Здравей Гост

ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,ТРАНЗИТИ

• 248 Отговора
  • 42373 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,Т
« Отговор #100 -: Юли 09, 2010, 12:28:45 pm »

моя мерк. в дева се впечатлява от думи..ако има някой омайник, който да ми праска красиви думи, ще ме превземе без бой..за щастие са рядкост мъжете, които владеят думите, затова не се случва често да ме покоряват без да го искам.. ;D

случвало се е на младини красив млад момък, когото не харесвах обаче, зодия стрелец да ми рецитира стихове и да рева от това, карах го да ми го рецитира няколко пъти, но понеже бях консумирала и алкохол, не знам от кое е  ;D накрая пак го разкарах..без да се поддам на омаята.. ;D ;D ;D имам много силен разум, анализирам, преценявам..обичам нептун, но не мога да се отпускам много.. :-[

О, Мерк в Дева на приказки ли е подвластен... Ето къде бил ключа от бараката. Мъжа ми е с Мерк в Дева. На времето, тъкмо се бяхме запознали с него, като по време на една бурна нощ, му казах че е роден за мен. Той пък взе, че ми повярва и се оженихме.  ;D ;D ;D
Тоя Мерк в Дева.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
изведнъж из храстите изкочи някакъв и с ужас видяхме ,че нещо се мандахерца м/у краката му.
започнахме да пищиме , а той викаше:
-спокойно ,спокойно , само да свърша и тръгвам...
никога няма да го забравя тоя извратеняк :-X

В Морската градина във Варна това е редовна гледка, дебнат в храстите и изскачат с гол атрибут в ръка. Ама на мен не ми прави впечатлене вече, това са болни мозъци.
Миналата година точно на Гергьовден, когато градината беше пълна с народ, посред бял ден станах свидетел на зашеметяваща и отблъскваща гледка, още не мога да я забравя. Има една тиха алея, където се разхождат или родители с деца, или по двойки. Има и пейки там... И зад пейкте минава една тясна пътечка покрай гъсти храсталаци. И обикновено имах навика да минавам с кучетата по пътечката, а не по алеята, защото там има много малки деца.
Та минавам аз по пътечката с кучетата и женската започва да лае и гледа в храсталаците. И се чува някакъв шум там, сякаш някой чупи сухи клонки. Кучката отива там. Аз се обръщам и поглеждам навътре в храсталака, за да видя какъв го търси там... И какво виждам... Един дъртак се сношава с мъж... На другия не му се виждаше лицето, виждаше само наведения му задник със събути гащи. Какво да ви кажа, отвратих се!
И това се случваше посред бял ден и буквално на два метра от тях по пейките седяха хора и минаваха майки с малки деца.  :-X

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ами СОДОМИЯТА  :-X.
оня ден Синухе ми вика ,
-абе Марая ,знаеш ли ,че има забутани села в които това си е начин на живот.
хората си опъват козите....
 :-X :-X :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

оня ден Синухе ми вика ,

:-Xтова е грубо,вулгарно и извратено.Както и некрофилията.Но некрофилията е болест.

а содомията си е чисто влечение към животни и за него трябва да си си извратен ''по душа''  :lol:

*

Nebesna

« Отговор #104 -: Юли 09, 2010, 12:48:04 pm »
  в темата за споделяне:

в ерата на беезбилетието чакам на университета автобус и по едно време между хората видимо изтрещял инидивид ме приближава и ми вика: "едно билетче"... аз : "нямам, съжалявам не мога да ви услужа", той пак " едно билетче"  и аз повтарям... така 2-3 пъти, а хората наоколо гледат странно.. по едно време пак ме пита само че този път загрях, че било "М**ледайте*тче" ииииии той получи дежурното "простак", та се успокои човека и му олекна ;D

освен нептун за фетияи и перверзии гледайте мерк и неговите знаци
тук Vision да не се криеш

Каяя, какво означава това!!..не мога да го разшифровам.. :-[ ''М**ледайте*тче''

моя мерк. в дева се впечатлява от думи..ако има някой омайник, който да ми праска красиви думи, ще ме превземе без бой..за щастие са рядкост мъжете, които владеят думите, затова не се случва често да ме покоряват без да го искам.. ;D

случвало се е на младини красив млад момък, когото не харесвах обаче, зодия стрелец да ми рецитира стихове и да рева от това, карах го да ми го рецитира няколко пъти, но понеже бях консумирала и алкохол, не знам от кое е  ;D накрая пак го разкарах..без да се поддам на омаята.. ;D ;D ;D имам много силен разум, анализирам, преценявам..обичам нептун, но не мога да се отпускам много.. :-[

Мерка ти какво общо има със секса или има връзка с 5/8 дом?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #105 -: Юли 09, 2010, 12:51:14 pm »
О, Мерк в Дева на приказки ли е подвластен... Ето къде бил ключа от бараката. Мъжа ми е с Мерк в Дева. На времето, тъкмо се бяхме запознали с него, като по време на една бурна нощ, му казах че е роден за мен. Той пък взе, че ми повярва и се оженихме.  ;D ;D ;D
Тоя Мерк в Дева.....

да, така е, на това е подвластен, но един изблик не е достатъчен..трябва да се поддържа огънят пак с думи..ако държиш на него де.. ;)
но думите освен силни, трябва да са и искрени, особено ако се отнасят до взаимоотношенията ви..намери нещо, което е здраво, силно и красиво между вас, облечи го в подходящи думи и му го подари в удобен момент..разпалването на огъня ти е гарантирано..освен ако не е станал прекалено циничен и да не си го признае..

Мерси за съвета Вижън.  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
оня ден Синухе ми вика ,
А, стига бе !!!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Инти

• 2068
Марая веднага ти казвам аспект:
Плутон 5-ти дом при лоши аспекти дава извратеност, садизъм, полови аномалии и нещастни връзки..

Етикетите не са общовалидни за всички , има си нива на проявления, ниво на съзнание и самосъзнание.

Примерно моя Марс в 8ми дом е в точен квадрат към Сатурн в Скорпион/5ти дом и в разходящ квадрат към Плутон във Везни/5ти дом, но не съм извратена, нито си падам по садо -мазо, и тем подобни,и не привличам и такива личности.

алабала портокала
Това ми е ясно.......
гледа се всичко
Какво веднага се вкопчихте в това като черни станции, аз имам опозе Уран/Хирон ама не съм наркоман.. ее ;D

Еми като ти е ясно, ако ми гледаш хороскопа само без да знеаш нищо за мен , нито какъв пол съм , няма ли да ми го лепнеш като етикет  ;)

*

Марая

• 28287
Лилавка , всяко извращение си е психическо отклонение.
иска ми се да поговориме с теоритечески предположения , а аз след това ще кача картата на г-н Кензо.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

Един от "най~силните" аспекти, "даващ" т.нар. търсения в областта на духовното е именно Венера квадрат Нептун; със сигурност има предизвикателство в него, но може да бъде изживяван и по този начин... В три карти, които разглеждам /две са на мъже и една на жена/ присъства този аспект, като включва и изключителен финес и усет към музиката и изкуството въобще...

С двете ръце се подписвам под това мнение.
« Последна редакция: Юли 09, 2010, 01:40:32 pm от Небесна »

*

Марая

• 28287
Кво да ти кажа Елфи ....
и аз така му казах на Синухе ,а той вика :
-сериозно ти казвам Марая! хората си онождат козите...
мани ,мани...да се смееш ли да плачеш ли?! :rolleyes:

*

elfidka

• 3129
Кво да ти кажа Елфи ....
и аз така му казах на Синухе ,а той вика :
-сериозно ти казвам Марая! хората си онождат козите...
мани ,мани...да се смееш ли да плачеш ли?! :rolleyes:
Е няма ли по тези села женски индивиди от вида на хомосапиенс ?
Ужас !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Nebesna

аз имам опозе Уран/Хирон ама не съм наркоман.. ее ;D

На теб кой ти каза, че този аспект дава наркомании. Хирон винаги се движи между Сатур ни Уран, така че опозициите му с Уран и/или съвпадите със Сатурн са толкоз често срещане явление, че ако свързвахме наркоманиите с визирания аспект, би трябвало да нарочим половината човечество....Можеш ли да цитираш източника за това заключение, ако си го спомняш, разбира се? Моля не го приемай като заяждане.

В началото на темата се поизплаших  :P, че аз мога да попадна в графата на извратените с всичките си планетни разположения....После се поуспокоих, аз си имам 5-домен Плутон и в градус Анарета, че и стационарен, обяснявам лично за себе си как го чувствам. Като попаднеш в окото на бурята, дава ти се време да размислиш и да направиш свободен избор...Защото всичките ми планетни конфигурации предполагат точно обратното.
   Значи остава валидно последното за 5-домния Плутон - нещастните връзки....е всъщност всичко е до преработка и нива на проявление...
   Опитвам се да направя обобщение - по Плутон, по Марс, по Венера, по Луна, а и по Меркурий, ха и да не забравя Уран /той е нестандартния/ - всяко едно лошо положение, нараняване, акцентиране от малефик, падение - предполага някакви ексцесии, ако тези планети са взаимообвързани в натала. Значи при провокация от някви транзити, дирекций  :P, прогресий....се стига до един праг, в който ако не се намеси контрольора Сатурн, осъзнатата воля на Слънцето, който се прескача и се стига до извратеност....Сега вече ще намеся Нептун, ако въобще не е акцентиран в натала, при това положение на останалите планети и евентуалната провокация ще му се даде пълна воля да се отдаде на самозаблудите, фантазиите и илюзиите, които в нашите човешки очи - са неприемливи...
  П.П. Ииии никой от нищо не е застрахован....

*

holanda

Лилавка , всяко извращение си е психическо отклонение.
иска ми се да поговориме с теоритечески предположения , а аз след това ще кача картата на г-н Кензо.... ;D

дадено! А г-н Кензо го чакаме с нетърпение,може да му сравним картата с тази на Покаяния и да намерим изпражненческите аспекти  ;D

*

elfidka

• 3129
 аз имам опозе Уран/Хирон ама не съм наркоман.. ее ;D

На теб кой ти каза, че този аспект дава наркомании. Хирон винаги се движи между Сатур ни Уран, така че опозициите му с Уран и/или съвпадите със Сатурн са толкоз често срещане явление, че ако свързвахме наркоманиите с визирания аспект, би трябвало да нарочим половината човечество....Можеш ли да цитираш източника за това заключение, ако си го спомняш, разбира се? Моля не го приемай като заяждане.
;D ;D Добре..
срещал съм го в много книги и в интернет..
питай дори Дивна наскоро говорехме за този аспект и тя беше коментирала също за него че е чела за това..
Крис, помисли малко, Хирон и Уран на какво са символи и после вече си извади заключението .
Аз съм чувала, че Хирон Опозе на Уран присъства в картите на хора, болни от спин. / като пример /
пп споко, това са цели поколения....
аз също го имам, аспекта де  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
Ето ви картата на Кензо  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
никой ли няма да се изходи ;D ;D ;D по картата на Кензо

*

Lillie

• 30532
Марайче, часът на г-н Кензов  ;D известен ли е или е хипотетичен? Питам, защото си посочила 12 на обяд.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

:85:скорпион,говорехме за вълка,а той...от пръв поглед ми се наби в очите опозицията Луна-Нептун ,вярно,не е в любовните домове,но Луната е в Телец /телец,Прокажен :rolleyes:/ ,като Венерата /У4 дом/ е в Стрелец и в твърд аспект с Плутон и Марс...нищо чудно,че с тази Стрелчешка Венера разгръща напълно проблемите,идващи от квадратурата с Плутон и човека се хвърля възторжено в риска.