Здравей Гост

ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,ТРАНЗИТИ

• 248 Отговора
  • 42385 Прегледи
*

holanda

да ,много комплекси!
почти не му ставаше...мекичък и много дълъг!
грозна работа и едни огромни дисаги отдолу :angry: :angry:

ама как си го обяснила образноооо.. :P

така ,така ;D..случва се понякога да направиш лоша инвестиция  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Вижън ,майка му е медицински работник и е титулована....
бащата много голяма пръчка ,не клечка.
той също- дрисльото....... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  Ооооо, имам живо въобръжение и визуализирам всичко, което чета .....баааа ще повърна.....Стигаааа!

аз откога искам повръщаща емотиконка.... :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

А женил ли се е някога? Срам за неговото семейство... :-[

*

holanda

сигурно майката много го е стерилизирала и той сега си го връща на всички жени  :lol:

*

Nebesna

Като е бил малък, може майка му да е акала пред него. Какво като е медицински работник, някои не се съобразяват с това, че децата ги гледат, мислят, че като са малки, не разбират или не запомнят.

*

Марая

• 28287
да ,много комплекси!
почти не му ставаше...мекичък и много дълъг!
грозна работа и едни огромни дисаги отдолу :angry: :angry:

ама как си го обяснила образноооо.. :P

така ,така ;D..случва се понякога да направиш лоша инвестиция  ;D

какво приказваш...всичко приключи много бързо ;D ;D,тръгнах си веднага!
немедленно.
после беше ми продънил телефона ,ама.....абе отврати ме!
това е истината.
перспективна партия за кариера и израстване ,но за този който търси това.
аз търсех по-различни неща ..... :(

*

Nebesna

Марая, този мъж имал ли е някога брак?

*

Марая

• 28287

да!семеен е и има задължително по 2 извънбрачни връзки!
фрашкан е с пари....,позволява си да прави скъпи подаръци.
не налита веднага. ухажването при него трае дълго.
чревоугодник е!
има невероятен респект към майка си.
бащата е починал.
няма деца , а много иска жена му да му роди.

*

holanda

перспективна партия за кариера и израстване ,но за този който търси това.
аз търсех по-различни неща ..... :(

ей,виж,тогава може да го свържем с Покаяния ;D.Той нали изгода търси.ще се душат и хапят до кръв,ще се ядат и пият, и всеки е щастлив  :85:

*

Марая

• 28287

може да се е опитала да приложи някакви медицински нови методи да го приучи по- рано на гърне, или да не му е обръщала внимание, защото е била много заета..да го е забравяла за дълго, а като го е намирала наакан после да му се е карала и наказвала жестоко..жестоките наказания могат да са причина за това..

възможно е ,защото това си е психически проблем според медицината.

но какво удоволствие може да му достави това? :rolleyes:
разбираш ли ,че аз която споделям всичко с децата си ги бях учудила с мойто поведение.
те ме изловиха да чета такава литература в интернет ,защото търсех обяснение....
още съм изумена!

*

Марая

• 28287

да!семеен е и има задължително по 2 извънбрачни връзки!
фрашкан е с пари....,позволява си да прави скъпи подаръци.
не налита веднага. ухажването при него трае дълго.
чревоугодник е!
има невероятен респект към майка си.
бащата е починал.
няма деца , а много иска жена му да му роди.

как ще стане баща като му е мек и не може да го вкара!!??..освен да го намаже с епоксидна смола и да го изчака да се втвърди.. ;D нали е доФтор, не може ли да осемени инвитро някоя сурогатна майка??
обясняваше това с някакво заболяване.вероятно е сериозен проблем за него.семеизпразване има ,но и в тоя момент е мекичък...абе аномалия!

не е достор!
политик е!

*

Марая

• 28287
възможно е ,защото това си е психически проблем според медицината.

но какво удоволствие може да му достави това? :rolleyes:
разбираш ли ,че аз която споделям всичко с децата си ги бях учудила с мойто поведение.
те ме изловиха да чета такава литература в интернет ,защото търсех обяснение....
още съм изумена!

това, което казваш, че има невероятен респект към майка си- сигурно тя е властна и взискателна жена..накарала го е като дете да се почувства мръсен и нелюбим, понеже е бил наакан, и сега той го обръща в мислите си така, че ако е наакан пак, ще стане като с мама, ще му се кара, ще го мрази, но това за него е символ на любов, защото каквато и да е майката, детето /сина/ е влюбено в нея..
да , така е.
сетих се и още нещо....лудо влюбен в себе си!

*

Марая

• 28287
обясняваше това с някакво заболяване.вероятно е сериозен проблем за него.семеизпразване има ,но и в тоя момент е мекичък...абе аномалия!

не е достор!
политик е!

ох, Марая, извинявай, не е смешно, ама ти си се държала като майка му, накарала си го да се почувства пак мръсен и нелюбим..затова и те е преследвал дълго време след това.. ;D

:86: да ,без да осъзнавам какво съм направила... ;D ;D
Вижън да пази господ викам аз ,щото са много страшни тея психари....

*

Марая

• 28287
а знаеш ли аз какво си мисля...
упр. на 5-ти дом е венера ,която прави тригон с упр.на асц.
но и квадрат с юпитер ,марс и плутон в дева.
на к8 упр. е слънцето ,което не е добре поставено.
в пети дом в близнаци има Лилит.
толкова му е изкривена представата за любов ,че не е истина.
дева в 8-ми дом - интерептирана. той е луд по доктори. просто си пада по докторки и сваля капа само и единственно на медицински лица.

*

Марая

• 28287

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Не разбрах обаче той ли е в ролята на поглъщащия или иска неговото да се поглъща?  ;D

Ама за поглъщане ли става дума? Аз помислих, че иска да му се изакват върху тялото.
[/size][/b]

:57: :85: :85:  А, чо каиш,баби? Ша умраааа..... :85: :85: Поглъщай, де що доди.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан

дева в 8-ми дом - интерептирана. той е луд по доктори. просто си пада по докторки и сваля капа само и единственно на медицински лица.

Дай го насам да му се изакам отгоре.  :tongue2: :85:

*

Марая

• 28287

Дай го насам да му се изакам отгоре.  :tongue2: :85:

:57: :57: :57:
абе Скарлет ,всичко си е по плутон.
и фекалийте и самия акт -нали така.

сетих се , флаутиленция ли беше  ;Dнея по нептун ли да я търсиме... ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора

израза ''да ти с*ра у устенцата'' придоби ново, флиртаджийско звучене вече, след тази тема.. :57:

интересно колко много вица има на тази тематика..явно повечето хора си го отработват с вицове, освен най- тежките случаи..

сещам се за един..малко е покрай темата, ама става..а и го виждам по нов начин сега:

един стар поп умирал, покрай него се навъртал млад дякон да го наглежда, но бил ял боб /по манастирски сигурно/ и само попръцквал..по едно време стария поп не издържал и казал- ех, Инокентий, Инокентий, аз душа бера,а ти флиртуваш ли, флиртуваш.. :85:

хахахааааааааааааааааааааааа  :85: :85: :85: :85: :85: :85:

па аз сетих за друг:
един студент се събужда след върл нощен запой. отива препъвайки се до банята и като си поглежда суратя в огледалото и вижда конец да виси от единия край на устата му. опулва се и казва:
- Господи, дано да е пакетче чай!
 :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/