Здравей Гост

ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,ТРАНЗИТИ

• 248 Отговора
  • 42547 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Слънцето е в заточение във Водолей

Оттам насетне следва много планети в силно полложение:
Луната е силна, в екзалтация в Телец, но в съвпад с възела
Венера е в екзалтация в Риби
Марс е в екзалтация в Козирог
Юпитер е в екзалтация в Рак
Меркурий е в екзалтация във Водолей
Уран е на трон във Водолей.

Хм, май ще се окаже, че многото планети с есенциални достойнства не винаги са манна небесна. Същото като с преобладаващите тригони и секстили.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Слънцето е в заточение във Водолей

Оттам насетне следва много планети в силно полложение:
Луната е силна, в екзалтация в Телец, но в съвпад с възела
Венера е в екзалтация в Риби
Марс е в екзалтация в Козирог
Юпитер е в екзалтация в Рак
Меркурий е в екзалтация във Водолей
Уран е на трон във Водолей.

Хм, май ще се окаже, че многото планети с есенциални достойнства не винаги са манна небесна. Същото като с преобладаващите тригони и секстили.

Даааа, така е. Не винаги са манна небесна. Нали се убедихме, че детронираните планети дават някакъв талант и стремеж той да се развива. Именно чрез тях, казвам аз, се появява у човека желанието да надскочи себе си. А този човек, струва ми се е бил прекалено глезен или не му е било обръщано достатъчно внимание, за да се отдаде на разврат.

Те във висшето общество от скука се чудят какво да правят - прибави им няколко екзалтирали планети в картата и им гледай сеира.  :57:

*

Lillie

• 30532
Трябва да погледна моя съвпад къде беше  ;D. Нищо чудно да се окаже в най-трудната накшатра  :-[.

Ти нямаш светило в съвпад с нодалната ос.
Имаш екзалтирал Марс в съвпад с Раху. В накшатра Шравана е съвпадът, тази е от по-благоприятните. При това Марс има специално достойнство при теб - намира се в ъглов дом от Луната и от Лагна, в екзалтация. Това е една от специалните планетни комбинации - Ручака йога - дава смелост, борбеност, амбиция, ентусиазъм...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

Трябва да погледна моя съвпад къде беше  ;D. Нищо чудно да се окаже в най-трудната накшатра  :-[.

Ти нямаш светило в съвпад с нодалната ос.
Имаш екзалтирал Марс в съвпад с Раху. В накшатра Шравана е съвпадът, тази е от по-благоприятните. При това Марс има специално достойнство при теб - намира се в ъглов дом от Луната и от Лагна, в екзалтация. Това е една от специалните планетни комбинации - Ручака йога - дава смелост, борбеност, амбиция, ентусиазъм...

Благодаря, Лили!

А аз бях останала с впечатлението, че по индийската Марс в съвпад с Раху е по-лош даже от инвалидната ми Луна в оксидентала  :-\.
Думите ти определено ми действат успокояващо.

Re:ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,Т
« Отговор #244 -: Юли 11, 2010, 08:10:53 am »
човекът обича да бъде доминиран от жените-изпитва удоволствие от това.

но и властната майка би трябвало да е показана в хороскопа..

показана е  екзалтирала Луна в Телец/Слв тригон  екзалтирал Марс
и упр. на родителската ос са му на Асц. и каре с Луната
Юпитер Рак е в каре Плутон

луната в телец винаги ли е властна майка!!  :o

асп. Луна /Марс  е
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,Т
« Отговор #245 -: Юли 11, 2010, 11:05:13 am »
луната в телец винаги ли е властна майка!!  :o

аз имам луна в телец :blink: и майка ми никак не е властна. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
Е вие пък, Стреличка е имала предвид Луна в аспект с Марс. Между другото допускам, че може и властна да е съпругата, щото не винаги майката е в тази роля.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Е вие пък, Стреличка е имала предвид Луна в аспект с Марс. Между другото допускам, че може и властна да е съпругата, щото не винаги майката е в тази роля.   

вероятно защото при мен аспекта луна/марс е тригон :blink:.
но ако луната в телец /инатлива и практична/ е в каре с марс /доминиращ и активен/ е възможно това проявление.
не знам защо ,но властта винаги я търся по сатурн и плутон.
съвпад на Луна/Сатурн дава властна майка. има значение и знака.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
Имам пример за Луна в опозиция с Марс при мъж, но хич не е властна мама, а е самата кроткост, бащата е силния там. Но пък съпругата умее да постига своето, не буквално чрез сила разбира се, но се налага във всяко отношение. Затова казвам, че съпругата също може да е, но не е по темата, няма да навлизам в подробности.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.