Здравей Гост

ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,ТРАНЗИТИ

• 248 Отговора
  • 42488 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Еми тук има Слънце в Скорпион и подчертано присъствие на земния елемент - Луна в Телец в тригон към Марс, Плутон и Юпитер в Дева. Венера в квадрат с Марс, Плутон и Юпитер...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Марайче, часът на г-н Кензов  ;D известен ли е или е хипотетичен? Питам, защото си посочила 12 на обяд.

точен е Лили! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Опитвам се да направя обобщение - по Плутон, по Марс, по Венера, по Луна, а и по Меркурий, ха и да не забравя Уран /той е нестандартния/ - всяко едно лошо положение, нараняване, акцентиране от малефик, падение - предполага някакви ексцесии, ако тези планети са взаимообвързани в натала. Значи при провокация от някви транзити, дирекций  :P, прогресий....се стига до един праг, в който ако не се намеси контрольора Сатурн, осъзнатата воля на Слънцето, който се прескача и се стига до извратеност....Сега вече ще намеся Нептун, ако въобще не е акцентиран в натала, при това положение на останалите планети и евентуалната провокация ще му се даде пълна воля да се отдаде на самозаблудите, фантазиите и илюзиите, които в нашите човешки очи - са неприемливи...

Аз вече се изходих и не искам да се надрисквам повече. Малко разместване на текста по-горе и пак ще вържем ситуацията на мистър Кензо  ;D - ще му я натъкмим.....

*

holanda

Re:ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,Т
« Отговор #123 -: Юли 09, 2010, 01:40:37 pm »
Мерка ти какво общо има със секса или има връзка с 5/8 дом?

не знам, честно..мерка ми е ретро, в дева, на асц. освен девата и първи дом, управлява и МЦ и десети дом, близнаци..
има тригон с луната ми в девети, ако това е някакво обяснение как предизвикват чувства в мен думите..

с пети и осми дом връзка не виждам никаква.. :-\

верно ли ти е така поставен? Моя също е в Дева,ретро,анарета в 12 дом.Обаче няма нищо общо с любовните възприятия.Даже не обичам да ми разтягат локуми за звездите и луната,че така светкавично им скeнирам намеренията... :-\

p.с. виж,затова значи все съм споделяла и харесвала логиката ти.Като моята е. ;D

*

Nebesna

Тоя Кензо има точен съвпад на Марс с Плутон и Юпитер в 8-ми дом и определено няма задръжки в "дефекацията" по време на секс.
Представи си, че беше му се изакала и после рече: "Хайде сега аз на тебе!"  :72:

*

Lillie

• 30532
Не разбрах обаче той ли е в ролята на поглъщащия или иска неговото да се поглъща?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Представи си, че беше му се изакала и после рече: "Хайде сега аз на тебе!"  :72:

А представи си да не й се ака в сюблимния момент.  ;D Ще трябва да се вземат разхлабителни преди актЪт.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

Не разбрах обаче той ли е в ролята на поглъщащия или иска неговото да се поглъща?  ;D

той поглъща ;D.Алчен,мазен...Луната му е в телец все пак.Как да даде  :57:

*

Nebesna

Ама за поглъщане ли става дума? Аз помислих, че иска да му се изакват върху тялото.

*

Nebesna

А представи си да не й се ака в сюблимния момент.  ;D Ще трябва да се вземат разхлабителни преди актЪт.  ;D

:72:

*

Марая

• 28287

той бе ,той!
ужас....
абеее,лягаме си .иначе цяла вечер много мил ,галантен внимателен.
етикета го владее перфектно.всичко под контрол. изтънчено ,музика ,свещи ,романтика..
и по едно време ми вика :angry: :angry:
-няма ли да акаш?
-МОЛЯ?- казвам.
-абе искам да акаш.....
не ми се говори!
виж Небесна се сети ,че съм Ви го разказвала миналата година във Варна.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Олееее, разлайнихте темата съвсем  :rolf: :rolf:

*

Lillie

• 30532
виж Небесна се сети ,че съм Ви го разказвала миналата година във Варна.... ;D ;D

Тъй ли? А аз нямам никакъв спомен, явно се бях отплеснала тогава.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

В продължение на написаното от Вижън ще добавя, че господарят на Асцендента - Сатурн е в опозиция на Меркурий - управителя на всичките тежки планети в 8-ми дом. Човекът може да има купища сексуални комплекси, а също да е страдал от запек като дете. Оста 2/8 е оста на поглъщането и отделянето и в тази карта има дисбаланс.

*

Марая

• 28287

Ама за поглъщане ли става дума? Аз помислих, че иска да му се изакват върху тялото.

абе всичко бе.... :-X :-[
направо отврат.
ааа и още нещо .
много слаб като любовник! а е скорпи-просто не е за вярване.

*

Lillie

• 30532
много слаб като любовник! а е скорпи-просто не е за вярване.

Сигурно с тези извращения компенсира липсата на нормална ерекция.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
В продължение на написаното от Вижън ще добавя, че господарят на Асцендента - Сатурн е в опозиция на Меркурий - управителя на всичките тежки планети в 8-ми дом. Човекът може да има купища сексуални комплекси, а също да е страдал от запек като дете. Оста 2/8 е оста на поглъщането и отделянето и в тази карта има дисбаланс.

да ,много комплекси!
почти не му ставаше...мекичък и много дълъг!
грозна работа и едни огромни дисаги отдолу :angry: :angry:

Ооооо, имам живо въобръжение и визуализирам всичко, което чета .....баааа ще повърна.....Стигаааа!

*

Nebesna

Сексуалната мощ на Скорпиона е преувеличена. Те имат силни желания и страст, но реализацията е съвсем друго нещо.

*

Nebesna

Огромните дисагите са характерни за старчетата. Буааааа!