В началото на темата се поизплаших

, че аз мога да попадна в графата на извратените с всичките си планетни разположения....После се поуспокоих, аз си имам 5-домен Плутон и в градус Анарета, че и стационарен, обяснявам лично за себе си как го чувствам. Като попаднеш в окото на бурята, дава ти се време да размислиш и да направиш свободен избор...Защото всичките ми планетни конфигурации предполагат точно обратното.
Значи остава валидно последното за 5-домния Плутон - нещастните връзки....е всъщност всичко е до преработка и нива на проявление...
Опитвам се да направя обобщение - по Плутон, по Марс, по Венера, по Луна, а и по Меркурий, ха и да не забравя Уран /той е нестандартния/ - всяко едно лошо положение, нараняване, акцентиране от малефик, падение - предполага някакви ексцесии, ако тези планети са взаимообвързани в натала. Значи при провокация от някви транзити, дирекций

, прогресий....се стига до един праг, в който ако не се намеси контрольора Сатурн, осъзнатата воля на Слънцето, който се прескача и се стига до извратеност....Сега вече ще намеся Нептун, ако въобще не е акцентиран в натала, при това положение на останалите планети и евентуалната провокация ще му се даде пълна воля да се отдаде на самозаблудите, фантазиите и илюзиите, които в нашите човешки очи - са неприемливи...
П.П. Ииии никой от нищо не е застрахован....