Ще постна карта, деня с транзитите, в който избягах от къщи с един чужденец и се почна моята одисея. Бях бременна в първата седмица....На този ден заминахме, искахме нелегално да минем за Австрия, но закъсахме в Унгария по пътя, за около 20 дни, след това решихме, че ще се пробваме от друга граница. През Хърватска, до Словения и оттам пак обратно в Хърватска, закъсахме в Загреб....за 2 месеца. Имах спонтанен аборт, малко след рождения си ден...Седмица-2 след това отново тръгнахме, но този път за Италия. Този път успяхме да извървим пътя от Копър до Триест - нелегално. От там хванахме влака за Рим и сутринта бяхме там. Забременях за втори път месец февруари....Месец май отново тръгнахме към Австрия....ииии месец юни - той изчезна, а месец юли - аз се прибрах - с надутия корем, без мъж, без пари, без багаж....И колелото на съдбата се завъртя.
Тааам, може да се отбележи, че щастливото събитие е моята бременност - и 2 пъти от раз....Сега си давам сметка, че това е трябвало точно тогава да се случи, без значение с кого съм иначе трудно бих имала дете. Просто това е бил последния влак. Ако търсим как се е проявил съвпада на тр.Плутон с нат.Юпитер - при мен.