Здравей Гост

ВЛАСТНА ЛУНА

• 211 Отговора
  • 33249 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:ВЛАСТНА ЛУНА
« Отговор #100 -: Юли 17, 2010, 10:28:56 am »
вла̀стен
Значение на думата властен

властна, властно, мн. властни, прил.
1. Който обича да се разпорежда. Властна жена.
2. Който съдържа или изразява желание да подчинява другите на своята воля. Властни жестове. Властен поглед.
нареч. властно.

мойта е скорпионска в съвпад с Плутон.....не мога да преценя дали съм властна......ама май съм властна...друг е въпроса дали го показвам, как и къде....майка ми и тя е от властните.....

*

Инти

• 2068
« Отговор #101 -: Юли 17, 2010, 10:43:30 am »
Боже ти коя година си родена, след 83 ?

Не ми се мисли колко на дълбоко си поглъщаш емоциите :rolleyes:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #102 -: Юли 17, 2010, 11:09:48 am »

85...това дълбоко сигурно аз го чувствам като нормално...и не мога да направя разлика, но повечето хора не ме разбират явно и за това трудно ми допадат...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #103 -: Юли 17, 2010, 11:23:05 am »
Ти си много трудноразбираема  :72:

това как трябва да го разбирам...? :unsure:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #104 -: Юли 17, 2010, 11:24:39 am »

85...това дълбоко сигурно аз го чувствам като нормално...и не мога да направя разлика, но повечето хора не ме разбират явно и за това трудно ми допадат...

далислънцето не ти е огнено? или някой и друг аспект на юпитер ? а възможно ли е юпитер да е управляващ слънцето  или упр.на хороскопа?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #105 -: Юли 17, 2010, 11:31:03 am »
Слънцето Рак ми прави тригон към съвпада Луна/Плутон....
огнен ми е само Урана, койот е във взаимна рецепция с Юпитер в 1-ви дом...

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Юли 17, 2010, 11:35:07 am »

ясно! отчита се съвпад! а и юпи в първи :blink:.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #107 -: Юли 17, 2010, 11:56:23 am »

Олеее много вода около теб, добре че Нептуна ти е в Козирог, та да не потънеш съвсем  :P

относно хората просто не си срещнала сходна вибрация, не всички имат нужното ниво да схванат определена личност, и най-вече нейната дълбока същност.

*

Марая

• 28287
« Отговор #108 -: Юли 17, 2010, 12:59:50 pm »
Всяко нещо има корена си в света на идеите.
Когато архитектът осъзнае това, което иска да направи и тази идея е само в главата му, ин ли е това или ян?
Някои казват, че тази идея, която те изправя и те кара да я осъществиш е ян. Казват, че това, на което можеш да стъпиш е ян. От друга страна мудността на противника е ин, но точно на нея можем да се опрем .....
Всичко зависи от гледната точка и от това, как точно ще го използваме в момента.  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #109 -: Юли 17, 2010, 01:13:40 pm »

Олеее много вода около теб, добре че Нептуна ти е в Козирог, та да не потънеш съвсем  :P

има още....за добро или лошо... :ca:Марс,  :ca:Меркурий и  :sc:Сатурн
 :blink:

*

Инти

• 2068
« Отговор #110 -: Юли 17, 2010, 01:23:16 pm »
Добре си го завоалирала, и в крайна сметка нищо ясно не пролича от мисълта ти, може би се опита да оправдаеш грешката си.  Не съм я написала, за да я изтъквам, но форума се чете и от не толкова разбиращи от астрология, плюс това ти като човек навлязал в езотериката и астрологията си наясно, че ИН е Ин, ЯН е ЯН, а разпределението на инските и янските знаци в астрологията е направено вече отдавна, т.е. принципите , които намират своето отражение в живота работят по точно определен начин, и щом един знак е ИН по природа, това не се променя от гледната точка!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Юли 17, 2010, 01:38:50 pm »
Добре си го завоалирала, и в крайна сметка нищо ясно не пролича от мисълта ти, може би се опита да оправдаеш грешката си.  Не съм я написала, за да я изтъквам, но форума се чете и от не толкова разбиращи от астрология, плюс това ти като човек навлязал в езотериката и астрологията си наясно, че ИН е Ин, ЯН е ЯН, а разпределението на инските и янските знаци в астрологията е направено вече отдавна, т.е. принципите , които намират своето отражение в живота работят по точно определен начин, и щом един знак е ИН по природа, това не се променя от гледната точка!!!

щом добре съм го "завоалирала" ,значи съм стигнала до теб и си разбрала нещо! :P
ми не всяка мисъл може да бъде разбрана от всеки...тя стига точно там където трябва да стигне и серазбира точно от този който трябва да я рабере...както и да е спор няма да водя , а да се оправдавам още по-малко!
за мен ИН е вътре в ЯН  и ЯН е вътре в ИН.

и въобще не е нужно да ме разбираш! :blink:

*

Инти

• 2068
« Отговор #112 -: Юли 17, 2010, 01:59:39 pm »
за мен ИН е вътре в ЯН  и ЯН е вътре в ИН.

Важното е ти да разбираш самата себе си :P, и да си следиш мисълта, а не да я прехвърляш от една тема в друга, възоснова на филофските си разсъждения, и да говориш общо, а не конкретно.

Тук си говорим за астрология и за знаци, а не по принцип, всеки съдържа в себе си и ИН и ЯН, те са едно цяло ДА, не виждам смисъл да си говорим неща, които са ясни, но нямат корелация в случая с темата.

Познавам Телец с Луна съвпад Венера в Овен, както и Меркурий и Юпитер в Овен, да не броя и северния възел,Марса е в близнаци в опозиция към Сатурн, но е доста мудна натура, единствените Телци, които познавам,които не са мудни, са тези които имат планети в Близнаци, който е ЯНски знак.

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Юли 17, 2010, 02:10:48 pm »
за мен ИН е вътре в ЯН  и ЯН е вътре в ИН.

Важното е ти да разбираш самата себе си :P, и да си следиш мисълта, а не да я прехвърляш от една тема в друга, възоснова на филофските си разсъждения, и да говориш общо, а не конкретно.

звучи ми наставнически и порицателно! ;D не мислиш ли ,че знам по-добре от теб какво да правя със себе си и за себе си! както искам така говоря и това е мое изконно право! ;D

а на теб ,ако не ти харесва ,не ме чети ,не см си поръчала коректорка в сайта- отдавна забелязах ,че ме следиш и търсиш кусури! вероятно това и харесва на скорпионската луна!

Тук си говорим за астрология и за знаци, а не по принцип, всеки съдържа в себе си и ИН и ЯН, те са едно цяло ДА, не виждам смисъл да си говорим неща, които са ясни, но нямат корелация в случая с темата.

аза какво си говорим тук , решавам ние ,не съм забелязала досега програма в която д са потавени рамки какво ,в колко и как да си кажем.
нищо лично! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Юли 17, 2010, 02:25:47 pm »
Стига бе, момичета!  :blink:
Напоследък в тоя форум се пише много, а няма какво да се чете.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Юли 17, 2010, 02:30:40 pm »
Стига бе, момичета!  :blink:
Напоследък в тоя форум се пише много, а няма какво да се чете.

а ти какво предлагаш? ;D ;D
да мълчим ли? да не отговаряме на конкретните въпроси или мнения които ни засягат пряко или косвенно.
аз просто съм споделила мнението си и нищо повече!
а кое мнеие е меродавно за мен е мое изконно право на избор! :blink: ;)

*

Инти

• 2068
« Отговор #116 -: Юли 17, 2010, 02:31:24 pm »
Аз не съм те репликирала на личностна основа, направила съм ти забележка възоснова на твоя астрологична грешка, ти отиде в в посока личностно ниво,  на мен това никога не ми е било присъщо в характера, и винаги когато съм правила забележки са по конкретния въпрос, а не възоснова на характера на човек.

Не намесвай ако обичаш Луната ми в Скорпион, защото за разлика от твоята скорпионска натура, моята е облагородена от съвпада с Юпитер, не си прави погрешни заключения, в резултат на други прогресивни луни в скорпион.

Какво мнение си споделила бе Марая, ти ясно си го написала погрешно !!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Юли 17, 2010, 02:33:45 pm »
а ти какво предлагаш? ;D ;D
да мълчим ли? да не отговаряме на конкретните въпроси или мнения които ни засягат пряко или косвенно.

Понякога и мълчанието е полезно.
Но тук сме дискусионен форум и целта му е да се споделят мисли и гледни точки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Юли 17, 2010, 02:37:48 pm »
Аз не съм те репликирала на личностна основа, направила съм ти забележка възоснова на твоя астрологична грешка, ти отиде в в посока личностно ниво,  на мен това никога не ми е било присъщо в характера, и винаги когато съм правила забележки са по конкретния въпрос, а не възоснова на характера на човек.

btw , а това какво е :

и да си следиш мисълта, а не да я прехвърляш от една тема в друга, възоснова на филофските си разсъждения, и да говориш общо, а не конкретно.

Не намесвай ако обичаш Луната ми в Скорпион, защото за разлика от твоята скорпионска натура, моята е облагородена от съвпада с Юпитер, не си прави погрешни заключения, в резултат на други прогресивни луни в скорпион.

не я намесвам от тази гледна точка , а защото знам ,че луната в скорпион е способна дори да оцапа светлината си ,само и само да извади мърсотията на другите...юпитер и луната не се обичат много ,много...

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Юли 17, 2010, 02:41:05 pm »

я си представи ,че пиша нова астрология! ;D ;D ;)
и защо не?! всичко се видоизменя...
а кажи ,че не съм права за това ,че всичко се съдържа във всичкото и къде греша ,че в ЯН има ИН и ,че в ИН има ЯН!?
апострофирай и репликирай! но само това...
без да ми насочват мисълта и да ми казваш как да пиша и как да говоря...защото това наистина е мое право ,право на душата и духа!