Здравей Гост

ВЛАСТНА ЛУНА

• 211 Отговора
  • 33206 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ВЛАСТНА ЛУНА
« Отговор #160 -: Юли 18, 2010, 10:08:41 pm »
Ами не разбира се  :unsure:

Или аз не разбрах правилно,че имахте предвид,че всеки знак е хамалогия от ин/ян ?

ееее, най-накрая да се усетиш!
ама то не е много лесно , да имаш асц-дева-анализ ,анализ и пак анализ му е майката!
с две думи-не по врат , а по шия! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #161 -: Юли 18, 2010, 10:35:06 pm »
Въобще акцента на дева.. сума ти безполезни анализи, а не се обръща внимание на най-основното..  ;D
Не визирам теб Синухе.. говоря по принцип, а за Ин и Ян виж по-назад има една схема, която е много краснопоказна  :blink:

и да го визираш си прав!
аман от деви , ама много си ги обичам; нали пусто МЦ ми е там! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #162 -: Октомври 07, 2010, 12:29:41 am »
Доживях да чуя , че съм властна луна..... :'( :'(
Луната в телец , ......ужас! :angry:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #163 -: Октомври 07, 2010, 12:32:10 am »
Значи и аз трябва да съм властна ;D
Ми не е лошо като се замисли човек ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #164 -: Октомври 07, 2010, 01:01:33 am »
Значи и аз трябва да съм властна ;D
Ми не е лошо като се замисли човек ;D

Тези , които ме познават в тоя сайт от близо ..../както и ти/ , знаят , че давам изключително много свобода...
Много криво ми стана...Много! ТОВА ГО МОЖЕ САМО ЕДНА БЛИЗНАШКА ЛУНА... :angry: :(.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #165 -: Октомври 07, 2010, 01:06:15 am »
Човек може да дава много свобода и пак да държи до ярост на своето.....а това също е желание за налагане, което в чуждите очи да изглежда като властност.

*

Марая

• 28287
« Отговор #166 -: Октомври 07, 2010, 01:45:40 am »
Човек може да дава много свобода и пак да държи до ярост на своето.....а това също е желание за налагане, което в чуждите очи да изглежда като властност.

Абе каква ярост Скарлет! ???
Идвала си у нас...може ли жена с толкова деца да изпитва това чувство.... :o :unsure:

« Отговор #167 -: Декември 28, 2010, 04:36:34 am »

Идвала си у нас...може ли жена с толкова деца да изпитва това чувство.... :o :unsure:
Моята Луна е Близнашка но понякога съм толкова проклета че е и скорпионските Луни могат да ми завиждат(няма напрегнати мажорни аспекти)
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #168 -: Декември 28, 2010, 04:41:52 pm »
Съни , майката е подкрепяла във всичко този човек , наред с това е духовна жена с приключенски дух и философски разбирания. много добра домакиня , пътувала и създала дом по вкуса на стрелеца. дом в който няма ограничения и има разбиране ,както и свободни отношения.
диспозитора на луната е юпитер ,който от своя страна се намира в лъв , бляскава личност , работеща в колектив ,та дали не е и адвокат или юрист -майката.
 наред с това е много енергична и доволно чевръста в ръцете. много добре се справя с писане или с работа свързана с детайли.... :blink:
човека би трябвало да е закърмен с вяра , да е търсач на духовното , това е успял човек сигурен в себе си и в онова което зависи от него.

п.п. не разбрах мъж или жена е?

Сега започвам да чета темата, но да кажа, че и моята Луна е в Козирог в десети и има опозиция с Марс и съвпад със Сатурн.  Майка ми е чудесен човек, не само че не я възприемам като студена, агресивна ,или ограничаваща, но е точно обратното.  Тя е била моето вдъхновение, опора, топлота, сигурност, сродна душа.

Възпиремала съм баща си ,от друга страна, като студен, ограничаващ и  агресивен.  С годините вече се сприятелихме с него и започвам да оценявам и неговото положително присъствие в живота си.

Възможно ли е Луната да означава просто един от родителите, не непременнно майката?

*

Feia

« Отговор #169 -: Декември 28, 2010, 05:05:00 pm »

Ами, ако погледнем циганките! И те имат много деца.

« Отговор #170 -: Декември 28, 2010, 05:33:54 pm »
   За Марая - аз останах с впечатление, че даже е дала много свобода на децата си. Отношенията им са по-скоро приятелски, отколкото между родител и дете.
   Винаги съм възприемала майка си /мир на духа й/ като твърд човек, стоик, може би и властна но не в този смисъл. По-скоро човек, който беше много упорит. Беше зодия Телец и имаше като моята Луна - Водолейска. Баща ми - зодия Скорпион с Козирожка Луна - като малка съм го гледала с очите на дете, не съм осъзнавала много неща. Изключително опърничав, но властен не.

*

tadj-all

« Отговор #171 -: Декември 28, 2010, 05:36:40 pm »
Цитат на: Ropotamo
Сега започвам да чета темата, но да кажа, че и моята Луна е в Козирог в десети и има опозиция с Марс и съвпад със Сатурн.  Майка ми е чудесен човек, не само че не я възприемам като студена, агресивна ,или ограничаваща, но е точно обратното.  Тя е била моето вдъхновение, опора, топлота, сигурност, сродна душа.

Възпиремала съм баща си ,от друга страна, като студен, ограничаващ и  агресивен.  С годините вече се сприятелихме с него и започвам да оценявам и неговото положително присъствие в живота си.

Възможно ли е Луната да означава просто един от родителите, не непременнно майката?

Този въпрос е един от най-трудните според мен. Класически Луната и Сатурн играят ролята на майката и бащата.
Понякога съм срещал страшни противоречия, които съм изглаждал с 'помощ' от индийската астрология.

п.п: Има някои тънкости във възприемането на родителите ни. "Отношенията" родител-дете най-често съм ги хващал по отношението на управителя на Асц (демек родения) спрямо Луна и Сатурн.
Например, да речем, че си Асц Овен, следователно "ти си" Марс и съотношението Марс/Луна и Марс/Сатурн са показателни за отношенията между теб и твоите родители.

Не разбрах само - Сатурн с кого е в съвпад? С Луна или с Марс?

*

Марая

• 28287
« Отговор #172 -: Декември 28, 2010, 07:28:50 pm »
   За Марая - аз останах с впечатление, че даже е дала много свобода на децата си. Отношенията им са по-скоро приятелски, отколкото между родител и дете.
   Винаги съм възприемала майка си /мир на духа й/ като твърд човек, стоик, може би и властна но не в този смисъл. По-скоро човек, който беше много упорит. Беше зодия Телец и имаше като моята Луна - Водолейска. Баща ми - зодия Скорпион с Козирожка Луна - като малка съм го гледала с очите на дете, не съм осъзнавала много неща. Изключително опърничав, но властен не.

Да и е точно така! ;D
Имам отлични отношения...давам много свобода и разбиране.... ;D

*

holanda

« Отговор #173 -: Декември 28, 2010, 08:42:46 pm »

Ами, ако погледнем циганките! И те имат много деца.

да,и виж каква свобода дават на децата си  ;D

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #174 -: Декември 28, 2010, 08:45:36 pm »
Скоро излезе нова книга на Лиз Грийн и Хауърд Саспортас, в която са зесегнати и темите за родителите, различните модели родителски бракове. Още не съм я дочела, но определено е доста добра, както всичко от тези автори.

« Отговор #175 -: Декември 28, 2010, 10:16:35 pm »

Този въпрос е един от най-трудните според мен. Класически Луната и Сатурн играят ролята на майката и бащата.
Понякога съм срещал страшни противоречия, които съм изглаждал с 'помощ' от индийската астрология.

п.п: Има някои тънкости във възприемането на родителите ни. "Отношенията" родител-дете най-често съм ги хващал по отношението на управителя на Асц (демек родения) спрямо Луна и Сатурн.
Например, да речем, че си Асц Овен, следователно "ти си" Марс и съотношението Марс/Луна и Марс/Сатурн са показателни за отношенията между теб и твоите родители.

Не разбрах само - Сатурн с кого е в съвпад? С Луна или с Марс?

Луната ми е в десети дом в съвпад със Сатурн (бащата). Моля обърнете внимание, че тук все пак Сатурн си е на трон. Марс е в четвърти дом в почти точна опозиция с Луната и съответно в опозиция със Сатурн. И какво става сега, Луната уж  е сигнификатор за майката, пък е в десети дом ( бащата). Тогава десети дом показва ли бащата? В такъв случай четвърти трябва да показва майката, там е Марс, ретрограден и управител на асцендента Овен.  Марс, при това ранен.

Някой ще се наеме ли да преположи, каква е била  ситуацията в дома ми, особено в детството. Аз ще кажа как стоят нещата в действителност след това?

*

tadj-all

« Отговор #176 -: Декември 28, 2010, 10:26:09 pm »

Луната ми е в десети дом в съвпад със Сатурн (бащата). Моля обърнете внимание, че тук все пак Сатурн си е на трон. Марс е в четвърти дом в почти точна опозиция с Луната и съответно в опозиция със Сатурн. И какво става сега, Луната уж  е сигнификатор за майката, пък е в десети дом ( бащата). Тогава десети дом показва ли бащата? В такъв случай четвърти трябва да показва майката, там е Марс, ретрограден и управител на асцендента Овен.  Марс, при това ранен.

Някой ще се наеме ли да преположи, каква е била  ситуацията в дома ми, особено в детството. Аз ще кажа как стоят нещата в действителност след това?

Пусни си картата. Трябва да знам фазата на Луната. Приближава ли Сатурн или се отделя от него, Слънцето (ясно е, че е над Асц-Дсц, щом Марс е ретро), ама Скорпион ли, Стрелец ли, Водолей ли, Риби ли?

Това, ще е интересно - Луната и Сатурн да са замесени в Козирог и майката ти да цвъка от щастие и радост. Странно!

« Отговор #177 -: Декември 29, 2010, 12:47:12 am »

Не съм казала, че тя " цвъка от радост".

*

missKapriz

« Отговор #178 -: Декември 29, 2010, 01:14:21 am »
Цитат
Слънцето (ясно е, че е над Асц-Дсц, щом Марс е ретро)
ТаджАлл,това не го разбирам-когато Марс е ретро,слънцето е над Асц/Дсц-оста??Би ли обяснил

*

tadj-all

« Отговор #179 -: Декември 29, 2010, 03:47:57 am »
Цитат
Слънцето (ясно е, че е над Асц-Дсц, щом Марс е ретро)
ТаджАлл,това не го разбирам-когато Марс е ретро,слънцето е над Асц/Дсц-оста??Би ли обяснил

Kaprizz,

Всяка планета от Марс нататък към Плутон стават ретроградни, когато са в отстояние около 120градуса и малко отгоре от Слънцето.
И когато Марс е ретро, означава, че Слънцето е възможно най-близо до Марс в тригонален знак и най-далечен, когато е в опозиционен.
И в нейния случай, на Ropotamo Марс е в 4-ти дом, значи твърдо Слънцето е над хоризонта, заради това, че отстои на най-малко 120-градуса от него ;)