролог. И кво праим?миличък, ние тук сме събрали да си практикуваме хобито! Никой няма такива претенции. Опааа, беше писала, че когато станеш на 50 ще ставаш професионален астролог. Някои с Меркурий в Телец помним.Както си тръгнала така, дотогава няма да научиш астрологията толкова, че да почнеш да познаваш. Аз може да съм казала много неща, Хело, но дали си ги поставям като цели и приоритети, това е съвсем друго нещо. визията ми за бъдещето до този момент не показва такива изгледи. Хванала си разговор между мене и Марая, защото тя много ме "лансира", а знаеш че тя е обиколила де що има професионални астролози в България. Помня какво съм казала, че евентуално като се пенсионирам, мооооже, но не е сигурно. Ти сметка ли ми дириш за казаното? Водолей съм, не правя планове чак толкова надалеч. Ние сме непредвидими....Пък....никога не се знае.Небесна , видях си името и реших да питам защо съм визирана, щото не разбрах какъв е спора и какво диря аз там!? Хело , нямам намерение да се оправдавам или да те апострофорим....защото съм сигурна в себе си и знам дали познавам или не!а иначе....пожелавам ти да родиш няколко пъти , да изживееш това което аз съм преживяла и да изглеждаш така както аз на тези години....и не на последно място да ти остане малко сърце въпреки битките и дух и душа.... :blink:
Цитат на: Марая в Юли 06, 2010, 10:27:34 pmХело , нямам намерение да се оправдавам или да те апострофорим....защото съм сигурна в себе си и знам дали познавам или не!а иначе....пожелавам ти да родиш няколко пъти , да изживееш това което аз съм преживяла и да изглеждаш така както аз на тези години....и не на последно място да ти остане малко сърце въпреки битките и дух и душа.... :blink:Марая и ти много познаваш. Помислих за теб, когато писах поста. Но не съм включила името ти, защото рядко пишеш тук. Сега се сетих и за Синухе. И за Зъболекар. Но понеже вие напоследък не пишете тук ви забравих. Прибавям и вас към Лили, но иначе от думите си за другите не се отмятам.
Цитат на: Hi в Юли 06, 2010, 10:35:01 pmЦитат на: Марая в Юли 06, 2010, 10:27:34 pmХело , нямам намерение да се оправдавам или да те апострофорим....защото съм сигурна в себе си и знам дали познавам или не!а иначе....пожелавам ти да родиш няколко пъти , да изживееш това което аз съм преживяла и да изглеждаш така както аз на тези години....и не на последно място да ти остане малко сърце въпреки битките и дух и душа.... :blink:Марая и ти много познаваш. Помислих за теб, когато писах поста. Но не съм включила името ти, защото рядко пишеш тук. Сега се сетих и за Синухе. И за Зъболекар. Но понеже вие напоследък не пишете тук ви забравих. Прибавям и вас към Лили, но иначе от думите си за другите не се отмятам.Мазниш ли се сега? Не ти отива.
Ясно Небесна! :blink: сега разбрах :88: :wink2:
Цитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 10:36:20 pmЦитат на: Hi в Юли 06, 2010, 10:35:01 pmЦитат на: Марая в Юли 06, 2010, 10:27:34 pmХело , нямам намерение да се оправдавам или да те апострофорим....защото съм сигурна в себе си и знам дали познавам или не!а иначе....пожелавам ти да родиш няколко пъти , да изживееш това което аз съм преживяла и да изглеждаш така както аз на тези години....и не на последно място да ти остане малко сърце въпреки битките и дух и душа.... :blink:Марая и ти много познаваш. Помислих за теб, когато писах поста. Но не съм включила името ти, защото рядко пишеш тук. Сега се сетих и за Синухе. И за Зъболекар. Но понеже вие напоследък не пишете тук ви забравих. Прибавям и вас към Лили, но иначе от думите си за другите не се отмятам.Мазниш ли се сега? Не ти отива.Не, вие пишещите тук се мазните. Аз не го правя никога!Вие не смеете да си кажете истината един на друг в очите. Не смеете и себе си да погледнете и да видите какви сте в действителонст. Затова и когато аз ви казвам истината подскачате като ужилени.
НА много хора в този форум не им се налага да се гледат в очите.