Хм, сега ми остана време и прочетох този линк
http://pims.ucoz.net/publ/natalna/interseptirani_znaci_i_domove/35-1-0-222.
Значи явно има разлика между
интерсептирани знаци и
интерсептирани домове, както сте ме подсетили, но не бях обърнала внимание.
Това, за което питах в началото на темата е
интерсептиран знак. При мен са в осите 2-8 или 1-7, но явно осите не са от значение, а се гледа знака и дали има планети в този знак. В смисъл май има значение само, че Сатурн, Марс и Юпитер ми се явяват евентуално в интерсептиран Дева или другия случай - Северн възел ми е в интерсептиран Лъв. Не мога да разбера само кой от двата знака чувствам почеве като интерсептиран. Все пак в единия ми попадат цели три планети - Девата и наистина, ако е инсептирания трябва да го усещам силно...

А
интерсептирани домове са ми 11-12, защото и на двата дома куспидите са в СТР. И съответно 5-6 с куспид БЛЗ.
Ето какво пише за 5-6 дом "Този човек работи в сферата на творчеството и посредством своята работа възлага задания на млади хора (например - като учител) ... Работата му се превръща в неговата първа любов. "
Приемам го за вярно, както писах и в темата за наталите, работата ми е свързана с един вид творчество :blink: и наистина си я обичам, и като си я работя забравям за всичко друго, влагам цялата си енергия ... абе като първа любов ми е малко

(като изключим шефовете

)
А това е за 11-12:"Често е въвлечен в благотворителна дейност или в социалните служби. Той се нуждае от време за себе си или външни сили, които са извън неговия контрол, могат да предизвикат ограничаване. Той се чувства комфортно, работейки зад сцената."
Това също го приемам за вярно, защото не обичам да съм в светлините на сцената така да се каже, а предпочитам, да не се набивам много на очи, да работя за някой друг и определено това определение ми хареса - "чувства се комфортно, работейки зад сцената"