Здравей Гост

ВЛАСТНА ЛУНА

• 211 Отговора
  • 33198 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ВЛАСТНА ЛУНА
« -: Юли 11, 2010, 11:54:49 am »
Луната - сингнификатор на майката ,съпругата ,жената ,по-голямата дъщеря ,сестрата.
психиката , усещанията ,желанията ,страстите ,потребностите. душата ни.
кога тя е властна ,кога е мека и добра ,кога е хармонична и кога дисхармонична.
дали представата ни з власт е правилна?
дали разбираме правилно думата власт?
аспектите на властната луна....

да пишем тук за нея!
хубав ден! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:ВЛАСТНА ЛУНА
« Отговор #1 -: Юли 11, 2010, 12:26:41 pm »
не винаги луната в падение или заточение е показател за властна майка.
имам крта на мъж , която ще кача по-късно след като го питам. има луна в козирог и е доста интересна личност.
луната в квадрат с марс ,наред с всички негативи , би могла да бъде и стимул ,конструктивна в изграждането на отношенията.
земната луна е практична и прагматична ,уверена и стабилна като психика и емоция.
в моя случай в телец тя е в ЯН-ски знак и майка ми е точно такава.
присъства страх и колебание по отношение на бъдещето при нея.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Юли 11, 2010, 12:33:45 pm »
сега да си пренасям писаниците тук за луната ли??да не е в темата за извратените..ок
така мисля ,все пак да се пише за нещо свято в тема за извратеняци е повече от цинизъм... :( :blink:

« Отговор #3 -: Юли 11, 2010, 12:34:56 pm »
имам крта на мъж , която ще кача по-късно след като го питам. има луна в козирог и е доста интересна личност.
луната в квадрат с марс ,наред с всички негативи , би могла да бъде и стимул ,конструктивна в изграждането на отношенията.
земната луна е практична и прагматична ,уверена и стабилна като психика и емоция.
Луната ми е във Близнаци и няма напрегнати мажорни аспекти а майка ми е еднин от най властните груби и агресивни хора които съм срещала в живота си....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Юли 11, 2010, 12:41:19 pm »
Луната е на трон в рак ,екзалтира в телец.
в заточение в козирог ,в падение  в скорпион.

Прозерпина , а какви минорни аспекти има луната в натала ти?
има ли някаква връзка със сатурн или плутон?
и къде ти е мерка?
« Последна редакция: Юли 12, 2010, 09:34:15 pm от Марая »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5 -: Юли 11, 2010, 12:49:44 pm »

Невинаги трябва да приемаме буквално тълкуването на знака на Луната и да я идентифицираме с майките си. Сигурна съм, че и петте ти деца имат ако не всичките, то някои от тях Луна в различни знаци. Моята като е в Овен да не би майка ми да е била властна или пък да ме е биела? Беше силна жена, но не груба или властна. Беше най-добрия ми приятел, въпреки квадрата на Луната със Сатурн. Виж, темата за тате е друга.....и все пак го обичам, независимо от всичко.  :rolleyes: Луната дава инфорамация за това как възприемаш майка си, каква е в твоите очи в зависимост и от аспектите.

« Отговор #6 -: Юли 11, 2010, 12:54:59 pm »
Луната е на трон в рак ,екзалтира в телец.
в падение в козирог ,в заточение в скорпион.

Прозерпина , а какви минорни аспекти има луната в натала ти?
има ли някаква връзка със сатурн или плутон?
и къде ти е мерка?
Тригон Слънце Луна Сатур и Плутон няма аспекти
Мерка е в Скорп широк съвпад Марс и Уран
АААА Луната склячва квадрати с Лунните възли,кито според мене са много важни ,но не са лични Планети по точно не са Планети
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Юли 11, 2010, 12:57:16 pm »

Невинаги трябва да приемаме буквално тълкуването на знака на Луната и да я идентифицираме с майките си. Сигурна съм, че и петте ти деца имат ако не всичките, то някои от тях Луна в различни знаци. Луната дава инфорамация за това как възприемаш майка си, каква е в твоите очи в зависимост и от аспектите.
луната дава инфо как възприемаме майка си , луната е сингнификатор на майката във всеки хороскоп.
умишлено започнах така темата ,защото исках да се стигне до извода на по-късен етап ,кое всъщност в натала определя характера на майката.
и като е така  ;D,да го кажа....упр. на 10-ти дом е онзи ,който определя нрава и характера на майката., а луната е тази която допълва характеристиките.
много е важен и аспекта на луната към управителя на дома ,както и неговата аспектация.

мойте деца:
луна в близнаци
луна във водолей
луна в рак
луна в телец
луна в дев при сина ми.
ако питаш водолейската луна ,която чете астрология и разбира от астрология ,ще ти каже ,че точно по водолейски ме вижда. при нея луната е в 4-ти дом.т.е тя е на трон по дом.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8 -: Юли 11, 2010, 01:04:19 pm »
За да видим в конкретика - една карта, ако искате. Каква е майката, какъв е образа й в очите на този човек, въобще всичко около темата, каквото ви прави впечатление?
« Последна редакция: Юли 11, 2010, 05:28:39 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #9 -: Юли 11, 2010, 01:05:43 pm »

луната дава инфо как възприемаме майка си , луната е сингнификатор на майката във всеки хороскоп.
умишлено започнах така темата ,защото исках да се стигне до извода на по-късен етап ,кое всъщност в натала определя характера на майката.
и като е така  ;D,да го кажа....упр. на 10-ти дом е онзи ,който определя нрава и характера на майката., а луната е тази която допълва характеристиките.
много е важен и аспекта на луната към управителя на дома ,както и неговата аспектация.

мойте деца:
луна в близнаци
луна във водолей
луна в рак
луна в телец
луна в дев при сина ми.
ако питаш водолейската луна ,която чете астрология и разбира от астрология ,ще ти каже ,че точно по водолейски ме вижда. при нея луната е в 4-ти дом.т.е тя е на трон по дом.

Това исках да ти кажа. Не всяко дете те възприема по един и същ начин. И за мен не е правилно да се определя едва ли не характера на майката от знака на Луната. Едва ли не аз като имам Луна в Овен моята майка притежава типичните качества на знака като агресивност, егоизъм и т.н. Майка ми беше най-силния и благ човек, който някога съм познавала. Беше Близнаци, с Луна във Водолей. Тя постигаше всичко с усмивка и "колега"... ;D независимо дали беше наистина колега или не. Мир на душата й!  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Юли 11, 2010, 01:12:10 pm »
Съни , майката е подкрепяла във всичко този човек , наред с това е духовна жена с приключенски дух и философски разбирания. много добра домакиня , пътувала и създала дом по вкуса на стрелеца. дом в който няма ограничения и има разбиране ,както и свободни отношения.
диспозитора на луната е юпитер ,който от своя страна се намира в лъв , бляскава личност , работеща в колектив ,та дали не е и адвокат или юрист -майката.
 наред с това е много енергична и доволно чевръста в ръцете. много добре се справя с писане или с работа свързана с детайли.... :blink:
човека би трябвало да е закърмен с вяра , да е търсач на духовното , това е успял човек сигурен в себе си и в онова което зависи от него.

п.п. не разбрах мъж или жена е?

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Юли 11, 2010, 01:16:05 pm »
Живее до вода , има възрастни хора от предците ,който са били ясновидци или духовни личности. може да  емигрант/ка/.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #12 -: Юли 11, 2010, 01:17:26 pm »
Съни , майката еподкрепяла във всичко този човек , наред с това е духовна жена с приключенски дух и философски разбирания. много добра домакиня , пътувала и създала дом по вкуса на стрелеца. дом в който няма ограничения и има разбиране ,както и свободни отношения.

Да, това имах предвид в съседната тема с този пример. Никакво присъствие на налагане на воля или сила спрямо личността. Напротив. Присъства напрегнатия аспект Луна с Марс, но както се вижда, не е достатъчен.

Диспозитора на Марс - Меркурий е в тригон с Луната. Диспозитора на Луната - Юпитер също. Емоционално разбиране между тях. Взаимна подкрепа и помощ във всяко отношение.    

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Юли 11, 2010, 01:18:31 pm »

Мъж.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Юли 11, 2010, 01:20:42 pm »

Мъж.

;D , бях сигурна ,че е мъж.
описаното от мен отговаря ли като характеристика за майката?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #15 -: Юли 11, 2010, 01:20:59 pm »
човека би трябвало да е закърмен с вяра , да е търсач на духовното , това е успял човек сигурен в себе си и в онова което зависи от него.
На прав път си за повечето неща.  :blink:

Привърженик съм на тезата, че майката е по 10 дом, но сякаш в картите на мъже забелязвам 4 дом да е по-описващ личността на жената, която е дала живот. В този случай също е така, но пък тук и Луната се намира в самия дом, така че, незнам.  

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Юли 11, 2010, 01:24:30 pm »
Живее до вода , има възрастни хора от предците ,който са били ясновидци или духовни личности. може да  емигрант/ка/.

а тук нещо?
търся един извод и ще се радвам да ме поправиш! :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #17 -: Юли 11, 2010, 01:25:04 pm »

а тук нещо?

Не е емигрантка. Само това не е вярно.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #18 -: Юли 11, 2010, 01:27:44 pm »
На прав път си за повечето неща.  :blink:

Привърженик съм на тезата, че майката е по 10 дом, но сякаш в картите на мъже забелязвам 4 дом да е по-описващ личността на жената, която е дала живот. В този случай също е така, но пък тук и Луната се намира в самия дом, така че, незнам. 

много често виждам бащата в 10 дом
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Юли 11, 2010, 01:29:03 pm »

а тук нещо?

Не е емигрантка. Само това не е вярно.

жената следва да е разведена или разделена с мъжа си...
луната е в съвпад с нептун /упр.на 7-ми дом/.