Здравей Гост

Юпитер VS Плутон

• 64 Отговора
  • 9348 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Юпитер VS Плутон
« Отговор #40 -: Юли 12, 2010, 02:31:38 pm »

Но да се върнем на Юпитер/Плутон-някой няма ли поне някой транзит още да сподели как го е минал,особено ако има такива натални връзки (защото ще е част от цикъл)?

Транзит съм го минала, но нямам аспект в натала между тях. При мен основно поради различни обостоятелства се наложи отново да премислям ценностната си система, но не настъпи промяна, а затвърждаване, интересно що. Имаше и някои Плутонови типове, които се явиха с всичките им възможни подземни проявления.  ;D
И понеже Юпитер е в последен градус при разпадането на този аспект и преминаването на Плутон в Козирог се случи и друга много важна среща в живота ми.
Имам явно още какво да го премислям тоя аспект, но не винаги успявам в своята си карта да отсея влиянието на туй от онуй, ако ме разбирате.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #41 -: Юли 12, 2010, 02:45:34 pm »
   Ще постна карта, деня с транзитите, в който избягах от къщи с един чужденец и се почна моята одисея. Бях бременна в първата седмица....На този ден заминахме, искахме нелегално да минем за Австрия, но закъсахме в Унгария по пътя, за около 20 дни, след това решихме, че ще се пробваме от друга граница. През Хърватска, до Словения и оттам пак обратно в Хърватска, закъсахме в Загреб....за 2 месеца. Имах спонтанен аборт, малко след рождения си ден...Седмица-2 след това отново тръгнахме, но този път за Италия. Този път успяхме да извървим пътя от Копър до Триест - нелегално. От там хванахме влака за Рим и сутринта бяхме там. Забременях за втори път месец февруари....Месец май отново тръгнахме към Австрия....ииии месец юни - той изчезна, а месец юли - аз се прибрах - с надутия корем, без мъж, без пари, без багаж....И колелото на съдбата се завъртя.
  Тааам, може да се отбележи, че щастливото събитие е моята бременност - и 2 пъти от раз....Сега си давам сметка, че това е трябвало точно тогава да се случи, без значение с кого съм иначе трудно бих имала дете. Просто това е бил последния влак. Ако търсим как се е проявил съвпада на тр.Плутон с нат.Юпитер - при мен.

*

holanda

« Отговор #42 -: Юли 12, 2010, 02:49:03 pm »
дайте ми парички на мен аз нали съм метален кон  :97:

думата не беше ли авантаджия  :P

пък за сексшоп-а,може да ви пратя няколко промотори от публичния ми дом,но ще си взема % от печалбата.Нептуня ми е зле аспектиран от Юпитер,така че не разчитаите да проявя самарянски качества,стане ли дума за бизнес  :mellow:

*

Uran

• 6041
« Отговор #43 -: Юли 12, 2010, 02:53:19 pm »
Тези карти са ми малко трудни за "виждане"- това беше в скоба. :blink: :blink: Имало е голям натиск от транзитни планети в/у стелиума ти в 6 дом,също така тр. Уран е бил в квадратура с наталният, който е съвпад с ИЦ.Темите по 7 и 4 домове са ескалирали.Тр.Плутон в съвпад с натални Юпитер-У7 и Венера-У4 и У12 ;) Тр. Юпитер в съвпад с натален Марс- управител на МЦ, транзите СЛВ- и той кукнат там. ;D ;DАбе не ти е било никак лесно и големи бесове е имало пък и възврат май на Юпитер, а той понякога такива крила дава и за деструктивни постъпки.
Мисля, че все пак Уран е драснал клечката с кибрит.
« Последна редакция: Юли 12, 2010, 02:59:30 pm от Uran »

« Отговор #44 -: Юли 12, 2010, 03:01:00 pm »
    ;D Чеки да постна и синастрийка...Та да навържем астрологически нещата. В натала си имам секстил между Юпитер и Плутон, а Юпитер е управител на ДСЦ, нали и по него са чужденците...А и с него в синастричната ми карта най-засегната е остта 6-12. Неговия час не знам, но и той има силно скорпионско излъчване....

« Отговор #45 -: Юли 12, 2010, 04:14:27 pm »
там с тоя скорпион става мазано.. лилит съвпад с марс, че е и ретро :unsure:
сефте виждам подобно нещо в синастрия

Плутон  :soe: Лилит  и то в 4-ти дом (ако не греша) :lol:
 :opo: Хирон
тва е карма вече   ;D

Къде видя пък ретро Лилит ? С този със сигурност знам, че в следващия си живот ще продължим неразрешената карма от сегашния....и за това хииич не се притеснявам.
   Та кво беше главното Плутон срещу Юпитер....или със Юпитер в случая - разширява във всички посоки и нагоре, надоле, налево и надесно....Качва те горе на черешата и те пуска отвисоко да паднеш в следващия момент в лайната..... ;D. Преживява се, та при мен като гледам почти всички събития по-важни в живота са ми станали, когато е засегната остта 6-12-9, в случая 9 -ти дом, нали е под опеката на Юпитер мунданно...Ходих, скитах, разширявах си кръгозора с чужди култури и нрави.

« Отговор #46 -: Юли 12, 2010, 05:34:05 pm »
MArs не лилит, марса не ти ли е ретро?

твоя марс  :soe: с неговия лилит (в Скорпион)

твоя лилит  :soe: с неговия плутон (междувременно те са в  :opo:  с неговия Хирон)

това ми изглежда много силно кармично

Не не Марса си ми е директен, това под него е Вертекса, което те е объркало....Мчи силно кармично, ама на бяхме близо 1 година, на 5-тия ми месец от бременността той изчезна и на - няма го до ден-днешен - ни вест, ни кост...Ама аз никога за това не съм се притеснявала, просто се питам от време на време - жив ли е умрял ли е...Трябвало е така да стане - е тук вече не знам по коя от всички планети.....Ама всички заплетени кармични възли, се активираха, когато транзитния Плутон стъпи в Скорпион и най-вече в съвпад с Вертекса ми....Някои възли - ги отложих за следващ живот, щото нямам време в тоя. А други вместо да ги развържа ги оплетох още повече, трети ги отсякох и забравих.....

*

Nebesna

« Отговор #47 -: Юли 12, 2010, 06:08:27 pm »
Забравих да добавя - и петрол. Отвори бензиностанция.  ;)

Доколкото аз зная, петролът е по Нептун.

*

Divna

« Отговор #48 -: Юли 12, 2010, 06:08:38 pm »
Приятелят ми е с таоквадратура Сатурн-Юпитер-Плутон/Уран. В момента има мунданнен таоквадрат от същите планети  :o. От известно време все ми повтаря, че се чувства много "странно", а то каква била работата.

*

Nebesna

« Отговор #49 -: Юли 12, 2010, 06:29:55 pm »
Едно от негативните проявления на аспекта е разрастването на раковите заболявания, ако двете планети имат отношение към домовете на здравето.

*

Divna

« Отговор #50 -: Юли 12, 2010, 06:32:09 pm »
Едно от негативните проявления на аспекта е разрастването на раковите заболявания, ако двете планети имат отношение към домовете на здравето.

Небесна, квадратурата Плутн/Юпитер ли визираш?

*

Nebesna

« Отговор #51 -: Юли 12, 2010, 06:41:37 pm »

Небесна, квадратурата Плутн/Юпитер ли визираш?

Не само квадратурата, говоря по принцип  - плутон се свързва с туморите, а юпитер - с разрастването. Един аспект на сатурн в случая би компенсирал.

*

Divna

« Отговор #52 -: Юли 12, 2010, 06:59:43 pm »
Небесна, ти ме вкара в дълбок размисъл. Тр. Юпитер е в опозиция на нат. Плутон и така ще е дълго време, защото скоро Юпитер ще стане ретрограден. Та в солара ми за 2010/2011, Юпитер си ми опозират нат. Плутон.
В радикса имам секстил Юпитер/Плутон. Сатурн в момента ми е над Плутон ... Уф, направо съм си готова за рака  :-[.

*

Vision

• 3523
« Отговор #53 -: Юли 12, 2010, 07:05:22 pm »
Небесна, ти ме вкара в дълбок размисъл. Тр. Юпитер е в опозиция на нат. Плутон и така ще е дълго време, защото скоро Юпитер ще стане ретрограден. Та в солара ми за 2010/2011, Юпитер си ми опозират нат. Плутон.
В радикса имам секстил Юпитер/Плутон. Сатурн в момента ми е над Плутон ... Уф, направо съм си готова за рака  :-[.

да, и всичките, дето сме набор 71 ще ни тръшне рака, още утре..недей така, мола та.. :57:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #54 -: Юли 12, 2010, 07:13:31 pm »
Дивнаааа.  ;D С подобна настройка може да хванеш рак на мислите, стига се облъчва. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #55 -: Юли 12, 2010, 07:19:52 pm »
Ами откакто Сатурн ми е над Слънце и Плутон все такива сериозни мисли са ми в главата  :-[. Такъв негативизъм понякога, че направо аз самата се стряскам  :-[.

*

Nebesna

« Отговор #56 -: Юли 12, 2010, 07:27:20 pm »

Я прочети отново какво съм написала-имат ли двете планети отношение към домове на здравето, а? И гледай натала, не солара.

*

Divna

« Отговор #57 -: Юли 12, 2010, 07:34:24 pm »
В радикса, Плутон е управител на АЦ, а Юпитер на 2ри дом. В момента тр. Плутон е във втори дом, а тр. Юпитер в 5ти. Не би трябвало да се свързва със заболявания.

*

Nebesna

« Отговор #58 -: Юли 12, 2010, 07:44:22 pm »
В радикса, Плутон е управител на АЦ, а Юпитер на 2ри дом. В момента тр. Плутон е във втори дом, а тр. Юпитер в 5ти. Не би трябвало да се свързва със заболявания.

О защо се панираш, аз написах, че трябва да има връзка с домове на здравето.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #59 -: Юли 12, 2010, 09:04:02 pm »
Бреееей, оставих ви за няколко часа и вие вече си разпределихте бъдещия МИ публичен дом :96:.

не съм запознат какво точно представлява раджа йогата..
знам за хата и тантра йогите най-вече защото от тях съм се интересувал
другото което се разпространява на запад масово си е чиста аеробика  ;D ;D

Раджа йога не е от масовките. Почва  там, където свършва хатха йога и е една от шестте класически практики.
И е точно за мързеливци като мен.  :P Дишаш, медитираш, дишаш, медитираш. Докато си култивираш ума и промениш менталните си нагласи. Пък после кротко си цепиш дърва... и така  ;)

Споко, Дивна. Небесна коментира аспекта Юпитер/Плутон във връзка с този пост:

Плутон ти управлява 6 и планетите в Скорпион в 5, а Юпитер в 8 управлява интерсептирания Срелец \в шести\ и МЦ.
  ;D

Пък тук съм изброила чинно повечето си други лоши неща на лоши места :P

Кой каквото си е наработил. Аз съм си изработила тази карта в миналите си животи и си я не менявам!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda