Цитат на: Марая в Юли 06, 2010, 10:27:34 pmЦитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 10:02:41 pmЦитат на: Hi в Юли 06, 2010, 09:47:45 pmЦитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 09:41:10 pmЦитат на: Покаян и смирен в Юли 06, 2010, 09:39:46 pmЕ, аз па казвам, че никой от вас няма да стане професионален астролог. И кво праим?миличък, ние тук сме събрали да си практикуваме хобито! Никой няма такива претенции. Опааа, беше писала, че когато станеш на 50 ще ставаш професионален астролог. Някои с Меркурий в Телец помним.Както си тръгнала така, дотогава няма да научиш астрологията толкова, че да почнеш да познаваш. Аз може да съм казала много неща, Хело, но дали си ги поставям като цели и приоритети, това е съвсем друго нещо. визията ми за бъдещето до този момент не показва такива изгледи. Хванала си разговор между мене и Марая, защото тя много ме "лансира", а знаеш че тя е обиколила де що има професионални астролози в България. Помня какво съм казала, че евентуално като се пенсионирам, мооооже, но не е сигурно. Ти сметка ли ми дириш за казаното? Водолей съм, не правя планове чак толкова надалеч. Ние сме непредвидими....Пък....никога не се знае.Небесна , видях си името и реших да питам защо съм визирана, щото не разбрах какъв е спора и какво диря аз там!? Хело , нямам намерение да се оправдавам или да те апострофорим....защото съм сигурна в себе си и знам дали познавам или не!а иначе....пожелавам ти да родиш няколко пъти , да изживееш това което аз съм преживяла и да изглеждаш така както аз на тези години....и не на последно място да ти остане малко сърце въпреки битките и дух и душа.... :blink:Нали си говорихме, кой кога ще се занимава професионално с астрология и аз ти казазах, че след като се пенсионирам, а ти ме навиваше да започна по-рано. Не се сещам по друг повод да съм споменавала изобщо че искам да се занимавам професионално с астрология. А Телето се опитва да ме убеди, че помни и знае по-добре от мен какви са целите ми. Това е! Цунки-гунки на теб и децата! :kissd:
Цитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 10:02:41 pmЦитат на: Hi в Юли 06, 2010, 09:47:45 pmЦитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 09:41:10 pmЦитат на: Покаян и смирен в Юли 06, 2010, 09:39:46 pmЕ, аз па казвам, че никой от вас няма да стане професионален астролог. И кво праим?миличък, ние тук сме събрали да си практикуваме хобито! Никой няма такива претенции. Опааа, беше писала, че когато станеш на 50 ще ставаш професионален астролог. Някои с Меркурий в Телец помним.Както си тръгнала така, дотогава няма да научиш астрологията толкова, че да почнеш да познаваш. Аз може да съм казала много неща, Хело, но дали си ги поставям като цели и приоритети, това е съвсем друго нещо. визията ми за бъдещето до този момент не показва такива изгледи. Хванала си разговор между мене и Марая, защото тя много ме "лансира", а знаеш че тя е обиколила де що има професионални астролози в България. Помня какво съм казала, че евентуално като се пенсионирам, мооооже, но не е сигурно. Ти сметка ли ми дириш за казаното? Водолей съм, не правя планове чак толкова надалеч. Ние сме непредвидими....Пък....никога не се знае.Небесна , видях си името и реших да питам защо съм визирана, щото не разбрах какъв е спора и какво диря аз там!? Хело , нямам намерение да се оправдавам или да те апострофорим....защото съм сигурна в себе си и знам дали познавам или не!а иначе....пожелавам ти да родиш няколко пъти , да изживееш това което аз съм преживяла и да изглеждаш така както аз на тези години....и не на последно място да ти остане малко сърце въпреки битките и дух и душа.... :blink:
Цитат на: Hi в Юли 06, 2010, 09:47:45 pmЦитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 09:41:10 pmЦитат на: Покаян и смирен в Юли 06, 2010, 09:39:46 pmЕ, аз па казвам, че никой от вас няма да стане професионален астролог. И кво праим?миличък, ние тук сме събрали да си практикуваме хобито! Никой няма такива претенции. Опааа, беше писала, че когато станеш на 50 ще ставаш професионален астролог. Някои с Меркурий в Телец помним.Както си тръгнала така, дотогава няма да научиш астрологията толкова, че да почнеш да познаваш. Аз може да съм казала много неща, Хело, но дали си ги поставям като цели и приоритети, това е съвсем друго нещо. визията ми за бъдещето до този момент не показва такива изгледи. Хванала си разговор между мене и Марая, защото тя много ме "лансира", а знаеш че тя е обиколила де що има професионални астролози в България. Помня какво съм казала, че евентуално като се пенсионирам, мооооже, но не е сигурно. Ти сметка ли ми дириш за казаното? Водолей съм, не правя планове чак толкова надалеч. Ние сме непредвидими....Пък....никога не се знае.
Цитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 09:41:10 pmЦитат на: Покаян и смирен в Юли 06, 2010, 09:39:46 pmЕ, аз па казвам, че никой от вас няма да стане професионален астролог. И кво праим?миличък, ние тук сме събрали да си практикуваме хобито! Никой няма такива претенции. Опааа, беше писала, че когато станеш на 50 ще ставаш професионален астролог. Някои с Меркурий в Телец помним.Както си тръгнала така, дотогава няма да научиш астрологията толкова, че да почнеш да познаваш.
Цитат на: Покаян и смирен в Юли 06, 2010, 09:39:46 pmЕ, аз па казвам, че никой от вас няма да стане професионален астролог. И кво праим?миличък, ние тук сме събрали да си практикуваме хобито! Никой няма такива претенции.
Е, аз па казвам, че никой от вас няма да стане професионален астролог. И кво праим?
Скоро нали се появи с маймунския ник и имаше хорарно питане, после пак изчезна. Не ще и да чуе за нас. От инат ще се пръсне значи, а аз съм винаги доволна наоколо като има Телета, но явно няма да я бъде тая.
В интерес на истина липсата на земя се усеща във форума напоследък! :72: :wink2:
Цитат на: Марая в Септември 07, 2010, 03:52:49 pmВ интерес на истина липсата на земя се усеща във форума напоследък! :72: :wink2:Затова провидението доведе Мирабела във форума :blink:
Kakво общо има Мирабела със земя ?!