да ,много комплекси!почти не му ставаше...мекичък и много дълъг!грозна работа и едни огромни дисаги отдолу :angry: :angry:
Ооооо, имам живо въобръжение и визуализирам всичко, което чета .....баааа ще повърна.....Стигаааа!
Вижън ,майка му е медицински работник и е титулована....бащата много голяма пръчка ,не клечка.той също- дрисльото.......
Цитат на: Марая в Юли 09, 2010, 01:57:38 pmда ,много комплекси!почти не му ставаше...мекичък и много дълъг!грозна работа и едни огромни дисаги отдолу :angry: :angry:ама как си го обяснила образноооо.. така ,така ..случва се понякога да направиш лоша инвестиция
А женил ли се е някога? Срам за неговото семейство...
перспективна партия за кариера и израстване ,но за този който търси това.аз търсех по-различни неща .....
Цитат на: Марая в Юли 09, 2010, 02:00:49 pmВижън ,майка му е медицински работник и е титулована....бащата много голяма пръчка ,не клечка.той също- дрисльото....... може да се е опитала да приложи някакви медицински нови методи да го приучи по- рано на гърне, или да не му е обръщала внимание, защото е била много заета..да го е забравяла за дълго, а като го е намирала наакан после да му се е карала и наказвала жестоко..жестоките наказания могат да са причина за това..
Цитат на: Марая в Юли 09, 2010, 02:10:36 pmЦитат на: Небесна в Юли 09, 2010, 02:04:20 pmА женил ли се е някога? Срам за неговото семейство... да!семеен е и има задължително по 2 извънбрачни връзки!фрашкан е с пари....,позволява си да прави скъпи подаръци.не налита веднага. ухажването при него трае дълго.чревоугодник е!има невероятен респект към майка си.бащата е починал.няма деца , а много иска жена му да му роди.как ще стане баща като му е мек и не може да го вкара!!??..освен да го намаже с епоксидна смола и да го изчака да се втвърди.. нали е доФтор, не може ли да осемени инвитро някоя сурогатна майка??
Цитат на: Небесна в Юли 09, 2010, 02:04:20 pmА женил ли се е някога? Срам за неговото семейство... да!семеен е и има задължително по 2 извънбрачни връзки!фрашкан е с пари....,позволява си да прави скъпи подаръци.не налита веднага. ухажването при него трае дълго.чревоугодник е!има невероятен респект към майка си.бащата е починал.няма деца , а много иска жена му да му роди.
Цитат на: Марая в Юли 09, 2010, 02:14:19 pmвъзможно е ,защото това си е психически проблем според медицината.но какво удоволствие може да му достави това? :rolleyes:разбираш ли ,че аз която споделям всичко с децата си ги бях учудила с мойто поведение.те ме изловиха да чета такава литература в интернет ,защото търсех обяснение....още съм изумена!това, което казваш, че има невероятен респект към майка си- сигурно тя е властна и взискателна жена..накарала го е като дете да се почувства мръсен и нелюбим, понеже е бил наакан, и сега той го обръща в мислите си така, че ако е наакан пак, ще стане като с мама, ще му се кара, ще го мрази, но това за него е символ на любов, защото каквато и да е майката, детето /сина/ е влюбено в нея..
възможно е ,защото това си е психически проблем според медицината.но какво удоволствие може да му достави това? :rolleyes:разбираш ли ,че аз която споделям всичко с децата си ги бях учудила с мойто поведение.те ме изловиха да чета такава литература в интернет ,защото търсех обяснение....още съм изумена!
Цитат на: Марая в Юли 09, 2010, 02:16:55 pmобясняваше това с някакво заболяване.вероятно е сериозен проблем за него.семеизпразване има ,но и в тоя момент е мекичък...абе аномалия!не е достор!политик е!ох, Марая, извинявай, не е смешно, ама ти си се държала като майка му, накарала си го да се почувства пак мръсен и нелюбим..затова и те е преследвал дълго време след това..
обясняваше това с някакво заболяване.вероятно е сериозен проблем за него.семеизпразване има ,но и в тоя момент е мекичък...абе аномалия!не е достор!политик е!
Цитат на: Lillie в Юли 09, 2010, 01:47:58 pmНе разбрах обаче той ли е в ролята на поглъщащия или иска неговото да се поглъща? Ама за поглъщане ли става дума? Аз помислих, че иска да му се изакват върху тялото.
Не разбрах обаче той ли е в ролята на поглъщащия или иска неговото да се поглъща?
дева в 8-ми дом - интерептирана. той е луд по доктори. просто си пада по докторки и сваля капа само и единственно на медицински лица.
Цитат на: Марая в Юли 09, 2010, 02:34:45 pmдева в 8-ми дом - интерептирана. той е луд по доктори. просто си пада по докторки и сваля капа само и единственно на медицински лица. Дай го насам да му се изакам отгоре. :tongue2: :85:
израза ''да ти с*ра у устенцата'' придоби ново, флиртаджийско звучене вече, след тази тема.. :57:интересно колко много вица има на тази тематика..явно повечето хора си го отработват с вицове, освен най- тежките случаи..сещам се за един..малко е покрай темата, ама става..а и го виждам по нов начин сега:един стар поп умирал, покрай него се навъртал млад дякон да го наглежда, но бил ял боб /по манастирски сигурно/ и само попръцквал..по едно време стария поп не издържал и казал- ех, Инокентий, Инокентий, аз душа бера,а ти флиртуваш ли, флиртуваш.. :85: